bizimkilerin kız kardeşlerı olmadığından yaptırmış annelerı. masa kurar ama kaldırmaz.salatayı falan hep o yapar. kahvaltı hazırlar ama yanında ben olmasan hazırlamaz.Aha benim eşim... Hiç bir şey yapmaz, çünkü anne yaptırmamış hep, ben Oğlumu öyle yetiştirmeyecegim.
Kolik tarif etmissin canim. Benimki de deli gibi aglamasa da mizmiz ve uyuyamiyor. Gunduz iyi aksam oluyor boyle.
canım bende rezene ve kimyon karıştırıp içiyorum, bol bol yeşillik ye faydası oluyor, bulgur ye.kuzum sen süt için neler içiyordun tam olarak
bende içmeye başlayayım bari
sadece su içiyorum ondan duru sanırım benimki
Cnm yemekten ziyade sıvı tüket bol bol, hoşaf, elma suyu, bol su tüket.Etrafımdakiler yüzünden mama verdim ben sinirlerimi tepeme çıkardılar. Deli gibi yiyorum artık süt olsun diye. Kimseyi de eve sokmuyorum
Gümrükten ilaç geçiyor mu?Mommy's Bliss Gripe Water adında amerikada satılan bir ilaç varmış. gaz sancısı için birebirmiş. deneyenler çok memnun. ama türkiyede satışı yokamazon.com da var. oradan nasıl alışveriş yapılıyor acaba bilen varmı?
Ya bende cikolataya dayandim cok fena.isin garibi hamileykn boyle degildim.bise istahimi aciyo.sut olsun diye ictigim kompostular mi acaba?Yuruyus sart bize. Gozumun onunde cikolatalar. Inat ettim yemiyorum hurma fln yiyorum kalorisi var ama zararsiz en azindan
Ben de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaşDunden beri bebege sutu ve Yaninda ek mama veriyorum. Kakasi puturlu olmaya basladi, aglamasi azaldi ve uyuyo.. 1,5 aydir bebeyi ac birakmisim resmenbirileri ac bu sutun yetiyo mi dediklerinde gicik oluyodum ama dogruymus. Cumartesi doktora gidip mamayi duzenli vericem galiba Cok feci vicdanim sizliyo cocuk doymuyomus
pek bi caresi yok malesef cnm o dert bende de var 3 aylık olunca geçer diye sabrediyorumhadi ya kolik demekki benimkideay ne yapacam şimdi
Evdekileri boşver sinir hepsi kırk günümü odada tıkalı geçirdim onların yizinden. Mama kutusunu atasım geldi ama o kadar çok konuştular ki aç bu çocuk diye ben de korkup atamadım kutuyu. Dr a muayeneye gitmiştim mama verdiğimi söyledim 5 ml azaltarak bitir mamayı dedi bir o inandı. Galatasaray'ın Sloganı var biz inandık sen de inan diye. Inan canım her annenin sütü bebişine yetermiş Allah bol bol süt versin bebişlerimizi besleyelim inşallah.
nane maydanoz sütü kesiyor cnm..psikopat gibi ben yemeden once herseyi bi googla a sorgulatıyorum emziren anneler için uygun mu diyeBen de bugun mama verdim, dun nane çayı içtim mide bulantısı için süt yok. Netten baktim süt azaltırmış. Sabah soğan yedim süt gelsin diye su hoşaf içiyorum ama daha tık yok, ne biçim naneymiş arkadaş
canım bnm ya sakin ol cok iyi anlıyorum seni ben de emzirme sorunları yasadım..sagdıktan sonra vermeyi denedinmi gögsünü? biberonla zor alıyorsa kasıkla versen? gerçi kasık bana cok zor geliyordu..ac bebek uyumaz derler acaba aldıgı yetiyor olabilir mi ? sen daha bilgilisin bu konuda..ama sıkma canını neyseki sütün var bi sekilde verirsin üzülüp de sütünü de azaltma..allahım bi yol gösterir insallah sana..bu emzirme konusunda ne kdr hassas oldugunu biliyorum
Canim anlamadim neden oluyor ki boyle. Bizimki gazdan heralde diyorum sonra sut az gibi geliyor. Hele sol memenin tadinda birsey var sanki. Aynen dun gece cis yapmadi gibi. Kv kp geldi yanlarinda da emzirmedim ama nazar degdi sanirim.
Oku sen de dua et. Emmese de ten tene sarilin bol bol. Bu ssvd dan daha kolay asacaksiniz ins kuzunla bu guneri.
E=raz85,: 40014946, member: 605320"]Tarih tekerrür ediyor sanki bebeğimi besleyemiyorum. Sut coklugu hızı gazi derken gitgide beter oluyor durumumuz. Sakin kalmaya çalışıyorum ama onu emmek isteyip ememedgni feryat figan aaglayisini gormek saatlerce ac kalmasi canimi söküp alıyor sankidun gece biberonu alsın bari diye dua eder hale geldim onun acliktan aglaysna gonlum dayanamadi biberonu da almiyo saatlerce ugrastim akıta akıta cok az icirebldm sagdigim sütü de öyle uyudu yavrum. gece ve sabah yine ememedi tuttugunda da eskisi gibi cekmiyo oynuuo sanki ısirir gibi. UclariM kan oturnus gibi oluyor beyaz beyaz. Aninda sızıp kalıyo devamli uyukluyor uyurkrn de emmiyor anlmadm bu nsl is derdimiz ne niye hersey gitgide daha karmaşık hale geliyor. Çok üzülüyorum gozyaslarim sel oldu artik. Sakin olup gecici olduguna inanmk istedkce durum daha kotuye gidiyor onceden iki saate bi kurulu saat gibi aglardi acikinca o da yok artık. Rabbim sabir degil care ver nolur ben bunu tekrar yaşamaya inanin dayanamiyorum hersey ruya gibiyken bir anda ayni kuyunun dibinde buldum kendimi. Cisli bez sayimiz da azaldi dünden, gel dayan anne yuregim
sen sürekli dertsiz basına dert arıyorsun :))
Kırklanan arkadaşlar kırk banyosunda okunan dua var mı? Hangisi? Mevlüt yapmicam sadece yikanacaz bu arada.
zaten sütüm yetiyor mu diye düşünen tek memeli biziz heralde :)) bzn cok düşünmek de iyi değil :))
nane maydanoz sütü kesiyor cnm..psikopat gibi ben yemeden once herseyi bi googla a sorgulatıyorum emziren anneler için uygun mu diye[/QUOTE
Ciddi misiniz yaa her sabah akşam deli gibi maydanoz yiyorum ya ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?