selam kızlar tebrk mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.Göğüslerim o kadar doldu ki ağrıyor deli gibi kızım da iyi emiyor ama yok rahatlamıyor pompayla sagdım yine aynı çok gerildi ne yapayım bir arkadaş boşalmazsa iltihap olur dedi tedirgin oldum başka ne yapsam ?
Ya tuvalete çıkarken felaket yanma oluyo çok rahat davrandım bişey oldu heralde off yoksa öyle ağrı falan yoktu benimde 11 gün olduBenim bugun 15. Gun hala arada agriyo dikisler. 1. Haftanin sonunda kontrole gitmistim guzel tutmus, kendiliginden eriyecek dikisler dedi. Agri olsbilir parol al dedi. Artik erise de kurtulsam
Keşki benimkini de alsaydı eriyecrkmiş dikişlerarada dikişlerin düğüm yerleri diken gibi batıyo
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Pompan mı yeterli gelmiyor acaba? Belki Hastanedeki pompalar daha güçlü olduğu için onlar boşaltabilir.
Hah işte ben onlar yüzünden oturamiyordum doğru düzgün aldı 1 haftanın sonunda rahatladimBenim bugun 15. Gun hala arada agriyo dikisler. 1. Haftanin sonunda kontrole gitmistim guzel tutmus, kendiliginden eriyecek dikisler dedi. Agri olsbilir parol al dedi. Artik erise de kurtulsam
Keşki benimkini de alsaydı eriyecrkmiş dikişlerarada dikişlerin düğüm yerleri diken gibi batıyo
Hey maşallah elinden her iş geliyor senin :)maaasallah canim bebeginede sanada
ben makine kullanamiyorum ucunu çekip acitiyor dedigin gibi
elimle 5 dk 100 ml falan sagiyordum kendimi, damari buldunmu çok kolay , yani sut damarini :)
Sıcak kompres uygula ya da duş da iyi gelebilir cnmselam kızlar tebrk mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.Göğüslerim o kadar doldu ki ağrıyor deli gibi kızım da iyi emiyor ama yok rahatlamıyor pompayla sagdım yine aynı çok gerildi ne yapayım bir arkadaş boşalmazsa iltihap olur dedi tedirgin oldum başka ne yapsam ?
19 Şubat'a kadar doğarsa kova olacak sonrasına kalırsa balık :) anne Aslan babA koç oğlumuz balık olursa vay vat vay bize :)))seninde var kiz , alti ustu 4 gun var aramizda :))
sicak kompres yap canim, du$ al, isitilmis havlu koyselam kızlar tebrk mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.Göğüslerim o kadar doldu ki ağrıyor deli gibi kızım da iyi emiyor ama yok rahatlamıyor pompayla sagdım yine aynı çok gerildi ne yapayım bir arkadaş boşalmazsa iltihap olur dedi tedirgin oldum başka ne yapsam ?
tamam canim,dinle sen dr u o zamanne anlatayım be kuzum hersey aynı tastamam.. dr inzivaya cekil dedi gevse dusunme akısına bırak.. kolaydı sanki..ugrasiyorum iste ondan takilmiyorum pek buralarda zihnimi bosaltmam lazim az
bebise de gecer kocanada geçer herseye geçerYa bir de stresim bebişe geçiyor ona da sinir oluyorum.
himm balik olursa romantik olur iste ne guzel :)19 Şubat'a kadar doğarsa kova olacak sonrasına kalırsa balık :) anne Aslan babA koç oğlumuz balık olursa vay vat vay bize :)))
:) saol canim daHey maşallah elinden her iş geliyor senin :)
Ayy ne güzel senin 3.bebiş demek ki darısı başıma İnş önceki doğumların nasıl oldu senin hep böyle son ana kadar beklediler mi?himm balik olursa romantik olur iste ne guzel :)
ben pek anlamam ve ilgilenmem bu burç olayiyla
evdeki çcouklarin burcunu bile hersefrrinde unutuyorum yeminle
oglan boga galiba da kizi unuttum bak yineeee
evet canim 3. çocugum bu, istiyorsan darisi basina tabiki :)))) Allahim isteyen herekse nasip etsin insallah ..Ayy ne güzel senin 3.bebiş demek ki darısı başıma İnş önceki doğumların nasıl oldu senin hep böyle son ana kadar beklediler mi?
Benim Dr suni sancı dedi haftaya Pazartesi için normal olsun istiyorum onun için önce suni yi denemek istedim İnş o zamana gerek kalmadan normal sancıyla doğurabilirim seninkiler normal mi oldu?evet canim 3. çocugum bu, istiyorsan darisi basina tabiki :)))) Allahim isteyen herekse nasip etsin insallah ..
kizim 40+0 da oglumsa 40+3 de dogdu
burda 40+6 ya kadar bekliyolar ama sonra napiyoalr bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?