Sol memeyi üst üste iki kez emzirince sorun çözüldü sanırım.Küçüldü dinlendi sanki göğsüm.
Evet hatta sadece emziriyorum sıkıntı yok yaniEmziriyomusun canim bende boyatmak istiyorun ama emziriyorym diye boyatmiyorum
kayseri....Gonul gitmek istiyo da iste...hava da buz yaaa.senin memleket neresi?ben nayista ise basliyorum offf offf
Benim cimcime 23 günlük oldu ilk defa dün koydum oğlumunda ekinden tutup 5 dakika dolaşmaya çıktık :) temiz havayı alması ile uyuması bir oldu :)Bnde kanguru var ama guvenip koymadim daha. Boynunu tam tutmadigi icin cesaret edemedim
Yıllık izin kullandırmıyor hemde acil işleri toplamam Lazım karıştı yokluğum da annem gelip bakıcak bebeğe zaten iş yerim yakın gelip emzircem iş rahat sıkıntı yok bu konuda ofis ortamıHimm sen erken cikmissin ben 23 ocakta ciktim 14 mayista baslamam gerekiyo ama iki hafta yillik iznimden kullanicam..oglumu nasil birakicam yaaa
Benim cimcime 23 günlük oldu ilk defa dün koydum oğlumunda ekinden tutup 5 dakika dolaşmaya çıktık :) temiz havayı alması ile uyuması bir oldu :)
Himm sen erken cikmissin ben 23 ocakta ciktim 14 mayista baslamam gerekiyo ama iki hafta yillik iznimden kullanicam..oglumu nasil birakicam yaaa
benim kv kp geldi yataj odasina kapali kaldim. Bir de bebegi kapma yarisi var. Aklima sen geldin bugun napiyordur kendi evi de degil diye. Allah yardimcin olsunDepresyonun dibindeyim. Kocam yok, kızım hava değişiminden midir gaz sancısından mıdır gece gündüz uyumuyor, düzenim değişti diğer odalar soğuk diye kayınbabamın yanında utana sıkıla emzirmek zorunda kalıyorum, bide saçma sapan misafirlerine laf anlatmak cabası. Yok çok zayıfmış, kilo almamış, sürme niye çekmiyomuşum vs vs. Bi dahakine fizana gidip orda doğuracam
İnfantino canım :) 40 $ a almıştım boynunun arkasını tam kavrıyor ve yormuyor.kangurunun markası ne canım
Benimde gecen gun solduvcok cnm yanmisti.sicak kompres yap emzir bol bolherkesin sol memede sıkıntı var sanırım
ben sadece bende sanıyordum
kafam kadar oldu sol taraf
emzirirkende acıyor
neden acaba
Sevindim adına bizim de çözülseydi bir
İnfantino canım :) 40 $ a almıştım boynunun arkasını tam kavrıyor ve yormuyor.
Oğlum Tombiş olduğundan çok taşıyamamıştım kızım Zayıf nasılsa :) bol bol taşırım İnşallah :) bence çok fazla para vermeye de gerek yok
Olurvalla ne yalan söyleyeyim bende aynı şeyi düşünüyorum
araştırayım bir
Banada trioacde verdiler hastaneden cikarken listede vardi yani bizde aldik banada sagilk ocagindaki hemsire sadece monoviti ver dedi hic kullanmadim bnde burdada d vitamini zararli diyolar karar veremedimKizlar bize hastaneden cikmadan bebek doktoru trio diye bi damla verdi acde vitaminleri iceren hep onu veriyorum saglik ocagindaki hemsireyede sordum devitdense onu verin daha iyi demisti sizde bi doktorunuza sorup o vitamini kullanabilirsiniz
Anestol pomad iyi gelebilir.bendede anal fissur varhemorod yuzunden canim çok yaniyor, oturamiyorum emziremiyorum ayaktada aciyor
sicak sunun çok faydasi olmadi kreminde : ( napicam ben
omur boyu kabiz kalmak, tuvalete gitmek istemiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?