2015 Şubat Anneleri

Canım gazın çaresi olsa bize uygularlardı doğumdan sonra. Onca ağrı çektim bir sürü ilaç verdilerde çıkmadıya gaz. Bebekten de cıkmıyor işte.
Sıcak tutacaksın
Haklısın canm ..hareket ettirme ve özellikle ayakları sıcak tuutma ii geliyo..ama öle sürekli ıkınınca içi gidiyo insanın sanki süreklli acı çekkiyo...

Bu kiloya alisik degil kemikler napsin tasiyamiyor artik. Benim de ayni
Ben de 51 kiloyum ama hamlamışım,yürüyünce benim de heryerim dökülüyo.. Çatı ağrısından hamilelikte yürüyüş yapma imkanım olmadı malesef.. Daha 1 haftadır yan yatabiliyorum o da arasıra,daha yeni yeni geçiyo.. Bu arada en son bakıldığında d vitamini değerin kaçtı,benim 8.55 miş,ocak ayıymış bakıldığında,kışın alt değer 10 muş.. Takip edilmeli demişti endokrin uzmanı ama 2010 dan beri baktırmadım hiç..

2 cikmisti benim. Bi daha olculmedi. Ama sebepsiz kemik agrilari vardi.
Hava yagmurlu burda gunes acsin artik cocuklarimla parka atayim kendimi

Kizlar bebislerinizin gobusu ne zaman dustu. Benim 12 gunluk su an hala dusmedi. Ne kadarda dusee acaba? Kac gun dusmezse endiselenmeliyim doktora mi gitmeliyim :/

Banyo yaptiramadik kuzumu biraz isilik oldu bogazi bi yikansa paklansa artik

Benimki 15 güne anca düştü.Doktor yıkayabilirsiniz, sonrasında pansuman yapın demişti.Biz gene de bekledik ama bizimki de perişan olmuştu..

oglumda hic kolay vermedim kiloyu ki daha azdi. 3 aydan sonra karatay yaptim. Kolay kilo verenlerden olsaydim keske. 100 gr da olsa emek vrmeden gitmiyor. Iki cocukla yuruyus nasil olcak bakalim
bende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)

Ya ben saf mıyım acaba?
Kafa neresinden çalışıyor merak ediyorum.
Ayşem re hakan diye okuyorum ve diyorum re de heralde fransızcada bir bağlaç.
Üfff.ff kafa gitmiş.
hahahahh yok kiz est :)
yorunlukdan dir :)
aradki e ortak olunca bende onu yaptim
2012 de açmisim bide gmailim var ama tabi o hakansiz :)

haysemre mi yapsam ki

ben yurusem bacaklarim agrirmiki
hamillelikden idmanliyim ama 15 gundur evden arabaya yuruyiorum sadece, arbayida en yakin yere park diyorum, fazla adim atarsam zarar edicem sanki

2 cikmisti benim. Bi daha olculmedi. Ama sebepsiz kemik agrilari vardi.
Hava yagmurlu burda gunes acsin artik cocuklarimla parka atayim kendimi
su çocuklarin içtigi ampulden içmiyonmu canim
dun burda hava çok guzeldi, arkadaslarim hep parka çikmis
ama ben biraz daha bekliycem nisan gelsin en azindan
çocuklarim diysa bebek yuzunden parka gidemiyoz derler

su çocuklarin içtigi ampulden içmiyonmu canim
dun burda hava çok guzeldi, arkadaslarim hep parka çikmis
ama ben biraz daha bekliycem nisan gelsin en azindan
çocuklarim diysa bebek yuzunden parka gidemiyoz derler

Oranın parklarına da gidilir yani. Bırak yürümeyi koşarsın bile orda.

Gerizekalı bir komşum var evde topuklu terlik mi ayakkabı mı neyse onla geziyor. Ah bir tanışsam onunla da arkadaş olup en yakın zamanda sessiz terlik alsam hediye olarak.

Ben 63 kiloyla hamile kaldim 78 le dogurdum su an 68 kiloyum. Boyum 1.70

10 kilosu dogumda gitti de 5 kilo fazlam var o da yapisip kalcak gibi geliyo of. Annem habire tikiyo agzima kompostolari. Allahtan seker koydurmuyorum ve sekerli bisey yemiyorum. Azimliyim ama bi iyileseyim 60a inicem hatta.

O fazla kilolar süt oluşumuna Katkıda bulunuyormuş keşke ben. De kilo alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…