2015 Şubat Anneleri

Bebek uyuyor bu gecede bana bir şey oldu uyuyamıyorumm.
O kadar çay içersem sou bu olur.

Kuzenimde tedirgindi annesi ve kayinvalidesi gidince ne yapacak diye. 40 gun kaldilar. Gecen gun konustuk, 1 haftadir yalniz, dunya varmis duzenimi kurdum diyo. Kalabalik daha zormus, her kafadan bir ses cikiyordu diyo: )

O açıdan istiyorum ben de gitmesini. Diyorum ya düzenim kalmadı odamda yaşıyorum resmen... Başa çıkamamak değil de 40 tan önce yalnız kalınmaz gece Falan dendi ondan...

IYI etmisin
geldimi esin yurt disindan
Geldi canım ona dedim zaten kimseyi istemiyorum diye. Israr ediyor yorulursun falan diyor ama eve gelenle uğraşırken daha çok yoruluyorum hem fiziksel hem ruhsal yorgunluk oluyor. Böylesi daha iyi dedim. Bir de böyle deniycez bakalım.

O açıdan istiyorum ben de gitmesini. Diyorum ya düzenim kalmadı odamda yaşıyorum resmen... Başa çıkamamak değil de 40 tan önce yalnız kalınmaz gece Falan dendi ondan...
Ya bana da öyle diyip kandırdılar. Yalnız değiliz ki Allah var en büyük koruyucu. En güzeli kafan rahat mutlu olmakmış. Kırk gün harap ettiler beni.

En guzeli yalniz olmak. Kv tamam da kp napiyor evimde gece gunduz ya. Tuvalete gidecek ol karsina cikiyor sabah sabah.
Hayat cok adaletsiz. Esim kac gun annemle babamla gunduzleri evde yalniz kalir acaba??
Kendi kafasi rahat olsun da esimin. Brn iki cocukla yalnizim diye gelip ysrdim etmek zorunda kalmasin da.
Litchi senin durumundayim evimde odaya kapali gibi. Belki kicim acik gezesim var. Kendi babam 3 gunden fazla kalmaz hic bir yerde kiziyorum gelmiyor diye ama en iyisi aslinda.

Keşke bu çok yardım etmek isteyenler sabah gelip akşam dönseler. Kalma olayı da insanı geriyor. En iyisi kendi başına kalmak ama onda da Eşlerin yardımcı olması lazım. Iki çocuk olunca gerçekten zor. Dün Dr bir yıl sonra ikinciyi düşünün gibi bir laf etti aklıma sen geldin. Çok iyi olur aslında ama yardımcı olan bir Eş şart.

Aman kendi cocuguma kendim bakarim. Sezeryan sonrasi bir yardim eden lazimdi annem hic oturmadan yardim etti. Simdi iyiyim baskasina guvenip yapmadim cocuk sukur saglikliyim. Ama benim kadar esim de ustlenmeli sorumluluk. Erkeklere is kalmasin da ne olursa olsun. Oglumun huyu degisti yine.
Iki cocuk istiyorsan dr hakli canim ara verme.

Ameliyat olayı düşündürüyor. Yataktan kslkamıyordum kimse de yoktu yardım eden. Kapım kapalı ne gelen var ne nasılsın diye soran. Eşim kendini odasına kapatıyordu annem de yardımcıya yardım ediyordu mutfakta. Tek başıma kalkıp bebişle ilgilendim hep. Eşim ilk Başlarda bebişin altını falan alıyordu sonra tamamen Bıraktı. Şimdi tekrar sezeryan olma durumunda aynı şeyler olucak Selinim ilgi bekliycek. Çok çok güçlü olmam lazım böyle bir kadar için.

Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen

Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen
Bizimkinin annesi de yapmamış ama illa çağırıyor özendi sanırım.

Üfürüm için sadece eko yapılıyo canım korkmana gerek yok,zaten çok önemli bişey varsa mecbur ilaç kullanmak zorunda kalacaksın.. Korkularını bi kenara bırak bence.. Allah büyüktür,en azından bişey varsa da tedbirini almış olursun kötü düşünme lütfen..

Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği

Kızlar göbekler ne alemde?? Sırt üstü yatınca dümdüz olan karnım ayakta göbekleniveriyo birden sinir oluyorum,sabah küçücük olan göbek yiyip içtikçe büyüyo haliyle.. Ne zaman toparlanır tamamen acaba??

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım.. Benim yeğenim de olmuştu hem de çift taraflı fıtıktı onun ki,çabuk iyileşmişti bi sıkıntı olmamıştı.. Rabbim dermansız dert vermesin..

Fıtık neresindeki. Bildiğimiz bel fıtığı mı bu

Canım.. Allah yardimciniz olsun çok geçmiş olsun son sıkıntınız olsun inşallah üzüldüm bebise daha ufacık ama sağlığı için sonuçta herşeye katlanır insan belki bu kadar küçükken olması daha iyidir oğlum 9 aylıkken anestezi almıştı uyanma safhası çok kotu ve zordu hepimiz için ama bebiste öyle olmaz inş çabucak atlqtirsiniz

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…