2015 Şubat Anneleri

o zaman her gun banyo yaptırıyorum ben bi de gun içinde yıkamamam sorun olmaz di mi

Sen iyi yapiyorsun ama ben icten ice gıcık oluyorum

Ben nişanlıyken eşime yol yakınken dön oğlum mutlu olanayacaksın dediğindr gıcık olmaya başladım, düğün günü gelin arabasının ön koltuğunda kurulmuşken arabayı kullanan eşimin çocukluk arkadaşına, çok ağladım çok zor geldi kız anası gibi 1-2 gündür ancak kabullenmeye başladım demesiyle ve peşinden birkaç olayla gıcıklığım pekişti

Reactions: ydm
Ilk defa acikken yapti sanirim kakasini. Normal canim sulu sonucta kaka
Evet canim puskurttu resmen ayni anda pirtladi falan ondan oldu herhalde :) cisini yapisina denk geldim de erkek olsa yanmistik dedim kiz oldugu halde masallah uzaga fiskirtiyo resmen :))

BÜTİLHİDROKSİANİSOL mi kanserojen

Evet canim puskurttu resmen ayni anda pirtladi falan ondan oldu herhalde :) cisini yapisina denk geldim de erkek olsa yanmistik dedim kiz oldugu halde masallah uzaga fiskirtiyo resmen :))
Benim ki de çoğu açmada hem CIS hem kaka yapıyor.ikisininde bi artırıyor bu sabah battı alt acmamiz.öbürlerinden gormemistim.gerçi bu daha doğarken belliydi.karnımda yapipta geldi kakasini.dediğin gibi köpük köpük oluyo yaparken

Anladım canım d vitaminide veriyorduk tedirgin oldum şimdi

Verirsin canım ;(
82yle hamile kaldım 110la doğuma gittim 96 yim simdi.
Ben de doğum öncesine düşsem ilk etapta yeter sonrasinda hedefim 71-72 falan aşağısını eşim istemiyor benim de.
Dügün fotolarinda iskeletor gibiymişimm...

Işte uyuması geçe kalınca uyanması da beslenme saatini geçmiş oluyor. Kan şekeri düşmesin diye hemen beslemeye çalışıyorum. Onbeş dakikalık gecikmeler diyor kitap ama bizim bir saati buluyor yani dört saat ara gibi oluyor üç saat yerine.

Hahaha daha gelirken haber vermis iste :) cok fenalar ya demek bezi acinca bacaklari kaldirinca rahatliyolar saliyolar direkt :)

kızlar bu k v delerınızden cektiginiz ne böyle sizin ya bende sezeryan oldum annem cocuk gibi ilgilendi allah razı oldun evine giderken hiç istemedım bile hala gelince gitsin istemiyorum k v demse 40 gun oldu 3 kez geldi ücundede misafir gibi 2 saat oturup gitti böylelerde var :)

o zaman her gun banyo yaptırıyorum ben bi de gun içinde yıkamamam sorun olmaz di mi
Duruma gore canim. Ben iki cocukla yalniz olunca ikisinin kakasi ayni anda geliyor bazen. Buyukle ugrasirken bebek bekliyor o yuzden yikiyorum. Hergun banyo yaptirinca kakasini da bekletmeyince hic gerek yok tabi

Öyle mi ben de habire yıkıyorum. Tamam o zaman. Bugün zeytinyağı sürdüm bakalım. Ankara çok soğuk kar yağdı bir de. Yıkamayayım her seferinde.

Kan sekeri dusmez artik bizim bebelerin kolay kolay. Rutin iyi de sapmalar olur illa 15 gecikme fln normal. Ben de rutin yapiyorum ama sadece iki emzirme arasinin en az 2 saat olmasina bakiyorum gerisini bebek ve gunun olaylari belirliyor

benım kızımda aynı 2 gunde bir yapıyo kıvamıdagayet normal mamadanmıs sanırım gecikiyormus mama veriyormusun sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…