2015 Şubat Anneleri

Nasıl uyutuyorsun?

Doğumdan sonra altı üstü 5 kilom kaldı allahım vücut hissediyor 20 kilo dizlerim ağrıyor vücudum bile atmaya çalışıyor.Yürüyüşe başlamak şart.Hafif yapılan egzersizin süte faydalı olduğunu okumuştum.Ya ben bu işi anlamadım o kadar ödemliyim ki anlatamam bu bütün çamaşırlarımın izi kalıyor kıvrılmıyor ayakalrım eklemlerim şiş bileklerim nasıl bir ödemse şişiyorum sürekli.

Ben dogumdan beri 3-4 turk kahvesi ictim. Cok sık olmadiktan sonra bisey olmuyor. Kendini cok kisitlama bunalmisiz zaten iyice bunalmayalim.
neden çay kahve içmiyoruz içeriğinden dolayı mı sütü mü azaltıyor. ben deli gibi çay içiyorum valla.

Kv bebek odadan cikmiyor demis esime. Haha elimden gelse oglumu da cikarmicam. Ikisi de benim :) yeni civciv cikarmis anac tavuk gibi hissediyorum kimse yaklasmasin.

Ya seninkileri de anlamak zor neden geldiler ki simdi?

biberon kullanan anneler bebeklerınız emmeyi bırakmasın diye ne yapıyosunuz bi cagre bulan varmı kızım huysuzlanıyo artık emerken korkuyorum bırakacak diye:8
benımkıde birkaç gündür huysuz yatarak emziriyorum şimdilik iyi gidiyor
çok açken sinirleniyor ağzına cok gelsin istiyor
çok aç değilken aranıyor o zaman daha iyi emiyor

Bizim kıza uyurken müzik açtım bakalım ne kadar uyuyacak..yoksa hep kucakta ve ağlıyor is yapamiyorum

Kizlar hani ilk hafta kontrolunde kan aldilar ya troidine ve kan grubuna bakmak icin. Sonucu doktora gostermis esim troidi biraz yuksek cikti demis bi dahaki ay bakalim yine demis. Sonuca baktim referans deger 5 diyo bizimki 7.19 cikmis.

Ama ciddi bisey degildir di mi ya ciddi olsa bi dahaki ay bakalim demezdi hemen napilcaksa yapilirdi di mi? Topuk kanindan da bakalim aricaklar mi insallah aramazlar daha vakit var.

Ya ben boyle evhamli biri degildim noldu bana ya ciddi bisey degildir di mi

Aha yine ağladı salıncağa yatirmistim salladm tekrar daldı.. 11 dkymis

Kizlar kizimin cok gazi var karni gurul guEmemiyor bile. Saat 12 gibi 95 ml sagdim onu biberonla verdim. 2 saat kadar uyur uyanık uyudu. Uyandı aglarak emzireyim dedim yine emmedi. Simdi kucagimda sistu ama heran aglarak uyanabilir. Dun sabahtan beri ayni perisan olduk.

Topuk kani bizim de şüpheli çıkmıştı bi kere daha verdik kan.arayan olmadı sonra. Bisey varsa atarız demişlerdi çünkü. Sizin ailede tiroid var mi? Hormonların etkisiyle öyle çıkabiliyormus üzme kendini inş seninki de düzelir.

Bi de tcrubeliyiz di mi? Her çocuk farklı oluyor.

kızlar bebek çekmeden damla akıtmayan biberon markası varmı
birde cam mı yoksa diğeri mi daha iyidir netten sipariş vereceğim
lansinohun biberonunu kullanıyorum sütü verirken kızım hepsini içemiyor akıtıyor ağzından
çektikçe gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…