2015 Şubat Anneleri

hemorod yuzunden canim çok yaniyor, oturamiyorum emziremiyorum ayaktada aciyor
sicak sunun çok faydasi olmadi kreminde : ( napicam ben
omur boyu kabiz kalmak, tuvalete gitmek istemiyorum yaaaa

hemoroid bende de var her tuvalete gidişimde ağlıyorum
aslında kabızlık yok ama acı ve yanma çok bıçak kesiği gibi yara var ve sürekli kanıyor tuvalete gidince
sıcak tutmakla alakası yok bence olacağı varsa oluyor

benim simdi sut fazlaliginda yesil sulu kopuklu kaka basladi eger devam ederse bu sorunlarlada karsilasabilirsin hasta degildr heralde keyfi yerinde ama her emme sonrasi boyle kaka yapmasi bana sut fazlaliligindan gibi geldi eee bide full gaz var

Kızlae geçmişi çok okuyamıyorum bizim kızın kaka sorununu çözdüm. Neredetse 3 gündür yapmıyordu. Mamasına çay kaşığıyla zeytinyağı kattım , daha içerken yapmaya başladı. Mama bitti, bi baktım bütün üstü batmış ama ne batmak :) resmen patlıycakmış çocuk. Hemen banyo ya :) bu arada kv deyim ya, burda 1 hafta kalsam 150 kg olurum :) habire bişey dayıyo kadın yaa :)

12 gitti canım. Sen kaç kilo verdin?
Vay normal doğumun etkisi diyorsun yani. Ben yedi kilo vermişim ama nasıl verdim ben de bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum. Bu arada mesajını bulamadım annen yengeç burcu muydu? Su grubu anneleri çok iyi olur. Balık baştadır sonra yengeç ve akrep gelir. Yengecin Gözleri hassas noktasıdır ne düşündüğünü Gözlerinden anlarsın. Duygusaldır.

Adresi versen biz de mi gelsek oraya. Maşallah canım.

Kızlar dün instagramda bununla karşılaştım. Burda bişeyler paylaşıyoruz ama bazı insanlar ifşa ediyor. Kazen bence bunu görmelisin. Bu olmamalı

Canım daha küçük seninki.
Buda O kadarken uyuyordu çok. Benim bir hafta sonra iki aylık olacak büyüdü artık. Birde yüksek kilo ile doğduğundan daha ele avuca gelir bir bebek.

Babami aradim napiyor diye oylesine.kahvede okey oynuyormys.okey oynamakdan sana sira gelmedi arayamadim dedi.sonrada iyyim vs dedi kapatti.okey taslari kdr degerim yok adamin gozunde

Günaydın. Kizim iki gundur surekli agliyor karninin gurultusu bitmedi bir türlü. Gaz diyorum ama çocuk bir rahatlayamadi. Acaba baska bir sebebi mi var diye düşünmeye başladım. Dr a goturecem
Bir sıra benim oğlanda öyleydi sürekli küsüyordu husursuzdu Dr gittik bir sey çıkmadı gaz olabilir. Acı acı ağlıyorsa bi derdi olabilir

Babami aradim napiyor diye oylesine.kahvede okey oynuyormys.okey oynamakdan sana sira gelmedi arayamadim dedi.sonrada iyyim vs dedi kapatti.okey taslari kdr degerim yok adamin gozunde
Ah canım o bile güzel benim baban torununu bile görmedi, hiç alakam yok babamla

Ah canım o bile güzel benim baban torununu bilehrmrmedi, hiç alakam yok babamla
Deme cnm ya.uzuldum senin adina.ben cok sey bekliyorumherHalde bi erkekden.babam icin hem ana hem baba olma zamani cokdan gecmistir demi.saolsun geldi bakdi cocuklatima ele muhtac olmadim ama iste ne biliyim kacar gibi gitti sonunda

Kızlar dün instagramda bununla karşılaştım. Burda bişeyler paylaşıyoruz ama bazı insanlar ifşa ediyor. Kazen bence bunu görmelisin. Bu olmamalı
Eki Görüntüle 1462545
Zaten fake bir konuydu bence bu. Ozellikle aciuorlar sonra baska yerde paylasip dalga geciyorlar guya. Hele az once bir konu gordum esi hergun iliski istiyormus sorununu cozecekmisiz ne yapacaksak :d

Dunkugibivhersey
Gunduz cok az uyudy simdide uykuya dalamiyor agliyor koyunca.sut deil sorun eminm .cabuk gecsin su 3 ay nolurrr

Canim biz de dr.a geldik ama yolda kiza
aynen

Nerden aldin canim biz de alalim sipalara

Deme cnm ya.uzuldum senin adina.ben cok sey bekliyorumherHalde bi erkekden.babam icin hem ana hem baba olma zamani cokdan gecmistir demi.saolsun geldi bakdi cocuklatima ele muhtac olmadim ama iste ne biliyim kacar gibi gitti sonunda
Ah canım, Ben ele muhtacım yani k.valideye... Annem hasta baba desen sadece adı var. Biraz önce Yaşadığım olayı anlatayım yemek var az kalmış oğluna çok kıyacakmışız ona koyarsam bana hiç kalmıyor ben 47 oğlu 85 kilo pesssss dedim, pessssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…