Geçmiş olsun canım gözün aydın
Ya bu rezene bebise mi bize mi ?
Kaka biter gaz başlar.Büyüyünce kaka sayısı azalıyomuş ama ne kadar büyüyünce onu hatırlamıyorum
Benim fındık memedeyken bir önceki yediğini kakalıYo. Eşimde mıç kızım annenin paralarına sefan olsun diyo
Evet bebek de uyumuş,bütün gün ıkınıp kızarmaktan yorulmuştu,kaka yapınca rahatlamış kuzum.. Mama da verince babası uyumuş bi güzel :)O sırada bebek de uyumuş mu?
İyi uyumuşssun gerçekten
Bizimki Max on dk gaz çıkarıyor sadece bakmaz hayatta
Ben alıştım sana ilk defa oluyor sanırım :)gaz yüzğnden uyku ptoblemi var bizde de gaz uyutmuyor. Günde 3-4 saat abcak uyuyabiliyor kuzucuğum gündüz dahil. Annen gidince ne yapacaz bakalım böyle olursa yemek bile yemem ben herhalde yemeği de bir kenara bıtaktım gaz gelince huzursuz oluyor yavrum en çok ona canım sıkılıyorBu gece iki kez 1,5-2 saat uyudum.sabahda sağlık ocağına gideceğim de bwn ne zaman uyuyacağım
Aptamil 1 kullanıyorum.. Gündüz 3-4 kere gece 2-3 kere emziriyorum,4-5 kere de mama veriyorum anca yetiyo :)Mama veren bi arkadaşım var o arada birkaç yudum suda veriyo, acaba sende mi versen?
Gerçi senin bebe anne sütüde alıyo ama bilemedim. Hangi marka mama kullanıyorsun?
Emzirme surelerin kac dk tutuyor.Aptamil 1 kullanıyorum.. Gündüz 3-4 kere gece 2-3 kere emziriyorum,4-5 kere de mama veriyorum anca yetiyo :)
Ihhh diyor sıkıyor kendini kipkirmizi oluyor ama kaka yok. Ihhh demesine alt komsu uyanir gece bununla ugrastik sabaha yapti ancakUyuduğum 2 saat işte.her şey tamam kaka bekliyoruz
Aynen gece bakiyor boncuk boncuk laf bekliyor benden. Gunduz uyuyorÖldüm uykusuzluktan ilk defa bu kadar uzun zaman gözü acik kaldi uyumaya niyet ettim ya inadina yapiyor sanki cadiiii. Cipil gozleriyle melul melul bakiyor iki saattr kucagimda. Aglamiyor da doymuş hanfendi memeyi alip da uyutamadm bakisioz hala ayakta uyuyo olsam da
Oyy masallah size 3. Olunca kolay oldu demek ki. Saglikla buyut kuzunu.Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
oyy saol canim benim yaaaKızlar anca bu saatlerde girebiliyorum. Habımefendiler anca uyuyor. Bizim ufaklık fena çıktı. Basıyo çığlığı valla. Büyük kuzum hiç böyle değildi. Bide sürekli ayak üstüyüm. Ayaklarımın altı ağrıyo artık.MaRaL_ doğur sende artık Her siteye girişimde ilk sana bakıyorum. S serefraz85 doğurdu sıra sende. Allahım şu MaRaL_ kuluna okullar açılmadan doğurmayı hayırlısıyla nasip et, doğumuda kolay olsun, çabucak ayaklansın, kimseye muhtaç etme amin. Veleddalin amin:) gecenin duasınıda ettim, ben kaçarrrrr
eliza kim yawsKızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
Gündüz uyuyor benimki gece de 3-4 saat uyurdu ama kafasına göre işte.Ben alıştım sana ilk defa oluyor sanırım :)gaz yüzğnden uyku ptoblemi var bizde de gaz uyutmuyor. Günde 3-4 saat abcak uyuyabiliyor kuzucuğum gündüz dahil. Annen gidince ne yapacaz bakalım böyle olursa yemek bile yemem ben herhalde yemeği de bir kenara bıtaktım gaz gelince huzursuz oluyor yavrum en çok ona canım sıkılıyor
aglama canim yaKimsecikler yok galiba
Benim Ağlamaktan uykum kaçtı, bebem misler gibi uyuyor yoksa.
Kv zeytinyağıylla yağlayıp üstüNe öğüttüğü bir ağaç yaprağIndan döküp sarmaladI kızımı teri kokmazmış diye. Çok ağladı kuzum bende ağladım. Kvnin bütün batıl tekliflerini geri çevirdim, bunu da zeytinyağından zarar gelmez diye kabul etmiştim ama pişman oldum.
Çok korkuyorum ona bişey olacak diye böyle pamuklara sarıp büyütesim var. Psikopata bağladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?