2015 Şubat Anneleri

Canim anlamadim neden oluyor ki boyle. Bizimki gazdan heralde diyorum sonra sut az gibi geliyor. Hele sol memenin tadinda birsey var sanki. Aynen dun gece cis yapmadi gibi. Kv kp geldi yanlarinda da emzirmedim ama nazar degdi sanirim.
Oku sen de dua et. Emmese de ten tene sarilin bol bol. Bu ssvd dan daha kolay asacaksiniz ins kuzunla bu guneri.

Etrafımdakiler yüzünden mama verdim ben sinirlerimi tepeme çıkardılar. Deli gibi yiyorum artık süt olsun diye. Kimseyi de eve sokmuyorum

Sana demiyorlar mi gel burada emzir diye ? Bana kv dedi :) emzirme onlugunu kullan diye, orali olmadim. Onun yaninda annemle konusamam. Nete de giremem, bebege zarar veriyosun diye de karisir :)

Yok demiyoR :) akşam odadaydım eşim nöbetçiydi annemleri aradım görüntülü olunca ses hoparlörden çıkıyordu. sonra yanına gittim salona. Annenle konuşuyorsun diye gelmedim dedi.
Bana da bir şeyler söylüyor ama umursamıyorum.

Reactions: ydm
Yuzundeki sivilceler niye oluyordu. Yanaklarini sivilce basti. Kotu bisey miydi
ya cnm bana ank daki dr yenidogan alerjisi önemsiz dedi..gecen ist te götürdüğümüz dr senin yediğin bişiye karsı alerji gelişmiş bebekte dedi..süt yumurta peynir domates fındık fıstık kestim herseyi..yicek bişi kalmadı..ama isilik de olabilir ev sıcaksa

Ya bana da öyle diyip kandırdılar. Yalnız değiliz ki Allah var en büyük koruyucu. En güzeli kafan rahat mutlu olmakmış. Kırk gün harap ettiler beni.

Yok arkadaş var eşi eşimle aynı günler nöbetçi normalde de nöbet akşamları giderdim ona zaten onu çağırırım gece en kötü. 2 nöbet kalacak zaten.
kv nin biletini aldık pazar sabahı gidiyor.

Ben rahat dolasamiyorum evde
Cok daraldim. Birsey yaptiklari yok ama varliklari fazla geliyor
Ben mi anormalim. Esim evde olsa neyse de o yokken daraldim fena.
Yok bebegin elleri sogukmus yok corultulu kaka yapiyormus ishal miymis. Yok oglum buyumusmus abi olmusmus. Cinnet geliyor ben im sabrim mi az baskasi nasil geciniyor.

Etrafımdakiler yüzünden mama verdim ben sinirlerimi tepeme çıkardılar. Deli gibi yiyorum artık süt olsun diye. Kimseyi de eve sokmuyorum

Emin ol evinde yalnız olmak gibisi yok.Doğum yaptım ve eve sadece eşim defne ben geldik ve 1 aydır da böyleyiz.Gelen 1 saat kaldı gitti eşim ne anneme ne kv gel dedi.Ben varım biz hallederiz siz özlerseniz görmek isterseniz gelin dedi öyle de oldu.Hoş gerçi okuldaki derslerini azalttı 3 gün gidiyor sadece okula diğer günler bana bakıyor ben de bebişe şanslıyız ama kimse olmasa da tek başına olmak güzel.Eşle aile oluyorsun paylaşım artıyor gece uzun uğraş sonrası bebiş uyuyunca ohh diyip sarılıp yatıyorsun aile olmanın temeli ilk başlarda atılıyor bence eşle bakınca çocuğa daha güzel oluyor.allah bin kere razı olsun eşimden.
Sen de tek kalınca göreceksin daha çok seviyorsun çekirdek aileyi mutluluk sizinle olsun...

Sicak degil. Ince giydiriyorum. Degisik bisey kuru incir kuru kayisi yedim bu ara. Hmm kaju yedim bak ondan olur belki

E=raz85,: 40014946, member: 605320"]Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sanki dun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim[/QUOTE]

Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi

Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo

Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk

Gamze son paragrafin aynisini yasiyoruz su an. Bacaklarini hareket ettiriyorum biraz sakinlesti ama karni ac. Sn nasil cozdun
Sutum mu az demeye basladim
Ruh halim herseyi etkiledi evdekiler gitseydi off

Aynen oyle. 8,5 yil oldu istesem de samimi olamiyorum... Yasattiklarinin farkina yeni variyo galiba, kendisi de dolayli soyledi, "ben de zorlandim oglum paylasirken " istesem de samimi olamiyorum o yuzden.

Paylaşmak nedir anlamıyorum ki,eşin seni yeni annesi olarak almadı ki yanina,pozisyonlariniz kıyaslanamaz bile.insan evlendi diye yine de anneye ihtiyaç duymaz mi,anne annedir sonuçta,nerede duracağını bilemeyen ne konusacagini bilmeyen insanlar olduk çıktık koskoca kadının sözlerine bak ya.. Bırak canım samimiyeti filan böyle düşünen insanla hic Bisey olmaz.evine geldiği zaman yabancı bir misafiri agirliyormus gibi yaparsın anca.bence onun yeri budur.hak ettiği bu. Oğlumun hayat arkadaşı yoldaşı oldu artık güzel gecinecekler evlerini yuvalarını bilecekler bana torun verecekler diye dusunecegine sevinecegine yok paylasamam falan filan.iyi al oğlunun tursusunu kur.

Reactions: ydm
erkekler o konuda cok gıcıklar. hıc kılo alma verme dertlerı yok. benımde göbek cok sinir odan sarkmış. bırde pazar gunu mevlut var ne giysem yakısmayacak

Ne güzel söyledin.Allah senden de razi olsun. Esin çok ozveriliymis maasallah ama maalesef herkesinki boyle olmuyor.Allah içlerine sevgi doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…