2015 Şubat Anneleri

Duruma gore canim. Ben iki cocukla yalniz olunca ikisinin kakasi ayni anda geliyor bazen. Buyukle ugrasirken bebek bekliyor o yuzden yikiyorum. Hergun banyo yaptirinca kakasini da bekletmeyince hic gerek yok tabi

Ben her gün banyo yaptıramıyorum eşim akşam geldi yemek yedik sonra görmedim kendisini. Tek başıma da hala tedirgin oluyorum banyo konusunda.

Öyle mi ben de habire yıkıyorum. Tamam o zaman. Bugün zeytinyağı sürdüm bakalım. Ankara çok soğuk kar yağdı bir de. Yıkamayayım her seferinde.
Poposunun haline gore canim az d olsa kizarir gibi olduysa yikarim

Ben de simdi yavastan alistiriyorum.uyku icin 2 gundur yatagina yatiriyorum yunus sesi aciyorum emzigi veriyorum uyuyor ama gazi oldugu zaman ya kusmak icin ya da ikindigi icin uyaniyor su an uyku saati gecti tekrar beslenme geldi ama uyumadi bi turlu surekli kustugu icin uanip durdu

5-6 gundur buyume atagindaydi surekli emdi aksamlari sut yetmedi. Simdi atak gecti sanirim tek memeyi emip 2-3 saat uyuyor. Diger memenin agrisindan duramiyorum. Sagmak lazim da firsat yok. Sagdigimi napicam biberon vermeye niyetm yok su ara

biberon kullanan anneler bebeklerınız emmeyi bırakmasın diye ne yapıyosunuz bi cagre bulan varmı kızım huysuzlanıyo artık emerken korkuyorum bırakacak diye:8

daha iyi olmaniza sevirahatsz gelisme olmasi iyi bisey
az once emzirirken ogluma bakdikça dua ettim sizin için, Rabbim senin yakarislarinida gorsun yardimcin olsun insallah ..

Allah razi olsun canim benim amin inşallah

Rezene süt mü yapıyormuş? Ben gazı çıkarıyor sanıyordum.

Gayet basarili hem de tavsiye ederim icmeni bol bol

BBizim kiz daha sık hapsiriyor dogdugundan beri alerjik dedi uc ayri doktor daha ben sormadan zaten ailede alerjinin kirk cesidi olunca hapsriklisina sukrettim onunla kalsa yeter. Takip et hapsiriklari benmki ust degsrken arabada falan cok hapsuruyor toza var sanırım alerjisi

Ben kizimi 3 saayye bir besliyorum.buyuk kizimida oyle beslerdim. Cok rahat oluyo. Bi yere gidecek olsam emzirip cikiyorum.birdaha acikadiya eve gelmis oluyorum. Allah a sukur rahatiz o konuda.

Arada aranmiyor mu? Uzun mu emiyor bi de emdiginde

bnm yeni gittiğim dr de devit-3 için kansorejen dedi

Vermiyor musunz dvit? BBen hala baslmadm elim gitmyo drlar ver diyor kararsizim ilkinde de düzensiz az vermistim HHava toplasin sorunumuz çözülsün gunese cikarcam bol bol inşallah

benm minisim de bugun yapamadi ugrasiyor gibi ama cikaramio bugun gazino pek alttan da

5-6 gundur buyume atagindaydi surekli emdi aksamlari sut yetmedi. Simdi atak gecti sanirim tek memeyi emip 2-3 saat uyuyor. Diger memenin agrisindan duramiyorum. Sagmak lazim da firsat yok. Sagdigimi napicam biberon vermeye niyetm yok su ara
2-3 saat uyuyor mu? Rutin yapıcam diye en fazla birbucuk saat uyutabiliyorum kaldırıyorum sonra. Zaten beslenmeyle uyuma arasında da birbuçuk iki saat gecmiş oluyor. Üç saat uyusa Dörtbuçuk beş saat aç olmuş olucak. Çok mu bu süre? Uyandırmayayım mı?

Hadi yaaa ben de içmiyordum

Süt için dinlenmek gerekiyor ya. Acaba yürüyüş yapsam yorulur muyum sizce?

gunduz zaten ses oluyor uyaniyor bir sekilde. Gece o uyanmazsa dokunmam gece 5 saat fln uyumaya baslarlar artik. Karanlikta uyiyacaklar ki buyuyecekler. Gunduzu gece zannedecek sekilde uzun uyumadikca dokunmuyorum. Uyku zamanlari aylara gore degisir. O kitap hangi ay icin diyor o sureyi. Benim dikkat ettigim hazimsizlik cekmesin diye en az 2 saat ara verip emzirmek.
Icgudusel birsey annelik sen ic sesini dinle. En dogrusu diye birsey yok o an senin yaptigin dogru. Bazen de tecrubeyle ogreniliyor. Kitap da uygulasan yasamadan bilinmiyor cogu sey.

Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)

Ben de akşam ellemiyorum uyusun uyuyabildiği kadar.. Zaten her zaman uyumuyo cadı mızmızlanmaktan.. Dün akşam saat 7 den gece 1 e kadar uyudu mesela ellemedim hiç çünkü 2 gündür toplasan o kadar uyumamıştı,dinlensin dedim :)
Sonuç olarak 1 den sonra yine uyumadı ancak az önce uyudu 40 banyosundan sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…