2015 Şubat Anneleri

Katiliyorum kocatiyolar resmen

o gurultu hep var devamli hickirik peynir gibi kusma sanki ictigimi de yutmuyor da bogaznda tutuyor gibi geri akitma ne ararsan var[/QUOTE]

Canim yaaa benimkide cok hickiriyo
Artik cok kusmasada kusunca peynir gibi aynen
Herkesin sıkıntisi farkli benimkide gazdan sıkısıyo daha oncede paylasmistim
Odum kopuyo nefesi kesilecek diye 5 dakika emziriyorum 1 saat gaz cikariyorum

="mrserlis, post: 40016731, member: 480948"]Geçmiş olsun canim
Bende oğlanı sünnet yaptirdigimda cerrah sufitigi var dedi ama zamanla geçer demişti çocuk doktorumuz da aynisini söyledi.
Bazen hafif sisiyo hala sonra iniyo
Seninki nasil çok mu sis ki[/QUOTE]
Ağlayınca ço şişiyor bir de ıkınınca. Senin oğlun ne kadarlıkken oldu ameliyatı canım?[/QUOTE]
Sunnet oldu canim
1aylikken

Canim emzirme sonrasi ver mamayi. Sutun artar o uyudukca sen de uyu. Yorgunluk sutu cok etkiliyor
Ya ben hiç yorulmuyorum annem kv falan burdalar hiç bi şe yapmıyorum çaylar, bulgur mulgır ne varsa yiyip içiyom... Mamayı da dediğin gibi yapayım. Neyse Hayırlısı inşallah..

S serefraz85 allahin izniyle gececek bu durum. Dua et ve inan.
Bizimkinin de bir derdi var memeyle ve ben sut mu az diye dusunuyorum. Bogiluyor basta ama sanki gerisi yok sutun

Kızlar size acil sorularım var bilen cevaplarsa çok sevinirim hiç yapmadığım için bilmiyorum
1-sağdığınız sütü neyle saklıyorsunuz özel poşetleri varmış sanırım onunla mı saklamam gerekiyor
2- sakladığım sütü ne kadar muhafaza edebilirim nerede ne kadar süre duruyor.
3- sağdığınız sütü neyle içiriyorsunuz biberonumuz yok bizim eğer biberon ile verilecekse hangisinden almalıyım
4 - illa sütü sağmak için sağma makinası mı almam Lazım elimle sağabilirmiyim sıkınca geliyor çünkü

Sütü en uzun süre ne kadarsa o kadar saklamam gerekiyor işe başlıcam acil cevap bekliyorum ????

A
Ya sabir cepten giremiyorum diye arkafasin tableti aldim ondan da yaxdrmiyor biturlu zaten bunalimin dibi olmusum iki satir yazip rahatliycam surda belki o da haram mubarek ya sabir
ynen cepten girince site kapaniyor
Tabletle de yazmak zor bebekle
Alintilarim bi tuhaf

bacaklari oynatinca sakinlesiyor sanirim bzim de gaz. Gazdan ememiyor belki. O arada genzine kaciyor bir de. Zeytinyagi yapayim ben de. Ihmal mi ediyorum kuzumu abisinin gonlu olsun derken

Ya ben hiç yorulmuyorum annem kv falan burdalar hiç bi şe yapmıyorum çaylar, bulgur mulgır ne varsa yiyip içiyom... Mamayı da dediğin gibi yapayım. Neyse Hayırlısı inşallah..
Cok emince ya da sulu sutu cok emince de kakasi civik oluyor. Uzun uyuyup az emerse puturlu kakasi

Canım özel poşetleri var. Ebebekte falan satılıyo alabilirsin.
Sütünü oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay saklayabilirsin.

Biberonla içirebilirsin. Bende avent var. Kızlar mandela falan diyolardı.

Elle de sağılabilir ama bildiğim kadarıyla makinadan daha verimli sağabilirsin..

lansinoh süt saklama posetlerinde saklıyorum cnm..oda sıcaklıgında 3 saat buzdolabında 3 gun buzlukta 3 ay..ben avent biberon kullanıyorum bebiş cektikce akıyor..elle sagmayı bilmiyorum ama makine önerisi istersen yine lansinohun elektriklisini kullanıyorum ben

mattika .!.:
bacaklari oynatinca sakinlesiyor sanirim bzim de gaz. Gazdan ememiyor belki. O arada genzine kaciyor bir de. Zeytinyagi yapayim ben de. Ihmal mi ediyorum kuzumu abisinin gonlu olsun derken
Aynen iste ikininca genzine kaciyo sonra nefesi zorlasiyo beni asliyobir panik
Bir harekete baslasalar da gazlarini kendileri cikarsa

İkinci cocugum , yasimda kucuk degil ama ben de esimde acemilik cekiyoruz
Herseyin daha kolay olacagini saniyordum ama malesef baya

3 saat oda sicakliginda
3 gun buzdolabinda
3 ay dondurucuda saklaniyirmus sut.
Ama ben hic saklamadim digerlerini bilmiyorum

Sutu ozel steril poset ya da kaplarda saklamalisin avent ve lansinoh bak. Sut oda kosullarinda 3 saat buzdolabinda 3gun buzlukta 3ay saklaniyor. Isyerinde sagacaksin devamli bence pompa almalisin.biberon dr brown cam olanini tavsiye ederim.

Artık bende instagramlıyım :)
ne ilerleyiş ama
çocukla uğraşmaktan çok zaman kalıyo gibi nette de bulaşıyom ..
fatmayamaçlı
eklemek isteyen olursa..
öptüm hepinizi

Aynen ben de kolay olacak sniyordum. genzine kacirma yoktu oglumda. Ya da ben hatirlamiyorum unutmusum iki sene oncesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…