valla bende salladim asla sallamma derdim ama isede yaramadikiiiYapmam dedigim Iki seyi de yaptim asla sallamam ayakta salladım ve metsilden verdim gaz ilacina karsi olsam da. Fakat bu gaz da değil sanki biseyo var bu cocugun tahlillerde bsy cikmadi sut hizli iniyo tamam ama bazen gayet iyi emip yetisebliyor ya da sorun cikinca tavsiye edilen pozsuonlarda da cozum olmuyor. Butun belirtiler reflu belasına benziyor daha ilk yudumda gurk gurk sesler devamli hırıltılı nefes her beslnmede hickirik gaz pesinde kusma hem emmek isteyip hem geri atmasi kendini biturlu sakinleseemesi oyle oldugunda falan filan offfff..yemin ediyorum cocugu dogurmak degil doyurmak butun mesele. Sirf bu yüzden hasta olup yataklara düşücem korkarim
Az evvel ağlarken ucuncuye tevbe dedim esime kizdi bana isyan etme diye. Isyan degil bu pskolji kaldrmiyor ruhum benim. Ikinci farkli olur dedik dediler ayni bokun laciverti formunda gorduk farki. Bakimi cazirtisi uykusuzluğu hiçbişey gözümde. Bi sorunsuz savassiz besleyebilsem yeter ki. Oyy nirelere gidem
Rezene nasıl naneli oluyor sallama mı?liptonunki naneli bende de var ve içtiğim zamanlar benim kız memeyi almak istemedi limon yemiş gibi ekşitti yüzünü
şimdi humananın içiyorum kimyonlu şimdilik problem yok bakalım
Asker canım ses falanda gitmiyor hatta yan odaya bile gelmiyor sesi tabi modelden modele değişiyordur sanırımIg da gördüm de fotolarınızı senin eşin de mi asker veya polis?
Koşu bandı mi alsam diyorum da her durumda alt kata ses gidiyormuş onda diye duymuştum zamanında araştırırken...
uyduruyolar iste ben farkli davranmiyorumki, hatta daha çok ozen gosteiryorum kiskanmasinlar diyeBenimkide hep bebekle ilgileniyosun benle.ilgilenmiyosun diyo bide ananesi falan gelse bi bebegi sevmesin ne tripler atiyo
Isırgan sütü en çok arttıran otmuşRezeneyi aktardan aldim ben tane tane. Kaynar suyla demleyip iciyorum. Anason da var azicik ondn atiyorum. Isirgan da koyuyordum da idrar sokturucu yazmis nette sutu artirir mi emin olamadim. Bilen var mi isirgani
nerde oturuyorsun sen cnm ? bnm dr baya ii..ank da götürdüğüm cocuk drsi o sivilceleri önemsemedi..burda götürdüğüm süt alerjisi senin yediğin bişi alerji yapmıs bebiste dedi..ben de alerji yapabilcek herseyi kestim..bi losyon verdi onu sürdüm 2 gunde geçtibi cocuk doktoru bulamadik ya dun bi kontrole doktpra gpturelim dedik aydayi adam tartiya koy bana diyo cocugu guya ozel hastane yanindaki asistanida oturuyo bide espri yapiyo 4 bucuk altinda cikarsa kocana sofra hazirlican eger altinda cikarsa kocan sana tek tas yuzuk alicak diyo hey allahim neyse cocugun yuzunde sivilceler var diyorum sut alerjisi o gecer diyo daha cocugun yuzune bakmadi adam oturdugu yerden konusuyo sürol bacagi çitliyo ses geliyo diyorum benim de parmaklarim citliyo bak diyo parmaklarini citlatiyo en son kalkti bi boyuna ve bingilina bakti okdr allahim sana geliyorum yika gibi adam bide docent
hahah benimkilerin ergenden farklari yok valla canimBüyükler benimkiler ama inanın hepsinin sıkıntısı bana ödevler sınavlar ergenlik stresi allah ne verdiyse var bizim evde :) uzun bir aradan sonra benim ufaklık o yüzden herşeyi unutmuşum sanki
kestim valla deviti canım
ogluma geceleri bez bagliyorum , gecen gun bebek bez çopumu bitirmis dedi doldurmus diyor
agzimi açsam bebek var diye bana kiziyon diyor
kizim hep oynadigi kardesinin yani buyuk oglumun bebegi çok sevdigini onu sevmedigini ,hiç onunla oynamadigini bebekle ilgilendigini dusunuyor
biseyi yapma dedigimde defalarca tekrar ettirip bildigini okuyor ben kizincada oturup agliyor
tekrar soyluyorum çocuklarin arasini çok açmayin benim gibi basinizi derde sokmayin ..
mumkunse ikiz olsun hatta :))))))))))))))
Asker canım ses falanda gitmiyor hatta yan odaya bile gelmiyor sesi tabi modelden modele değişiyordur sanırım
Çenesi titriyor hemen. Ev sıcak aslında çıplak diye mi yapıyor öyle acaba.yıkanırken çok mutlu yayıyor kendini.kurula guzelce sonra yagla bi guzel üşümez merak etme iyi gelir
Şu benimkinden al büyük bir şey alma.koşubandı alanların % 90 nı kullanmıyorIg da gördüm de fotolarınızı senin eşin de mi asker veya polis?
Koşu bandı mi alsam diyorum da her durumda alt kata ses gidiyormuş onda diye duymuştum zamanında araştırırken...
Anne olmak gerçekten zor canım benim şuanda sana öyle gelebilir ama büyüyünce çok daha farklı saygılı ve vazgeçilmez oluyorsun tabi bu birazda yetiştirme ve karakter meselesihahah benimkilerin ergenden farklari yok valla canim
bugun aglama deseler oturup agluycakdim
yalvariyorum gelmeyin ustume diye umurlarinda bile deilim
valla su an için sanki gozlerinde bi degerim yok gibiinsallah buyyunce olur
bnmki de öyle sudan cıkar cıkmaz basıyor yaygarayı..o cene titredimi bitiyorum ztn de emzik veriyorum duruyorÇenesi titriyor hemen. Ev sıcak aslında çıplak diye mi yapıyor öyle acaba.yıkanırken çok mutlu yayıyor kendini.
Bizdede var doktor sarmanin.ise yaramicani soyledi 1 yasa kadar normalmis gecmezse cerraha gosterirsiniz dedi2 veletle temizlikmi yapılır. Ama bitti çok şükür:) evim pırıl porıl oldu.
Kızımda göbek fıtığı çıkmıştı ya, netten baktım parayla sarın falan yazıyo. Yakınında böyle bişey yaşayan varmıydı? Annem zamanında demişti sar diye ama dinlemedim:)
Çenesi titriyor yüzdenmen. Ev sıcak aslında çıplak diye mi yapıyor öyle acaba.yıkanırken çok mutlu yayıyor kendini.
kizlar ben d vit i kizima verdim duznli olarak
ogluma vermedim, iki kuçuk çocuk olunca firsatim olmadi unuttum, 1 gun verdiysel 5 gun vermedim
sonuç su an kizim sinfinin en uzun boylusu
oglumda sinifinin en kisa boylusu( vijdan azabi çekiyorum benim yuzumden diye
bunda veriyorum duzenli oalrak
buyuklerde alti ayda bir ampulunu içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?