- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ya ben hiç yapmadım oyle seyler tas ne işe yarıyormus bebişden artan suyu da kullanmadım..40 ucurmaya da cıkmadık..annem de bilmiyor hiç böyle seyler soylemedi banarelax olmayı becerebilsem kilo da alırım aslında ama yko kuruntularımdan kurtulamıyorum
dua okumadım ben yani yok diye biliyorum
bebeği yıkadığın sudan arta kalanını sen kullanacaksın sadece
içine yüzüğünü at birde 40 tane taş at suyun içine
ya ben hiç yapmadım oyle seyler tas ne işe yarıyormus bebişden artan suyu da kullanmadım..40 ucurmaya da cıkmadık..annem de bilmiyor hiç böyle seyler soylemedi bana
="mrserlis, post: 40011845, member: 480948"]Kızlar oğlumu doktora gösterdik fıtığı varmış doğruymuş gazı ounca ıkınıp ağlayınca fıtık şişmiş şiştikçr de ağrı yapıyormuş o yüzden ağlıyormuş kuzucuğum en yakın zamanda operasyon olucaz biraz canım sıkıldı küçücük yavrucum anestezi alacak şimdi. Allahım büyük dert vermesin ama yined anne yüreği
Cnm tel den tam bakamadim.benimki babyjorn marka.senin belini korumak icin ozel sekli var arkasinda.belin agrimiyorsa fatketmez herhalde :)Maral kangrunun markası neydi? Ben şöyle bişey buldudimisin?
http://www.ergobaby.fr/baby-carriers-original-360-black-camel.html
Sut gibi kusuyorsa cokbyedigi icin dir bide emzurme aralari yakin demekdir.kesik kesik kusuyorsa gaz dirkızlar kızım emdikten sonra kusuyor söylenene göre doyduktan sonra fazlasını çıkarıyor ama sonra ağlıyor gazdan diyorum herşeyi yapıyorum ağlamaya devam ediyor emzirince susuyor. oyyy su günler bir gecse
Siringayla kasikla verdim onlari da yutamadi agzindan akitti agladi bogazina kacirdi.biberonu reflek olarak bile emmedi ugrasa ugrasa bikere ben siktırarak akittim agzina yarisi da disari dokuldu yutamadi yine gaz oldu. Sagmayi deniyorum mrmeler yumusadi iyice bos gıbı oldu yine ya cekti yutamadi bogulur gibi ya da iyice bosaldigina memeyi tutamadi iki ucu moklu degnekuyku hali de tuhaf memeyi ariyor koyunca afyon yutmus gibi bayiliyor durtuklmktem bihal oldum ac da olsa emme refleksi yapmiyor bazen. İstediği zaman ememeynce surekli ben emzrmeye denedikce bikti mi ne gucsuz halsiz hep uyur uyanik.normalde ogleden once aktifuyanik olurdu bugun siziyor uyaninca basliyor mucadelem iki dk surmeden yine uyuyor. Hastami biseyi mi varnefir yarabbim
mattika
canim tek tesellim senin benxer durumu yasamandi sozlerindi fakat bizim isin rengi degsti iyice cidden abartmiyorum korkularim yersiz degil. Ogleni gunduxu de kalmadi tum gum gece bu haldeiz. Dunden beri adam akilli emdigi yok agzina akandan ne yuttuysasaginca cok cikmiyor elle sikinca da ama o nsl beceriyorsa ya bogulcakgini oluyor ya da sutyok da bos emzik emer gibi yapiyor. Bin kere ssvd yapsam bu pskoljiden iyidir kolaydir. Bu tanidik careszkigi tekrar yasiyor olmak bana olum gibi rabbim affetsim gucune gitmesin ama öyle
Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi
Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo
Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk
her ikiside var canım.Sut gibi kusuyorsa cokbyedigi icin dir bide emzurme aralari yakin demekdir.kesik kesik kusuyorsa gaz dir
agrafin aynisini yasiyoruz su an. ni hareket ettiriyorum biraz sakinlesti ama karni ac. Sn nasil cozdun
Sutum mu az demeye basladim
Ruh halim herseyi etkiledi evdekiler gitseydi off
Ben de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaş
Bu kocalar adamin insanin omrunu kisaltiyor valla.gece oglani uyutamadim ,sirtim terli oglan kucagimda titreye titreye uyytmaya calistim esim duysun kaksin diye cocukla kinusuyorim homurdanip geri uyyor adam.kalk uyut su cocugy dedim sonunda.koy yataga uyusun dedi,bende tamm dedim attim cocugu yataga mutfaga gittim.cocuk aglsyinca kalkdi aldi.bende gittim yattim.naptilar nasil uyuttu bilmiyirum.ben mecbur birakmasam umrunda bile deilim,el oglunun butun ozelliklerini tasiyilar mas.kocatan olduklari icin koca demislerAman kendi cocuguma kendim bakarim. Sezeryan sonrasi bir yardim eden lazimdi annem hic oturmadan yardim etti. Simdi iyiyim baskasina guvenip yapmadim cocuk sukur saglikliyim. Ama benim kadar esim de ustlenmeli sorumluluk. Erkeklere is kalmasin da ne olursa olsun. Oglumun huyu degisti yine.
Iki cocuk istiyorsan dr hakli canim ara verme.
Mamasina bir kac damla zeytin yagi biraliyorum verirsem o da mama arada mama vermek zorunda kaliyorum gecmis olsunKızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
gobegime nefret beslesem beni terk eder mi acabaerkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacak
ins kisa zamanda gecer canim. Yuzustu koy sen yanindayken hareket etsin. Rezene kimyon falan iciyor anneler bir iki cay kasigi da bebege veriliyor. Bu gaz denen sey hep aksamlari oluyor nedensehadi ya kolik demekki benimkideay ne yapacam şimdi
Aynen bendede öyle resmen kararsızlık hastalığı varallahım dünden beri momfortbaby inceliyorum alacağım karar verdim ama hangi renk alsam karar veremiyorum delimiyim ne
emzirmek istah aciyor. Yani bende oyleYa bende cikolataya dayandim cok fena.isin garibi hamileykn boyle degildim.bise istahimi aciyo.sut olsun diye ictigim kompostular mi acaba?
Canim emzirme sonrasi ver mamayi. Sutun artar o uyudukca sen de uyu. Yorgunluk sutu cok etkiliyorDunden beri bebege sutu ve Yaninda ek mama veriyorum. Kakasi puturlu olmaya basladi, aglamasi azaldi ve uyuyo.. 1,5 aydir bebeyi ac birakmisim resmenbirileri ac bu sutun yetiyo mi dediklerinde gicik oluyodum ama dogruymus. Cumartesi doktora gidip mamayi duzenli vericem galiba Cok feci vicdanim sizliyo cocuk doymuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?