2015 Şubat Anneleri

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Pompan mı yeterli gelmiyor acaba? Belki Hastanedeki pompalar daha güçlü olduğu için onlar boşaltabilir.

Hayırlı geceler herkese giremiyorum maalesef Berat im iyi şükür ama sağ göğsüm daha iyi süt doluyor ikisinide aynı oranda emiyor ama sağ tarafı bir saat emmese bile taş gibi oluyor diğerinde olmuyor fazla. Soruyorum normal diyorlar böyle normal mi olur gün içinde süt takviyesi yapıyorum bir gün güzel yatıyor gece bir gün yatmiyor. Sersem gibiyim :) ama annesi bayılıyor ona öyle bir bayılıyor ki 3. Bile aklında :)))) bide sormak istediğim devam sütü olan süt mu yoksa toz mama olan mi iyi sizce ?

Ya tuvalete çıkarken felaket yanma oluyo çok rahat davrandım bişey oldu heralde off yoksa öyle ağrı falan yoktu benimde 11 gün oldu

Her seyde bi hayir vardir ama hep mi beni bulur bilmiyorum. Acaip bi kar gelecek ve annemin ucagi iptal olacak muhtemelen. Offf offf!

Hah işte ben onlar yüzünden oturamiyordum doğru düzgün aldı 1 haftanın sonunda rahatladim

E="darkdays, post: 39466775, member: 534568"]İyi akşamlar bacılar
kimler doğurdu ne zamandır giremedim
serefraz iremguzum siz doğurdunuz mu[/QUOTE]
Bugun 6 günlük olduk bile

Sıcak kompres uygula ya da duş da iyi gelebilir cnm

Göğüs ağrısı, yarası allah bende ilk bir buçuk hafta sürdü bir ilaç vardı çok iyi geldi emdikten sonra sürüyordum öyle öyle düzeldi. Gogusler bende sırt ağrısı yaptı sagamadim ben emzire emzire geçti..

sicak kompres yap canim, du$ al, isitilmis havlu koy

ne anlatayım be kuzum hersey aynı tastamam.. dr inzivaya cekil dedi gevse dusunme akısına bırak.. kolaydı sanki..ugrasiyorum iste ondan takilmiyorum pek buralarda zihnimi bosaltmam lazim az
tamam canim,dinle sen dr u o zaman
enisteyle balayina falan mi gitseniz napsaniz :) yapmadigin bi o kaldi vallaaa

Ya bir de stresim bebişe geçiyor ona da sinir oluyorum.
bebise de gecer kocanada geçer herseye geçer
insanlari kirmamak dusuncesiyle kendimizi harap edersek olmaz kii ama
iyi kalplilik , vijdanda bi yere kadar
bak ne haldesin, sana aciyan iyilik yapan varmi ?

19 Şubat'a kadar doğarsa kova olacak sonrasına kalırsa balık :) anne Aslan babA koç oğlumuz balık olursa vay vat vay bize :)))
himm balik olursa romantik olur iste ne guzel :)
ben pek anlamam ve ilgilenmem bu burç olayiyla
evdeki çcouklarin burcunu bile hersefrrinde unutuyorum yeminle
oglan boga galiba da kizi unuttum bak yineeee

himm balik olursa romantik olur iste ne guzel :)
ben pek anlamam ve ilgilenmem bu burç olayiyla
evdeki çcouklarin burcunu bile hersefrrinde unutuyorum yeminle
oglan boga galiba da kizi unuttum bak yineeee
Ayy ne güzel senin 3.bebiş demek ki darısı başıma İnş önceki doğumların nasıl oldu senin hep böyle son ana kadar beklediler mi?

Ayy ne güzel senin 3.bebiş demek ki darısı başıma İnş önceki doğumların nasıl oldu senin hep böyle son ana kadar beklediler mi?
evet canim 3. çocugum bu, istiyorsan darisi basina tabiki :)))) Allahim isteyen herekse nasip etsin insallah ..

kizim 40+0 da oglumsa 40+3 de dogdu
burda 40+6 ya kadar bekliyolar ama sonra napiyoalr bilmiyorum :))

evet canim 3. çocugum bu, istiyorsan darisi basina tabiki :)))) Allahim isteyen herekse nasip etsin insallah ..

kizim 40+0 da oglumsa 40+3 de dogdu
burda 40+6 ya kadar bekliyolar ama sonra napiyoalr bilmiyorum :))
Benim Dr suni sancı dedi haftaya Pazartesi için normal olsun istiyorum onun için önce suni yi denemek istedim İnş o zamana gerek kalmadan normal sancıyla doğurabilirim seninkiler normal mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…