Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
oyy yesinler o cimcimeyi :)
sizi okudukça daha çok hevesleniyorum
evdekiler buyuud kazik kaadr oldu bi optunmu ikincuye kaçiyolar hiç gelmiyoalr SIKISTIRMAya
dogsada sevsem bende yaaaaaaaaaa
Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.
Sütün olması Ne İle ilgili bilmiyorum.ama.çok kötü besleniyorum içtiğim şeyler su,çay,vişne suyu hepsi bol bol
Bunlardan biri yapıyor olsa gerek.
Ya benm kv hep bana memleketteki ornegi veriyo bi anne olmus kazada bebegi babannesi buyutmus emzirmis cok seversen sutun gelur diyo sonrada guluyo.benim hep aklimi tirmaliyo bu olay
Temizlikci ise girmis gelmiyor evi pok goturuyor. Geceden uykusuzum az yatayim bebek uyurken dedim ama oglandan mumkun olmadi.
Dikisler aciyor mu geriliyor mu garip birsey var. Ne zaman ameliyat oldugumu unutup hareket edebilecegim ne zaman tamamen gececek. disarda gunes var cikamiyorum evde ruhum daraldi