O ucu top top olan tarak var birde fırça hangisini kullanayım. O kafanın yumuşak yerine bir şey olmaz değil mi?bizde de oldu dr brz sertce sampuanlayıp tarayın dedi 2 banyoda geçti
Onuda mı tattın?ben çözülen sütün tadını sevmedim ztn taze süt gibi değil
canım bnm ya bu stresten bi kurtulman lzm senin..hangi biberonu kullanıyorsun değiştirsen falan..sen iyi bi annesin at kafandan o kötü düşünceleri..bi rahatlasan her iki yavruna da yeteceksin
Dünyanın en zor elektronik cihazını öğrenmek bunları anlamaktan kolay sanırım.hergün öğrendim diyorum yeni bir şey çıkıyor.
Evet. Buzluk süt doldu ama buz tutup çözülen hiç içime sinmiyor yine taze sağıyorum.
bnm kafanın yumusak yerinde bişi yoktu orayı cok bastırma da alnında kaslarının oldugu yerde olanları bastırabilirsin..ben fırca kullandım yumusak ama etkili zaten sampuan baya yumusatıyor kolayca cıkıyor fırcayla..brz kızarır gibi olsa da endiselenmeO ucu top top olan tarak var birde fırça hangisini kullanayım. O kafanın yumuşak yerine bir şey olmaz değil mi?
Orası korkulu rüyam zaten
merak işte :))) acaba değişiyor mu tadı diye bi damla baktım tadına :)) ben sevmedim pek ama eylül farketmedi bişi :)Onuda mı tattın?
Bebeğin sütlerini gizli gizli içiyor musun ne yapıyorsun yav? Eşine diyelim seni beklesin.
Ben nişanlıyken eşime yol yakınken dön oğlum mutlu olanayacaksın dediğindr gıcık olmaya başladım, düğün günü gelin arabasının ön koltuğunda kurulmuşken arabayı kullanan eşimin çocukluk arkadaşına, çok ağladım çok zor geldi kız anası gibi 1-2 gündür ancak kabullenmeye başladım demesiyle ve peşinden birkaç olayla gıcıklığım pekişti
IyyyyBen nişanlıyken eşime yol yakınken dön oğlum mutlu olanayacaksın dediğindr gıcık olmaya başladım, düğün günü gelin arabasının ön koltuğunda kurulmuşken arabayı kullanan eşimin çocukluk arkadaşına, çok ağladım çok zor geldi kız anası gibi 1-2 gündür ancak kabullenmeye başladım demesiyle ve peşinden birkaç olayla gıcıklığım pekişti
Ben günde iki defa banyo yapıyoruM yapsam kafayı bozarım. Bebek uyuduğu anda hoop banyoya.duşun kapısını açık bırakıyorum ses olursa çıkarım.yoksa birini beklersem yanmışım.Haftada bir olan banyo sayım ikiye çıkarsa ig yi telefona kurucam inşallah. Uykusuz ve yorgunum çok. Eşim hiç yardım etmiyor.
Canım emecek seninki merak etme biraz daha toparlansın. Geçici bir durum bence. ben öyle hissediyorum nedense
.sen bir sakin ol ve aralıklı emzir.
Ben günde iki defa banyo yapıyoruM yapsam kafayı bozarım. Bebek uyuduğu anda hoop banyoya.duşun kapısını açık bırakıyorum ses olursa çıkarım.yoksa birini beklersem yanmışım.
Sağ göğsümü emiyor solu sağıyorum.sol dört beş yerden çatallı akıyor bebek boğuluyor emmek istemiyor.sağıp iyice boşaltmadan da ememiyor.Deniyorum tam başardım diyorum tekrar çıkmaza girdiğimde elimde olmadan kendimi kontrolü kaybediyoruz. Bu önceki deneyimin travması feci işlemiş sağlıklı bir ruh halinde değilim tüm kimya yerinden oynuyor tekrar bebem olacağını Bileydim ah tedavi olurdum terapi falan zamanında. Inşallah dediğin gibidir buyuk kuzum ayrı bi üzülüyorum aramıza uçurum girmeden Hallolsa şu problem düzenini kursa ben de
Aynen öyle canim
Poşete mi koyuyorsun ne ara nasil sağıyosun ve aynı zamanda emziriyorsun .
ben poşet koydum ağzını kilit gibi bey var tel onunla bulup kapatıyor gerçi ben depolamiyorum buzluk için. Emme aç kalırsa diye fazlalığı sandım bir iki önce alt kısma koydum dolabın öyle de almazsa zayi olucak nasıl yapayım bilemedim. Eğer ken süt miktarı iyi gibi sağlarken az gibi
Canim ordada ayni nickim boddimMasallah cnm ogluna.nickin ne kiz taki ederken.bende 6 senedir takip ediyorum.yazini sanki ben yazmisim gibi hissrttim
P
Canim aranmiyor. Emzirdigimde en az 15 dakka encokta 30 dakkayi buluyor. Ama genelde 15 dakka emiyor. Birde tek gogusu veriyorum.Arada aranmiyor mu? Uzun mu emiyor bi de emdiginde
canım sen bir yardımcı tutsan en azından büyük kızınla oynar bebekle ilgili yardımcı olur sende kendine bu kadar yüklenmezsin maddi olarak zorlarsa en azından 1 hafta denesen o bile rahatlamana yardımcı olurSadece bikere verdim hic elim varmiyor
Bizim buyukle de durumumz cok fena her anlmda isyan tam bir muhalefet. Bagirma vurma inadina yapmak sürekli geliştiriyor kendini en son gecen gece gözüme baka baka tuvalete kıyafetiyle oturup isedi biturlu soyunduramadm inadina yapti. Böyle bir bildiğini okuma asiri bir curet var. Sabah uyandgi gibi itiraz isyan gece gunduz kavga icindeyiz sanki hayat felsefesi ariza çıkarmak gibi. Gerçi ariza nerde bliom cocuk gebelkte uc ay anneden mahrumdu hastalklrdan. Dogum bekledgi eski duzene kavusmkti nerde anne hepten gitti elden. Kafayi usutmus su halimle gözüm onu gormuyor bile. Bu hic adil degil biliyorum cocuk burdaym deme savaşında bense birine anneligin kendmce en temel tasini kurtarma derdinden obur anneligimi koyverms durumdaantidepresan kullanamam da Melisa cayi icsem bisey olur mu ki sute falan sakinlesmeye ihtiyacım var panik atak gibi oluyorum resmen
Benimde öyle çok çilem varki bir görsen. Bebe 5 gibi uyanıyor. Saat dokuza kadar acaba uyurmu diye çabalıyorumEksimik gibi koymak çok fena ya ben kendimi de bebeği de yıkmaya fırsat bulamıyom şu sıra
ablan yemek yapmıyor mu yada uyuman için 1 saat beklemez miBenimde öyle çok çilem varki bir görsen. Bebe 5 gibi uyanıyor. Saat dokuza kadar acaba uyurmu diye çabalıyorum
Sonra umudu kesiyorum.kahvaltı hazırlıyorum bir yudum çay içemiyorum.sonra evi topluyorum bulaşık falan bırakmıyorum ablam yıkamak zorunda kalırda bebeğe bakmaktan vazgeçer diye.resmen ağzının içine bakıyorum,bir şey söylerim kırılır diye lafları seçerek konusuyorum.
11:30 da geliyor zor bela hazırlanıp koşa koşa işe gidiyorum 3:30 da arıyor gelmiyor.musun diyw.koşarak geri geliyorum ve yine mız mız yine uyku yok ve yemek yok
1. Ay asisi hepatit b canim dogdugu gun vurulan asinin 2. Dozu hic bir yan etkiside yok merak etmeŞimdi bir diyiverin unuttum çünkü birinci ay aşısı tek aşıldı ve ağızdan miydi. Yan etkisi huy düzen degstrme şeklinde oldu mu. Yarın bir aylik oluyor kuzum aşıya götürmek istemiyorum şu süreçte zaten hersey moda sarmış iyice Kördüğüm olmasın diye endişemiz. Biraz gec yaparlar mmi ki bir hafta falan gibi
Cok zor. Allah kolaylik versin...Benimde öyle çok çilem varki bir görsen. Bebe 5 gibi uyanıyor. Saat dokuza kadar acaba uyurmu diye çabalıyorum
Sonra umudu kesiyorum.kahvaltı hazırlıyorum bir yudum çay içemiyorum.sonra evi topluyorum bulaşık falan bırakmıyorum ablam yıkamak zorunda kalırda bebeğe bakmaktan vazgeçer diye.resmen ağzının içine bakıyorum,bir şey söylerim kırılır diye lafları seçerek konusuyorum.
11:30 da geliyor zor bela hazırlanıp koşa koşa işe gidiyorum 3:30 da arıyor gelmiyor.musun diyw.koşarak geri geliyorum ve yine mız mız yine uyku yok ve yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?