2015 Şubat Anneleri

Uykum var yemek yok açım birazdan kizla esim gelcek. Saat bes oldu sapitti yine emmiyor istiyor ama ememiyo gazi da yoktu ki noluyor bi anlsam. Emzigi yiyecek nerdeyse acayip sesler çıkarıyor bi dalsa uyusa uyanınca sakinlesip emer belki of bu saatlerde ruhum daraliyot benm gunduz az dakka da olsa arada ttutturduk başardık derken hoop sar filmi basa olduk

Sol memeyi üst üste iki kez emzirince sorun çözüldü sanırım.Küçüldü dinlendi sanki göğsüm.

herkesin sol memede sıkıntı var sanırım
ben sadece bende sanıyordum
kafam kadar oldu sol taraf
emzirirkende acıyor
neden acaba

Bnde kanguru var ama guvenip koymadim daha. Boynunu tam tutmadigi icin cesaret edemedim
Benim cimcime 23 günlük oldu ilk defa dün koydum oğlumunda ekinden tutup 5 dakika dolaşmaya çıktık :) temiz havayı alması ile uyuması bir oldu :)

Himm sen erken cikmissin ben 23 ocakta ciktim 14 mayista baslamam gerekiyo ama iki hafta yillik iznimden kullanicam..oglumu nasil birakicam yaaa
Yıllık izin kullandırmıyor hemde acil işleri toplamam Lazım karıştı yokluğum da annem gelip bakıcak bebeğe zaten iş yerim yakın gelip emzircem iş rahat sıkıntı yok bu konuda ofis ortamı

Himm sen erken cikmissin ben 23 ocakta ciktim 14 mayista baslamam gerekiyo ama iki hafta yillik iznimden kullanicam..oglumu nasil birakicam yaaa

benden tam 1 ay sonra başlayacaksın benim 15 nisanda iş başı yapmam gerekiyor ben nasıl bırakayım daha 2 aylık olacak çok duygusalım

benim kv kp geldi yataj odasina kapali kaldim. Bir de bebegi kapma yarisi var. Aklima sen geldin bugun napiyordur kendi evi de degil diye. Allah yardimcin olsun

kangurunun markası ne canım
İnfantino canım :) 40 $ a almıştım boynunun arkasını tam kavrıyor ve yormuyor.
Oğlum Tombiş olduğundan çok taşıyamamıştım kızım Zayıf nasılsa :) bol bol taşırım İnşallah :) bence çok fazla para vermeye de gerek yok

valla ne yalan söyleyeyim bende aynı şeyi düşünüyorum
araştırayım bir

hemorod yuzunden canim çok yaniyor, oturamiyorum emziremiyorum ayaktada aciyor
sicak sunun çok faydasi olmadi kreminde : ( napicam ben
omur boyu kabiz kalmak, tuvalete gitmek istemiyorum yaaaa

Kizlar bize hastaneden cikmadan bebek doktoru trio diye bi damla verdi acde vitaminleri iceren hep onu veriyorum saglik ocagindaki hemsireyede sordum devitdense onu verin daha iyi demisti sizde bi doktorunuza sorup o vitamini kullanabilirsiniz
Banada trioacde verdiler hastaneden cikarken listede vardi yani bizde aldik banada sagilk ocagindaki hemsire sadece monoviti ver dedi hic kullanmadim bnde burdada d vitamini zararli diyolar karar veremedim

hemorod yuzunden canim çok yaniyor, oturamiyorum emziremiyorum ayaktada aciyor
sicak sunun çok faydasi olmadi kreminde : ( napicam ben
omur boyu kabiz kalmak, tuvalete gitmek istemiyorum yaaaa
Anestol pomad iyi gelebilir.bendede anal fissur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…