2015 Şubat Anneleri

canım bnm ya bu stresten bi kurtulman lzm senin..hangi biberonu kullanıyorsun değiştirsen falan..sen iyi bi annesin at kafandan o kötü düşünceleri..bi rahatlasan her iki yavruna da yeteceksin

Deniyorum tam başardım diyorum tekrar çıkmaza girdiğimde elimde olmadan kendimi kontrolü kaybediyoruz. Bu önceki deneyimin travması feci işlemiş sağlıklı bir ruh halinde değilim tüm kimya yerinden oynuyor tekrar bebem olacağını Bileydim ah tedavi olurdum terapi falan zamanında. Inşallah dediğin gibidir buyuk kuzum ayrı bi üzülüyorum aramıza uçurum girmeden Hallolsa şu problem düzenini kursa ben de

Dünyanın en zor elektronik cihazını öğrenmek bunları anlamaktan kolay sanırım.hergün öğrendim diyorum yeni bir şey çıkıyor.

Aynen öyle canim

Evet. Buzluk süt doldu ama buz tutup çözülen hiç içime sinmiyor yine taze sağıyorum.

Poşete mi koyuyorsun ne ara nasil sağıyosun ve aynı zamanda emziriyorsun .
ben poşet koydum ağzını kilit gibi bey var tel onunla bulup kapatıyor gerçi ben depolamiyorum buzluk için. Emme aç kalırsa diye fazlalığı sandım bir iki önce alt kısma koydum dolabın öyle de almazsa zayi olucak nasıl yapayım bilemedim. Eğer ken süt miktarı iyi gibi sağlarken az gibi

Son düzenleme:
O ucu top top olan tarak var birde fırça hangisini kullanayım. O kafanın yumuşak yerine bir şey olmaz değil mi?
Orası korkulu rüyam zaten
bnm kafanın yumusak yerinde bişi yoktu orayı cok bastırma da alnında kaslarının oldugu yerde olanları bastırabilirsin..ben fırca kullandım yumusak ama etkili zaten sampuan baya yumusatıyor kolayca cıkıyor fırcayla..brz kızarır gibi olsa da endiselenme

Onuda mı tattın?
Bebeğin sütlerini gizli gizli içiyor musun ne yapıyorsun yav? Eşine diyelim seni beklesin.
merak işte :))) acaba değişiyor mu tadı diye bi damla baktım tadına :)) ben sevmedim pek ama eylül farketmedi bişi :)

Iyyyy

Haftada bir olan banyo sayım ikiye çıkarsa ig yi telefona kurucam inşallah. Uykusuz ve yorgunum çok. Eşim hiç yardım etmiyor.
Ben günde iki defa banyo yapıyoruM yapsam kafayı bozarım. Bebek uyuduğu anda hoop banyoya.duşun kapısını açık bırakıyorum ses olursa çıkarım.yoksa birini beklersem yanmışım.

Şimdi bir diyiverin unuttum çünkü birinci ay aşısı tek aşıldı ve ağızdan miydi. Yan etkisi huy düzen degstrme şeklinde oldu mu. Yarın bir aylik oluyor kuzum aşıya götürmek istemiyorum şu süreçte zaten hersey moda sarmış iyice Kördüğüm olmasın diye endişemiz. Biraz gec yaparlar mmi ki bir hafta falan gibi

Ben günde iki defa banyo yapıyoruM yapsam kafayı bozarım. Bebek uyuduğu anda hoop banyoya.duşun kapısını açık bırakıyorum ses olursa çıkarım.yoksa birini beklersem yanmışım.

Eksimik gibi koymak çok fena ya ben kendimi de bebeği de yıkmaya fırsat bulamıyom şu sıra

Sağ göğsümü emiyor solu sağıyorum.sol dört beş yerden çatallı akıyor bebek boğuluyor emmek istemiyor.sağıp iyice boşaltmadan da ememiyor.
Üç saatte bir emziriyorum yoksa kusuyor ya da rahatsız oluyor ondan tekrar emene kadar doluyor sanırım.
Birde ben ilk günden acaba emmez mi diye hiç kafama sokmadım hep neden emmesin herkesin emiyor diye düşündüm.
Süt poşeti aldım onlara koyuyorum.sağınca emdiğinden az çıkıyor gerçekten ya da benim cihaz kötü.

canım sen bir yardımcı tutsan en azından büyük kızınla oynar bebekle ilgili yardımcı olur sende kendine bu kadar yüklenmezsin maddi olarak zorlarsa en azından 1 hafta denesen o bile rahatlamana yardımcı olur

Eksimik gibi koymak çok fena ya ben kendimi de bebeği de yıkmaya fırsat bulamıyom şu sıra
Benimde öyle çok çilem varki bir görsen. Bebe 5 gibi uyanıyor. Saat dokuza kadar acaba uyurmu diye çabalıyorum
Sonra umudu kesiyorum.kahvaltı hazırlıyorum bir yudum çay içemiyorum.sonra evi topluyorum bulaşık falan bırakmıyorum ablam yıkamak zorunda kalırda bebeğe bakmaktan vazgeçer diye.resmen ağzının içine bakıyorum,bir şey söylerim kırılır diye lafları seçerek konusuyorum.
11:30 da geliyor zor bela hazırlanıp koşa koşa işe gidiyorum 3:30 da arıyor gelmiyor.musun diyw.koşarak geri geliyorum ve yine mız mız yine uyku yok ve yemek yok

Kizlar size birey soracam. Saglik ocagi devit kullnmamizi soyledi. Ve eczaneye gitti esim. Eczaci devit yasaklandi demis. Icinde bi madde bulundu demis. Gerci kullanmicaktim zaten. Antalyada bol bol gunes var ekstra biseye ne gerek var.ilk kizimdada kullnmamistim. Sizde boyle bisi duydunuz mu? Asli var mi ki

ablan yemek yapmıyor mu yada uyuman için 1 saat beklemez mi

1. Ay asisi hepatit b canim dogdugu gun vurulan asinin 2. Dozu hic bir yan etkiside yok merak etme
2. Ay verem asisi onda ates olabiliyomus 3 gün yikamak yasak

Cok zor. Allah kolaylik versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…