Ben daha disari cikmadim 38.gun gerci tembelim ben bir yil beklesem yine cikmam, uyuzum yaben yurusem bacaklarim agrirmiki
hamillelikden idmanliyim ama 15 gundur evden arabaya yuruyiorum sadece, arbayida en yakin yere park diyorum, fazla adim atarsam zarar edicem sanki
Ayniyiz ama ben doğumdan beri buskuvi cikolata yiyorumBen 63 kiloyla hamile kaldim 78 le dogurdum su an 68 kiloyum. Boyum 1.70
10 kilosu dogumda gitti de 5 kilo fazlam var o da yapisip kalcak gibi geliyo of. Annem habire tikiyo agzima kompostolari. Allahtan seker koydurmuyorum ve sekerli bisey yemiyorum. Azimliyim ama bi iyileseyim 60a inicem hatta.
nasil yani 38 gundur evden disari çikmadinmi?Ben daha disari cikmadim 38.gun gerci tembelim ben bir yil beklesem yine cikmam, uyuzum ya
puffff fırsat bulup buraya girenlere manyak derecede özeniyorum. yapışık ikiz gibiyiz ege beyle tuvalete bile gidemiyorumburada hava çok güzel güneş var ama henüz dışarıya tek başıma çıkıcak cesareti bulamıyorum henüz kangurumuz var ama sevmedi onu bebek arabası alıp anca öyle gezicez. kırk uçurma bahanesiyle geçen hafta avmnin altını üstüne getirdik ama annem yanımdaydı başka türlü kucakta taşımak aşırı zorluyor :)
Ben de Dr harici çıkmadım ya. O yüzden depresyon oldu sanırımnasil yani 38 gundur evden disari çikmadinmi?
yok canim oyle çok buyuk deil, mahallemizin parki isteOranın parklarına da gidilir yani. Bırak yürümeyi koşarsın bile orda.
Ahaha aynen.Kadıköye bile gitmem canim hic istemiyor
çocuk sana yakin oluyor kokunu aliyor bence severKangruyu sevmediği nasıl Anlaşılıyor? Ben de alayım da Yürüyüşe çıkayım diyordum.
Ayniyiz ama ben doğumdan beri buskuvi cikolata yiyorum
az sonra gidip kizima mayo alicam magazadan,yarin yuzme dersi basliyor, savsakladdim son dakkaya kaldi is insallah bulabilirim valla çira gibi yanarim yarina kadar mayo bulamazsamBen de Dr harici çıkmadım ya. O yüzden depresyon oldu sanırım
hulk olsam ikisini de kucaklasam kossam nasil olur ki. Senin digerleri okulda o yonden iyi. Benim digeri canavarbende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)
çocuk sana yakin oluyor kokunu aliyor bence sever
çocukla beraber magazya git içine koy dene oyle al o zaman
olmaz :)hulk olsam ikisini de kucaklasam kossam nasil olur ki. Senin digerleri okulda o yonden iyi. Benim digeri canavar
Rezene süt mü yapıyormuş? Ben gazı çıkarıyor sanıyordum.ben bi rezene bulup alicam nerden bulacaksam
bugun goguslerim bos gibi sanki gram sut yokkk : ((
Sadece dr.a gittik geldiknasil yani 38 gundur evden disari çikmadinmi?
Süt yapiyor diyorlarRezene süt mü yapıyormuş? Ben gazı çıkarıyor sanıyordum.
10lu paket duruyor açıp açmamk konusunda kararsizim :)Çikolata yeme ben de ilk zamanlar yiyordum sütü etkiliyormuş yemiyorum Şerbetli tatlı yiyorum daha iyi.
Kres olmaz. Komsum bakiyordu ona bile gitmiyor. Pacamdan ayrilmiyor. Anneyi kaybetme korkusu yasiyor kiyamam ona. Kosu bandi var evde bakalim misafir isleri bitsin yururum bi sekilde.olmaz :)
birini kangiruya koy otekini pusete koy
buyugu krese verebilirsin
ikinci el bi ikiz puset bulabilirsin
aklima gelenler bunlar
olmadi ne kotu ihtimal evde leslie bacimla çalis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?