2015 Şubat Anneleri

Aha benim eşim... Hiç bir şey yapmaz, çünkü anne yaptırmamış hep, ben Oğlumu öyle yetiştirmeyecegim.
bizimkilerin kız kardeşlerı olmadığından yaptırmış annelerı. masa kurar ama kaldırmaz.salatayı falan hep o yapar. kahvaltı hazırlar ama yanında ben olmasan hazırlamaz.

Mommy's Bliss Gripe Water adında amerikada satılan bir ilaç varmış. gaz sancısı için birebirmiş. deneyenler çok memnun. ama türkiyede satışı yok amazon.com da var. oradan nasıl alışveriş yapılıyor acaba bilen varmı?

eve iş getirdim 3 gündür yapacam. şimdi oturdum yapayım diye kızım izin vermiyor

Gümrükten ilaç geçiyor mu?

Yuruyus sart bize. Gozumun onunde cikolatalar. Inat ettim yemiyorum hurma fln yiyorum kalorisi var ama zararsiz en azindan
Ya bende cikolataya dayandim cok fena.isin garibi hamileykn boyle degildim.bise istahimi aciyo.sut olsun diye ictigim kompostular mi acaba?

Dunden beri bebege sutu ve Yaninda ek mama veriyorum. Kakasi puturlu olmaya basladi, aglamasi azaldi ve uyuyo.. 1,5 aydir bebeyi ac birakmisim resmen birileri ac bu sutun yetiyo mi dediklerinde gicik oluyodum ama dogruymus. Cumartesi doktora gidip mamayi duzenli vericem galiba Cok feci vicdanim sizliyo cocuk doymuyomus

Ben de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaş

Kırklanan arkadaşlar kırk banyosunda okunan dua var mı? Hangisi? Mevlüt yapmicam sadece yikanacaz bu arada.

amin inş. çok ağlamadığı müddetçe vermiyorum. vermemeye çalışıyorum. neler söylüyorlar. kendi annem tutturmus pirinç maması yapalım yok elma suyu, su verelim. onlarla savaşmaktan yoruldum zaten.
sanıım stresten bır ıkı gun sutum azalmıstı gercekten. aa şimdi daha iyiyiz. ben de humana still tea, malt içeceği ve lactamil içiyorum hergün. aslında ilk dr kontrolünde dr mama vermene gerek yok demişti ama yine de bazen çok ağlayınca mama verince susuyor. günde 1 defadan fazla vermiyorum.

uykumuz çok problem. sallanmadan uyumuyor ve sallamayı kestiğim an uyanıyor. evde 3 kişiyiz. hepimiz perişan olduk sallamaktan. siz nasıl uyutuyorsunuz ? olmadı elektrikli salıncak alıcam bu gidişle.

nane maydanoz sütü kesiyor cnm..psikopat gibi ben yemeden once herseyi bi googla a sorgulatıyorum emziren anneler için uygun mu diye

Siringayla kasikla verdim onlari da yutamadi agzindan akitti agladi bogazina kacirdi.biberonu reflek olarak bile emmedi ugrasa ugrasa bikere ben siktırarak akittim agzina yarisi da disari dokuldu yutamadi yine gaz oldu. Sagmayi deniyorum mrmeler yumusadi iyice bos gıbı oldu yine ya cekti yutamadi bogulur gibi ya da iyice bosaldigina memeyi tutamadi iki ucu moklu degnek uyku hali de tuhaf memeyi ariyor koyunca afyon yutmus gibi bayiliyor durtuklmktem bihal oldum ac da olsa emme refleksi yapmiyor bazen. İstediği zaman ememeynce surekli ben emzrmeye denedikce bikti mi ne gucsuz halsiz hep uyur uyanik.normalde ogleden once aktifuyanik olurdu bugun siziyor uyaninca basliyor mucadelem iki dk surmeden yine uyuyor. Hastami biseyi mi varnefir yarabbim

mattika
canim tek tesellim senin benxer durumu yasamandi sozlerindi fakat bizim isin rengi degsti iyice cidden abartmiyorum korkularim yersiz degil. Ogleni gunduxu de kalmadi tum gum gece bu haldeiz. Dunden beri adam akilli emdigi yok agzina akandan ne yuttuysa saginca cok cikmiyor elle sikinca da ama o nsl beceriyorsa ya bogulcakgini oluyor ya da sutyok da bos emzik emer gibi yapiyor. Bin kere ssvd yapsam bu pskoljiden iyidir kolaydir. Bu tanidik careszkigi tekrar yasiyor olmak bana olum gibi rabbim affetsim gucune gitmesin ama öyle

Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi

Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo

Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk[/QUOTE]

o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var

sen sürekli dertsiz basına dert arıyorsun :))

relax olmayı becerebilsem kilo da alırım aslında ama yko kuruntularımdan kurtulamıyorum

Kırklanan arkadaşlar kırk banyosunda okunan dua var mı? Hangisi? Mevlüt yapmicam sadece yikanacaz bu arada.

dua okumadım ben yani yok diye biliyorum
bebeği yıkadığın sudan arta kalanını sen kullanacaksın sadece
içine yüzüğünü at birde 40 tane taş at suyun içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…