Canim sen mama vermedigin zamanlarda kakasi nasil oluyo? Benim marmelat gibi oluyo hic putur olmuyo. Paylastigin linke de baktim ama 1,5 ay oldu yani vermemeye calistim mama demekki az diyorum[/QUOTE
Bizde de pütür her zmn olmuyor
Bu kocalar adamin insanin omrunu kisaltiyor valla.gece oglani uyutamadim ,sirtim terli oglan kucagimda titreye titreye uyytmaya calistim esim duysun kaksin diye cocukla kinusuyorim homurdanip geri uyyor adam.kalk uyut su cocugy dedim sonunda.koy yataga uyusun dedi,bende tamm dedim attim cocugu yataga mutfaga gittim.cocuk aglsyinca kalkdi aldi.bende gittim yattim.naptilar nasil uyuttu bilmiyirum.ben mecbur birakmasam umrunda bile deilim,el oglunun butun ozelliklerini tasiyilar mas.kocatan olduklari icin koca demisler
Siringayla kasikla verdim onlari da yutamadi agzindan akitti agladi bogazina kacirdi.biberonu reflek olarak bile emmedi ugrasa ugrasa bikere ben siktırarak akittim agzina yarisi da disari dokuldu yutamadi yine gaz oldu. Sagmayi deniyorum mrmeler yumusadi iyice bos gıbı oldu yine ya cekti yutamadi bogulur gibi ya da iyice bosaldigina memeyi tutamadi iki ucu moklu degnekuyku hali de tuhaf memeyi ariyor koyunca afyon yutmus gibi bayiliyor durtuklmktem bihal oldum ac da olsa emme refleksi yapmiyor bazen. İstediği zaman ememeynce surekli ben emzrmeye denedikce bikti mi ne gucsuz halsiz hep uyur uyanik.normalde ogleden once aktifuyanik olurdu bugun siziyor uyaninca basliyor mucadelem iki dk surmeden yine uyuyor. Hastami biseyi mi varnefir yarabbim
mattika
canim tek tesellim senin benxer durumu yasamandi sozlerindi fakat bizim isin rengi degsti iyice cidden abartmiyorum korkularim yersiz degil. Ogleni gunduxu de kalmadi tum gum gece bu haldeiz. Dunden beri adam akilli emdigi yok agzina akandan ne yuttuysasaginca cok cikmiyor elle sikinca da ama o nsl beceriyorsa ya bogulcakgini oluyor ya da sutyok da bos emzik emer gibi yapiyor. Bin kere ssvd yapsam bu pskoljiden iyidir kolaydir. Bu tanidik careszkigi tekrar yasiyor olmak bana olum gibi rabbim affetsim gucune gitmesin ama öyle
Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi
Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo
Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk
Ya ben hiç yorulmuyorum annem kv falan burdalar hiç bi şe yapmıyorumCanim emzirme sonrasi ver mamayi. Sutun artar o uyudukca sen de uyu. Yorgunluk sutu cok etkiliyor
ynen cepten girince site kapaniyorYa sabir cepten giremiyorum diye arkafasin tableti aldim ondan da yaxdrmiyor biturlu zaten bunalimin dibi olmusum iki satir yazip rahatliycam surda belki o da haram mubarek ya sabir
bacaklari oynatinca sakinlesiyor sanirim bzim de gaz. Gazdan ememiyor belki. O arada genzine kaciyor bir de. Zeytinyagi yapayim ben de. Ihmal mi ediyorum kuzumu abisinin gonlu olsun derkenBacak hareketleri yaptirdim hep ama kibar kibar degil karnina iyice bastiriyuorum
Zeytinyasgium bolca masaj yapiyorum sadece karnina degil heryerine yapinca gevsiyor rashatliyor dasha iyi gazcikartiyor
Dun yine asiri gazdan hep ikindi durdu cok rahat emmedi.
Bide yogun istek uzerine bi ilaca basladim kullananlar cok memnunkalmislar insallah Faydasini gorurumde. Be nde cok uzuluyorum yavrumun gazi olmasa ondan keyiflisi yok, yinede aglamiyor pasam sadece ikirmikir yapiyo
Burayi okumadan duramiyorum. Emzirirken okuyorum cocuk memeden dusuyor sonra. Ama esimle bile iki klime etmez oldum tek sosyalligim burasiInternet bagimlisi oldum sanirim.disariyla tek baglantimiz su telefon.nerdeyse wc ye gitcm bebisten arta kalan zamanda
Cok emince ya da sulu sutu cok emince de kakasi civik oluyor. Uzun uyuyup az emerse puturlu kakasiYa ben hiç yorulmuyorum annem kv falan burdalar hiç bi şe yapmıyorumçaylar, bulgur mulgır ne varsa yiyip içiyom... Mamayı da dediğin gibi yapayım. Neyse Hayırlısı inşallah..
Kızlar size acil sorularım var bilen cevaplarsa çok sevinirim hiç yapmadığım için bilmiyorum
1-sağdığınız sütü neyle saklıyorsunuz özel poşetleri varmış sanırım onunla mı saklamam gerekiyor
2- sakladığım sütü ne kadar muhafaza edebilirim nerede ne kadar süre duruyor.
3- sağdığınız sütü neyle içiriyorsunuz biberonumuz yok bizim eğer biberon ile verilecekse hangisinden almalıyım
4 - illa sütü sağmak için sağma makinası mı almam Lazım elimle sağabilirmiyim sıkınca geliyor çünkü
Sütü en uzun süre ne kadarsa o kadar saklamam gerekiyor işe başlıcam acil cevap bekliyorum ????
lansinoh süt saklama posetlerinde saklıyorum cnm..oda sıcaklıgında 3 saat buzdolabında 3 gun buzlukta 3 ay..ben avent biberon kullanıyorum bebiş cektikce akıyor..elle sagmayı bilmiyorum ama makine önerisi istersen yine lansinohun elektriklisini kullanıyorum benKızlar size acil sorularım var bilen cevaplarsa çok sevinirim hiç yapmadığım için bilmiyorum
1-sağdığınız sütü neyle saklıyorsunuz özel poşetleri varmış sanırım onunla mı saklamam gerekiyor
3- sağdığınız sütü neyle içiriyorsunuz biberonumuz yok bizim eğer biberon ile verilecekse hangisinden almalıyım
4 - illa sütü sağmak için sağma makinası mı almam Lazım elimle sağabilirmiyim sıkınca geliyor çünkü
Sütü en uzun süre ne kadarsa o kadar saklamam gerekiyor işe başlıcam acil cevap bekliyorum ????
Aynen iste ikininca genzine kaciyo sonra nefesi zorlasiyo beni asliyobir panikmattika .!.:bacaklari oynatinca sakinlesiyor sanirim bzim de gaz. Gazdan ememiyor belki. O arada genzine kaciyor bir de. Zeytinyagi yapayim ben de. Ihmal mi ediyorum kuzumu abisinin gonlu olsun derken
3 saat oda sicakligindaKızlar size acil sorularım var bilen cevaplarsa çok sevinirim hiç yapmadığım için bilmiyorum
Sutu ozel steril poset ya da kaplarda saklamalisin avent ve lansinoh bak. Sut oda kosullarinda 3 saat buzdolabinda 3gun buzlukta 3ay saklaniyor. Isyerinde sagacaksin devamli bence pompa almalisin.biberon dr brown cam olanini tavsiye ederim.Kızlar size acil sorularım var bilen cevaplarsa çok sevinirim hiç yapmadığım için bilmiyorum
Cok emince ya da sulu sutu cok emince de kakasi civik oluyor. Uzun uyuyup az emerse puturlu kakasi
Aynen ben de kolay olacak sniyordum. genzine kacirma yoktu oglumda. Ya da ben hatirlamiyorum unutmusum iki sene oncesiniAynen iste ikininca genzine kaciyo sonra nefesi zorlasiyo beni asliyobir panik
Bir harekete baslasalar da gazlarini kendileri cikarsa
İkinci cocugum , yasimda kucuk degil ama ben de esimde acemilik cekiyoruz
Herseyin daha kolay olacagini saniyordum ama malesef baya
hadi hayırlı olsun ekliyorum :)Artık bende instagramlıyım :)
ne ilerleyiş ama
çocukla uğraşmaktan çok zaman kalıyo gibi nette de bulaşıyom ..
fatmayamaçlı
eklemek isteyen olursa..
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?