hormonsuz bakir oluyor klasik spiralYa bu hormonlu hormonsuz dediginiz ne acaba cok cahil.kaldim ogrenebilirmiyim
Ateş ve hava burçları birbirlerini körükleyen burçlar.yani kızgınlık anında sakin kalabilmek çok önemli. Ikizler hava burcu Dışa dönüktür gezmeyi sever karakter yapısı iki değişik yapıda olabilir. Koç burcu ateş burcudur güçlüdür isteklerini yaptırabilir. Kararlıdır ve inatçıdır. Ben ilişkilerde kadının güçlü olmasını severim bence güzel birbçiftsiniz.r
Bende yorumalabilir miyim zahmet olmaz sa. Ben koç eşim ikizler
babjorn kanguru markasi canim, ins dogru yazmisimdir adini hep karistiiryorumO ne yav. Ama türkçe konuşun yetişemiyorum.size.:)
Dr bugün spiral muhabbeti yaparken çok utandım yaa sanki onbeş yaşındayım da.hormonsuz bakir oluyor klasik spiral
hormonluda hormonlu oluyor :)))
yani vuucuda her gun ayni miktarda hormon salgiliyor olmali
hormnluda hiç adet olmuyorsun
sen iyi korun sekerim, bu basindakiler iki çocukla seni timarhanye gonderir direk vallaaDr bugün spiral muhabbeti yaparken çok utandım yaa sanki onbeş yaşındayım da.
Gamsızlar yav.erkek olmak varmış
Ama benim koca pek şanslı değil çünkü ben öyle ayaklarına paspas olan eşlerden değilim. Öyleyken bile... ayy şunu bunu yapıyorum.diyecektim ama bulamadım yaptığım bir şeyi.
sen iyi korun sekerim, bu basindakiler iki çocukla seni timarhanye gonderir direk vallaa
Yok ben de 2 saat geciriyorum en az. Ama agliyor ne yapsak susmadi diye verdim memeyi dudak ucuna cikarip emzik yapti uyudu uyanmasi yarim dk surdu.aboww kiz sen nediyon oylee
verme canim oyle kafana gore :)
ben 1.5 saat olmadan emzirmemeye çalisiyorum ve tek meme veriyorum her seferinde,ikinciyi verirsem yada arayi kisaltirsam kesin kuusuyor
dun hele memeyi birakip aglayip tekrar emiyordu , napmaya çalistigini sonradan anladim
emdikçe karni agrimis ama ayarini bilmiyor çocuklar ne varsa almak istiyolar
2 saat iyiymis benimki uyyanikken zor duruyor o kadarYok ben de 2 saat geciriyorum en az. Ama agliyor ne yapsak susmadi diye verdim memeyi dudak ucuna cikarip emzik yapti uyudu uyanmasi yarim dk surdu.
Kaslar catik bakiyor simdi bakalim napicaz. Heralde buyume ataginda
Sutu saklama sekli 3-3-3 olarak yapiliyorbidee buzdolabinda anne sutu ne kadar bekleybiliyor, 48 saat oldu benimkine bozulmusmudur?
IYI etmisinKimseyi istemiyorum artık dedim daha da gelen olursa ben çıkar giderim artık.
Ayy yok hasta olmazsak siseriz hormonsuz alim.ben:))))hormonsuz bakir oluyor klasik spiral
hormonluda hormonlu oluyor :)))
yani vuucuda her gun ayni miktarda hormon salgiliyor olmali
hormnluda hiç adet olmuyorsun
hahah ben 3. de bile anlamiyom kiz baksanaGuya tecrubeliyim. Bebek ac mi gazi mi var hazimsiz mi anlamadim. Daliyor 2 dk.da uyaniyor.
Ac olsa emer heralde somurur memeyi iki yudum alip birakmaz. Yani sut de kalmadi gibi memede.
denemesi bedava , yemezsen $i$mezsin kiz bisey olmaz :)Ayy yok hasta olmazsak siseriz hormonsuz alim.ben:))))
Evlenirken oglunu kiskandi, her seye mudahale etti, annemi kiskandi. Ben de esimle birbirimizi cok seviyo olmamiza ragmen ayrilmak istedim. O donemi burnumdan getirdi...esim merak etme, her sey yoluna girecek dedi. Evlendik :) haklisin.sanki siz her seyi biliyormussun gibi yazmisim :)
Noldu?Cok mutsuzuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?