2015 Şubat Anneleri

Evet sen anlarsın ya hadi biz tecrübesiziz sen bilirsin doğum sancılarını hepimizden çok

Ben de gittim bugün.bende de yok sancı.3800 olmuş benimki de.10 günde 500 gr almış.ilk defa bu hafta dogsa demeye başladım.Dr umda nobetciymis.annem de geliyor.daha da ki?o almadan.hayırlısı Allahtan tabi
Ooo seninki baya hızlı almış vitamin falan mı alıyorsun ki

Gunaydin anneler ve bebekleri.
Dogurmayan anneler.
Disari cikip gezmek istiyorum. Bu dikis acilari ne zaman gececek. Sezaryen olanlar kac gun yataktan dogrulabilmek icin esimin yardimini isteyecegim daha
Benim 7-8 günde azalmıştı
Hiç eşim kaldırmadı benii biraz zorlandım ama horul horul uyudu bizimki pek umursamadı

Günaydınnn

Eşimin bugün eğitimi varmış yine dağda akşama kadar doğmaz dimi, gerçi yetişebilirim de galiba, dedi gelmeye niyetlenirse söylerim seni bekleriz, dedim

Dogurmayan anneler.
Disari cikip gezmek istiyorum. Bu dikis acilari ne zaman gececek. Sezaryen olanlar kac gun yataktan dogrulabilmek icin esimin yardimini isteyecegim daha
günaydın canım.ilk başlar biraz zordur.ama 10 güne hiç bi şeyin kaç kalmaz.bugün bizim onuncu günümüz..kendimi yormadığım sürece hiç olmuyor dikiş acısı.kendi kendime kalkmayada bi kaç gün önce başladım.gittikçe toparlanıcaz.

Emzireceğim zaman ağzıma bez tıkıyorum ben. Pes edeceğim nerdeyse mahvoldum 1 haftadır. Her şeyi deniyom ama yok biilerleme. Sağ taraf iyileşir gbiolmuştu dün duş aldım yine kötü oldu. İyi olan şeyde kötüye gidiyo sanki inadına. Allahtan bol sütlü ve sağlıklı memeler istiyorum ben. Bugün dışarı çıkacaz topuk kanı için benim bandajım için 4-5 saat enbaz dışardayız. Nasıl emzirceksem ağlaya ağlaya onu düşünüyorum kara kara

Dogurmayan anneler.
10 gün oldu benim de hala karnımdaki ağırlık hissinden kurtulamadım tam anlamıyla.. Üstüne benim çatı ağrımda devam ediyor,biraz ayakta kalsam kemiklerim yanıyo sanki.. Hala yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum,geçen yan yatayım dedim zor toparladım kendimi.. Sezaryen zormuş vesselam keşke zorunda kalmasaydık ama napalım geçer elbette hepsi..

Çok saol kuzum benim ya sorma ilk 3 gün süt ve meme ucu sıkıntımız vardı pompa denedim işe yaramadı yeni yeni süt gelmeye başldı ucu çıkmaya başladı hastanede açlıkta kan şekeri düştü 3 kere mama verdiler

Benim 20 günü geçti yeni yeni yan yatabiliyorum. Hala. Ara ara ayaga kalkınca agrı oluyor.
Gerçi ben birkaç gün dışında büyük acı yaşamadım ve hiç yatmadım belki yatsam daha hızlı toparlanırdım

Canim senin de mi dogun gunun 17 subatti? Dogum gunumde huzurlu he mutlu olmak istiyorum artik. Su yardimci kadini kirmadan uzaklastirmak istiyorum. Evimde odamdan cikamaz oldum sicacik olan evim buz oldu kapi cam aciliyor.

Evet tatlım doğum günümüz kutlu olsunnn sen benden buyuksun daha çok tecrüben vardır ama tek Bisey de ogrendiysem eğer hayatta hiiiic biseyi kafama takmayacaksin kadın da hayrına yapmıyor bu işi parayla yapan biri sonuçta hoşuna gitmiyorsa yol ver gitsin... Bebisine odaklan sen gerisini boşver.
Ben tam 27 oldum simdi Allah sevdiklerinl beraber daha nice yılar geçirmeni nasip etsin, Rabbim sağlık sıhhat versin kötülerden kötülüklerden kem gözlerden korusun.. Dilediğin tüm güzellikler sizinle olsun inş

ben çocuklar varken açmam haberleri,kizim sorar nolmus diye , ne diycem ? nasil ANlaticam ona neler oldugunu ? : (

Oğlum odasında oyun oynuyor haberleri izlemez pek, kizim da zaten pek Bisey anlamıyor.. Off çocuklarımız Allaha emanet olsunlar gerçekten ne oldu bizlere boyle?

herkese hayırlı günler kızlar
doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlara kolay doğumlar nasip olsun
büyüdükçe uyku sapmaya başladı bizde
sıpa kucağa alıştı kucağımda uyuyor beşiğe geçince basıyor çığlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…