Kuzenimde tedirgindi annesi ve kayinvalidesi gidince ne yapacak diye. 40 gun kaldilar. Gecen gun konustuk, 1 haftadir yalniz, dunya varmis duzenimi kurdum diyo. Kalabalik daha zormus, her kafadan bir ses cikiyordu diyo: )
Geldi canım ona dedim zaten kimseyi istemiyorum diye. Israr ediyor yorulursun falan diyor ama eve gelenle uğraşırken daha çok yoruluyorum hem fiziksel hem ruhsal yorgunluk oluyor. Böylesi daha iyi dedim. Bir de böyle deniycez bakalım.IYI etmisin
geldimi esin yurt disindan
Ya bana da öyle diyip kandırdılar. Yalnız değiliz ki Allah var en büyük koruyucu. En güzeli kafan rahat mutlu olmakmış. Kırk gün harap ettiler beni.O açıdan istiyorum ben de gitmesini. Diyorum ya düzenim kalmadı odamda yaşıyorum resmen... Başa çıkamamak değil de 40 tan önce yalnız kalınmaz gece Falan dendi ondan...
En guzeli yalniz olmak. Kv tamam da kp napiyor evimde gece gunduz ya. Tuvalete gidecek ol karsina cikiyor sabah sabah.
Hayat cok adaletsiz. Esim kac gun annemle babamla gunduzleri evde yalniz kalir acaba??
Kendi kafasi rahat olsun da esimin. Brn iki cocukla yalnizim diye gelip ysrdim etmek zorunda kalmasin da.
Litchi senin durumundayim evimde odaya kapali gibi. Belki kicim acik gezesim var. Kendi babam 3 gunden fazla kalmaz hic bir yerde kiziyorum gelmiyor diye ama en iyisi aslinda.
Aman kendi cocuguma kendim bakarim. Sezeryan sonrasi bir yardim eden lazimdi annem hic oturmadan yardim etti. Simdi iyiyim baskasina guvenip yapmadim cocuk sukur saglikliyim. Ama benim kadar esim de ustlenmeli sorumluluk. Erkeklere is kalmasin da ne olursa olsun. Oglumun huyu degisti yine.Keşke bu çok yardım etmek isteyenler sabah gelip akşam dönseler. Kalma olayı da insanı geriyor. En iyisi kendi başına kalmak ama onda da Eşlerin yardımcı olması lazım. Iki çocuk olunca gerçekten zor. Dün Dr bir yıl sonra ikinciyi düşünün gibi bir laf etti aklıma sen geldin. Çok iyi olur aslında ama yardımcı olan bir Eş şart.
Aman kendi cocuguma kendim bakarim. Sezeryan sonrasi bir yardim eden lazimdi annem hic oturmadan yardim etti. Simdi iyiyim baskasina guvenip yapmadim cocuk sukur saglikliyim. Ama benim kadar esim de ustlenmeli sorumluluk. Erkeklere is kalmasin da ne olursa olsun. Oglumun huyu degisti yine.
Iki cocuk istiyorsan dr hakli canim ara verme.
Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemenEn guzeli yalniz olmak. Kv tamam da kp napiyor evimde gece gunduz ya. Tuvalete gidecek ol karsina cikiyor sabah sabah.
Hayat cok adaletsiz. Esim kac gun annemle babamla gunduzleri evde yalniz kalir acaba??
Kendi kafasi rahat olsun da esimin. Brn iki cocukla yalnizim diye gelip ysrdim etmek zorunda kalmasin da.
Litchi senin durumundayim evimde odaya kapali gibi. Belki kicim acik gezesim var. Kendi babam 3 gunden fazla kalmaz hic bir yerde kiziyorum gelmiyor diye ama en iyisi aslinda.
Bizimkinin annesi de yapmamış ama illa çağırıyor özendi sanırım.Erkekler eşlerine yardım etmesin diye anne babasını getirip al işte yardımcı diyor,beden çünkü hayatı boyunca her şeyini annesi yapmış şimdi çocuğuna da bakmıyor anneye koşuyor hemen
IYI etmisin
geldimi esin yurt disindan
Var olmaz mi kendisi kv ile yasiyo bence o yuzden.arada gelir kalir zaten sikildim dinlencem diye.evi kocası yok mu insan evladının evide olsa kendi düzenını arar
Olmaz miiiNiye yerlesiyo? Kendi evi yk mu?
Arkdaslardan ziyade kendinin dusunmesi lazim degil mi????
Üfürüm için sadece eko yapılıyo canım korkmana gerek yok,zaten çok önemli bişey varsa mecbur ilaç kullanmak zorunda kalacaksın.. Korkularını bi kenara bırak bence.. Allah büyüktür,en azından bişey varsa da tedbirini almış olursun kötü düşünme lütfen..Götürmek sıkıntı deilde bazı dr ların Allah eline düşürmesin gereksiz ilaç tahlil ne varsa yapıyolar o yüzden çocuğumu harap etmek istemiyorum..hastane fobisi olan biriyim..Allahın işi ben yada yakınım bi hastanede işi olduğunda hep yanlış tedavi ve ilaç maduru oldu..annem felç geçirdi kendini bilmez bi dr yüzünden ben ilm bebeğimi kaybettim daha neler neler..o sebeple inş gitme durumymuz olmazda sağlıkla atlatırız..
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım.. Benim yeğenim de olmuştu hem de çift taraflı fıtıktı onun ki,çabuk iyileşmişti bi sıkıntı olmamıştı.. Rabbim dermansız dert vermesin..Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
Fıtık neresindeki. Bildiğimiz bel fıtığı mı buKızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
Geçmiş olsun canımKızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?