2015 Şubat Anneleri

[QUOTcanisoba, post: 40009310, member: 341682"]Biz varız boşver eltiyi meltiyi
Halini hatrını da sorarız.[/QUOTE]
Saol canim.senin eltin varmi kiz merak etttim.cimden bi ses yok diyor nedense.telden gulucuk yspmak zor olyor

Eşim dönence gibi bir şey almış ama o kadar acıklı şarkılar söylüyorki hep beraber ağlıyoruz,küçük emraha bağladık
ne diye acıklı şarkı koymuşlar eğlenceli olsaymış
bizim dönencelerin şarkılarında gına geldi ezberledim artık

Of ya uyandim emzirdim .gazida cikmisti hicirik tuttu.iki ceksin memeden ddim deli gibi emmeye bsladi.kyamadim ayirmaya .sonuc kivranip duruyor simdi uyyamior

İlk ikisini benim esim de yapiyor,alkis degil ama dolap,kapi cok sesli kapatiyor,sandalyeleri sert cekiyor.cok kiziyorum cocugu korkutuyorsun diye,pardon deyip hic duzeltmiyor kendini...bu aksam gene yapti,dedim ki alis artik bu evde bir bebek yasiyor ve senin pardonlarin faydasi yok cocuk irkilip uyaniyor...dovesim var:)

[QUOTcanisoba, post: 40009310, member: 341682"]Biz varız boşver eltiyi meltiyi
Halini hatrını da sorarız.
Saol canim.senin eltin varmi kiz merak etttim.cimden bi ses yok diyor nedense.telden gulucuk yspmak zor olyor[/QUOTE]
Elti hangisi. Eşimin kız kardeşi.yok ama abisinin eşi var.iki.abisi var.biri sürekli evleniyor eltiler değişiyor.
Ben kimse ile görüşmüyorrum.
Birini ya çok severim ya da hiç hayatımda olmaz. Arası yok.yani numaradan kimseyle.görüşmem.

Of ya uyandim emzirdim .gazida cikmisti hicirik tuttu.iki ceksin memeden ddim deli gibi emmeye bsladi.kyamadim ayirmaya .sonuc kivranip duruyor simdi uyyamior
Uff, benim ki de bugun hic uyumadi,kucakta zorla uyuttum aksam,2,5 saattir uyuyor.ha simdi kalkti ha simdi kalkacak diye bekliyorum ama cok uykum var..normalde uyandirirdim ben ama simdi cesaretim yok tekrar uymazsa diye

ne diye acıklı şarkı koymuşlar eğlenceli olsaymış
bizim dönencelerin şarkılarında gına geldi ezberledim artık
Valla bilmiyorum.anne baba ölmüş zannımca.
Şu varya "rabbim hep.sev onları ayırma rahmetinden" onu çalıyor.

Benimkinin derdi de mi ayni acaba.
Sakinlessin diye meme veriyirum kavga edip birakiyor aglamaya basladi simdi nerden anlicaz hazimsizlik oldugunu. Kakasi da cividi zaten

Benimkinin derdi de mi ayni acaba.
Sakinlessin diye meme veriyirum kavga edip birakiyor aglamaya basladi simdi nerden anlicaz hazimsizlik oldugunu. Kakasi da cividi zaten
aboww kiz sen nediyon oylee
verme canim oyle kafana gore :)
ben 1.5 saat olmadan emzirmemeye çalisiyorum ve tek meme veriyorum her seferinde,ikinciyi verirsem yada arayi kisaltirsam kesin kuusuyor

dun hele memeyi birakip aglayip tekrar emiyordu , napmaya çalistigini sonradan anladim
emdikçe karni agrimis ama ayarini bilmiyor çocuklar ne varsa almak istiyolar

Saol canim.senin eltin varmi kiz merak etttim.cimden bi ses yok diyor nedense.telden gulucuk yspmak zor olyor
Elti hangisi. Eşimin kız kardeşi.yok ama abisinin eşi var.iki.abisi var.biri sürekli evleniyor eltiler değişiyor.
Ben kimse ile görüşmüyorrum.
Birini ya çok severim ya da hiç hayatımda olmaz. Arası yok.yani numaradan kimseyle.görüşmem.[/QUOTE]
akrab kiz numarasi yok iste
mecbur yuz goz oluyorsun
eltim olmasa yolda gorsem selam vermem :)))
he senin o degisen elti oluyir :)

Dut kurusu inciri ne kadar kaynatıyorsun,bide günde kaç bardak içiyorsun,bide maltın markası falan var mı ?
Dutu yedi kaşığa ikibuçuk bardak suyla yapıyorum şimdilerde beş kaşık koyuyorum on dakika kaynatıyorum. Beş altı inciri iki bardak suyla onbeş dakika kaynatıyorum canım. Sabah akşam yapıyordum evde dutla incir azaldı her gün birini içiyorum şimdi. Maltın markası Promalt

attim ana kucagina biraz aglasin açilsin
babasinin gelmesine az kaldi otursunlar baba ogul
uykum var benimmm

bidee buzdolabinda anne sutu ne kadar bekleybiliyor, 48 saat oldu benimkine bozulmusmudur?

ANA KUCAGINDA Emzik dusunce iki viyakladi sustu uyyor
ben nerde hata yapiyorum yaaa
gazi var cani aciyor diye kiyamiyorum her ses geldiginde kosuyorum
ama biyerinin agriyip agrimadigini nasil bilcem ben
esneyip duuryordu zaten bayildi uyuud :)))

Çok giremiyorum ama tam muhabbete denk gelmişim MaRaL_ neden hormonlu spirali tercih ediyorsun? Ben paragard taktırcam inş haftaya cuma 42 günlükken yani, ama hormonluda adet olamama fikrinden dolayı hormonsuzu istedim
Ya bu hormonlu hormonsuz dediginiz ne acaba cok cahil.kaldim ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…