2015 Şubat Anneleri

ya ben hiç yapmadım oyle seyler tas ne işe yarıyormus bebişden artan suyu da kullanmadım..40 ucurmaya da cıkmadık..annem de bilmiyor hiç böyle seyler soylemedi bana

Ya sabir cepten giremiyorum diye arkafasin tableti aldim ondan da yaxdrmiyor biturlu zaten bunalimin dibi olmusum iki satir yazip rahatliycam surda belki o da haram mubarek ya sabir

ya ben hiç yapmadım oyle seyler tas ne işe yarıyormus bebişden artan suyu da kullanmadım..40 ucurmaya da cıkmadık..annem de bilmiyor hiç böyle seyler soylemedi bana

bilmiyorumki yarı kırkında da 18 taş topladılar kızlar çift günlerde erkekler tek günlerde 40lanır dediler
yarı kırkımızı 18 taşla 18. gün yaptık tamda alyansımıda attırdılar suya
bu kırkta bende gitmedim biyere hava soğuk diye

Geçmiş olsun canim
Bende oğlanı sünnet yaptirdigimda cerrah sufitigi var dedi ama zamanla geçer demişti çocuk doktorumuz da aynisini söyledi.
Bazen hafif sisiyo hala sonra iniyo
Seninki nasil çok mu sis ki[/QUOTE]
Ağlayınca ço şişiyor bir de ıkınınca. Senin oğlun ne kadarlıkken oldu ameliyatı canım?

kızlar kızım emdikten sonra kusuyor söylenene göre doyduktan sonra fazlasını çıkarıyor ama sonra ağlıyor gazdan diyorum herşeyi yapıyorum ağlamaya devam ediyor emzirince susuyor. oyyy su günler bir gecse

Sut gibi kusuyorsa cokbyedigi icin dir bide emzurme aralari yakin demekdir.kesik kesik kusuyorsa gaz dir

o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var[/QUOTE]

Canim bi doktora gitsene belki cocugun yutmasi ile ilgili bi se vardir.. Hem kilosunu da takip edersin belki kilo alimi normaldir sen fark etmeden yutuyodur..

Sut gibi kusuyorsa cokbyedigi icin dir bide emzurme aralari yakin demekdir.kesik kesik kusuyorsa gaz dir
her ikiside var canım. ama ağlamaya baslayınca susmak bilmiyor coğu zaman mecburen göğsüme alıyorum en azından bir süre susuyor.

agrafin aynisini yasiyoruz su an. ni hareket ettiriyorum biraz sakinlesti ama karni ac. Sn nasil cozdun
Sutum mu az demeye basladim
Ruh halim herseyi etkiledi evdekiler gitseydi off

Bacak hareketleri yaptirdim hep ama kibar kibar degil karnina iyice bastiriyuorum
Zeytinyasgium bolca masaj yapiyorum sadece karnina degil heryerine yapinca gevsiyor rashatliyor dasha iyi gazcikartiyor
Dun yine asiri gazdan hep ikindi durdu cok rahat emmedi.

Bide yogun istek uzerine bi ilaca basladim kullananlar cok memnunkalmislar insallah Faydasini gorurumde. Be nde cok uzuluyorum yavrumun gazi olmasa ondan keyiflisi yok, yinede aglamiyor pasam sadece ikirmikir yapiyo

Canim sen mama vermedigin zamanlarda kakasi nasil oluyo? Benim marmelat gibi oluyo hic putur olmuyo. Paylastigin linke de baktim ama 1,5 ay oldu yani vermemeye calistim mama demekki az diyorum

Bu kocalar adamin insanin omrunu kisaltiyor valla.gece oglani uyutamadim ,sirtim terli oglan kucagimda titreye titreye uyytmaya calistim esim duysun kaksin diye cocukla kinusuyorim homurdanip geri uyyor adam.kalk uyut su cocugy dedim sonunda.koy yataga uyusun dedi,bende tamm dedim attim cocugu yataga mutfaga gittim.cocuk aglsyinca kalkdi aldi.bende gittim yattim.naptilar nasil uyuttu bilmiyirum.ben mecbur birakmasam umrunda bile deilim,el oglunun butun ozelliklerini tasiyilar mas.kocatan olduklari icin koca demisler

Kızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
Mamasina bir kac damla zeytin yagi biraliyorum verirsem o da mama arada mama vermek zorunda kaliyorum gecmis olsun

erkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacak
gobegime nefret beslesem beni terk eder mi acaba

hadi ya kolik demekki benimkide ay ne yapacam şimdi
ins kisa zamanda gecer canim. Yuzustu koy sen yanindayken hareket etsin. Rezene kimyon falan iciyor anneler bir iki cay kasigi da bebege veriliyor. Bu gaz denen sey hep aksamlari oluyor nedense

[QUOTE="albayrak33, post: 40017243, member: 6065cekuyor surekliu var canım. ama ağlamaya baslayınca susmak bilmiyor coğu zaman mecburen göğsüme alıyorum en azından bir süre susuyor.[/QUOTE]
Hata yapiyorsun canim.cocuk hazimsizlik sancisi cekuyor surekli emzirdigin surece bu kisir donguden kurtulanazsiniz.emdikce sancisi olur aglar yine emer.karnida cok guruldar.bebek arabasina at gezdur.kucakda gezdir oyala bi sekilde

Canim emzirme sonrasi ver mamayi. Sutun artar o uyudukca sen de uyu. Yorgunluk sutu cok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…