- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
hemorod yuzunden canim çok yaniyor, oturamiyorum emziremiyorum ayaktada aciyor
sicak sunun çok faydasi olmadi kreminde : ( napicam ben
omur boyu kabiz kalmak, tuvalete gitmek istemiyorum yaaaa
Biz mothercare den kanguru aldik. Denedik bebis agladi. Sevmedi mi yoksa o an mizmizlaniyordu bilemedim. Tekrar denicez bakalim.kangurunun markası ne canım
benim simdi sut fazlaliginda yesil sulu kopuklu kaka basladi eger devam ederse bu sorunlarlada karsilasabilirsin hasta degildr heralde keyfi yerinde ama her emme sonrasi boyle kaka yapmasi bana sut fazlaliligindan gibi geldi eee bide full gaz varYapmam dedigim Iki seyi de yaptim asla sallamam ayakta salladım ve metsilden verdim gaz ilacina karsi olsam da. Fakat bu gaz da değil sanki biseyo var bu cocugun tahlillerde bsy cikmadi sut hizli iniyo tamam ama bazen gayet iyi emip yetisebliyor ya da sorun cikinca tavsiye edilen pozsuonlarda da cozum olmuyor. Butun belirtiler reflu belasına benziyor daha ilk yudumda gurk gurk sesler devamli hırıltılı nefes her beslnmede hickirik gaz pesinde kusma hem emmek isteyip hem geri atmasi kendini biturlu sakinleseemesi oyle oldugunda falan filan offfff..yemin ediyorum cocugu dogurmak degil doyurmak butun mesele. Sirf bu yüzden hasta olup yataklara düşücem korkarim
Az evvel ağlarken ucuncuye tevbe dedim esime kizdi bana isyan etme diye. Isyan degil bu pskolji kaldrmiyor ruhum benim. Ikinci farkli olur dedik dediler ayni bokun laciverti formunda gorduk farki. Bakimi cazirtisi uykusuzluğu hiçbişey gözümde. Bi sorunsuz savassiz besleyebilsem yeter ki. Oyy nirelere gidem
Vay normal doğumun etkisi diyorsun yani. Ben yedi kilo vermişim ama nasıl verdim ben de bilmiyorum hayatımda yemediğim kadar çok yiyorum. Bu arada mesajını bulamadım annen yengeç burcu muydu? Su grubu anneleri çok iyi olur. Balık baştadır sonra yengeç ve akrep gelir. Yengecin Gözleri hassas noktasıdır ne düşündüğünü Gözlerinden anlarsın. Duygusaldır.12 gitti canım. Sen kaç kilo verdin?
Adresi versen biz de mi gelsek oraya. Maşallah canım.Kızlae geçmişi çok okuyamıyorumbizim kızın kaka sorununu çözdüm. Neredetse 3 gündür yapmıyordu. Mamasına çay kaşığıyla zeytinyağı kattım , daha içerken yapmaya başladı. Mama bitti, bi baktım bütün üstü batmış ama ne batmak :) resmen patlıycakmış çocuk. Hemen banyo ya :) bu arada kv deyim ya, burda 1 hafta kalsam 150 kg olurum :) habire bişey dayıyo kadın yaa :)
Amerika'daki 40$ burada olur 80$valla ne yalan söyleyeyim bende aynı şeyi düşünüyorum
araştırayım bir
Canım daha küçük seninki.benimki memeyi alip emdiginde 5 ile 8 dk kaliyor ve her seferinde uyuyakaliyor uykuda da asla almıyor. Ayi doldu nerdeyse bu sekilde Yenidoğan gibi uyuklmasi garip geliyor bana cabuk yoruluyor mu ne emdiginde de. Devam etmesi icin uyandirmya calissan da nafile bir degisik cesit cins cikti bu kizim da:) neyse adam gibi emsin de azina uykusuna razıyım
yine kim geldi yahu
Benbbunu facedede gordumKızlar dün instagramda bununla karşılaştım. Burda bişeyler paylaşıyoruz ama bazı insanlar ifşa ediyor.Kazen bence bunu görmelisin. Bu olmamalı
Eki Görüntüle 1462545
Bir sıra benim oğlanda öyleydi sürekli küsüyordu husursuzdu Dr gittik bir sey çıkmadı gaz olabilir. Acı acı ağlıyorsa bi derdi olabilirGünaydın. Kizim iki gundur surekli agliyor karninin gurultusu bitmedi bir türlü. Gaz diyorum ama çocuk bir rahatlayamadi. Acaba baska bir sebebi mi var diye düşünmeye başladım. Dr a goturecem
Ah canım o bile güzel benim baban torununu bile görmedi, hiç alakam yok babamlaBabami aradim napiyor diye oylesine.kahvede okey oynuyormys.okey oynamakdan sana sira gelmedi arayamadim dedi.sonrada iyyim vs dedi kapatti.okey taslari kdr degerim yok adamin gozunde
Ana maddesineki o kremin.tr de deilim ya ilaclar ayni isim olmuyorAnestol pomad iyi gelebilir.bendede anal fissur var
Deme cnm ya.uzuldum senin adina.ben cok sey bekliyorumherHalde bi erkekden.babam icin hem ana hem baba olma zamani cokdan gecmistir demi.saolsun geldi bakdi cocuklatima ele muhtac olmadim ama iste ne biliyim kacar gibi gitti sonundaAh canım o bile güzel benim baban torununu bilehrmrmedi, hiç alakam yok babamla
Zaten fake bir konuydu bence bu. Ozellikle aciuorlar sonra baska yerde paylasip dalga geciyorlar guya. Hele az once bir konu gordum esi hergun iliski istiyormus sorununu cozecekmisiz ne yapacaksak :dKızlar dün instagramda bununla karşılaştım. Burda bişeyler paylaşıyoruz ama bazı insanlar ifşa ediyor.Kazen bence bunu görmelisin. Bu olmamalı
Eki Görüntüle 1462545
Canim biz de dr.a geldik ama yolda kizakızlar ben çok bunaldım çok sıkıldım
evde kapalı kaldım iyice
havalar soğuk gidiyor
güneş olsada çıkamıyorum güvenip
ama en azından yarım saatlik de olsa gidip biyerde kahve içmek istiyorum
çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim akşam geç geliyor bazen yemekten sonra yine çıkıyor
gelen giden yok
canım sıkılıyor üzerine yorgunlukda biniyor
dün akşam sinirimi kızımdan çıkardım
uyumuyor ağlıyor diye ona bağırdım
o masumun ne suçu varsa sanki
sonradan pişman oldum vicdan azabı duydum öptüm kokladım
ama artık çok sıkıldım havalar düzelse diye bakıyorum
bebeğiyle dışarı çıkanlar nasıl çıkıyorsunuz onları nasıl giydiriyorsunuz pusetle mi geziyorsunuz
bu pazar inşallah hava biraz daha iyi olurda en azından yarım saatlik çıkarım dışarıya
çok bunaldım artık yaaaa
aynenhemoroid bende de var her tuvalete gidişimde ağlıyorum
aslında kabızlık yok ama acı ve yanma çok bıçak kesiği gibi yara var ve sürekli kanıyor tuvalete gidince
sıcak tutmakla alakası yok bence olacağı varsa oluyor
Nerden aldin canim biz de alalim sipalaraCanim biz tulum aldik tüylü baya sıcak tutuyor onu giydiriyorum normal kıyafetlerinin üzerine şapka takıyorum ana kucağı ile çıkıyorum travel sistemdir muhtemelen seninde bebek araban ona bindir gezdir canım zaten gezmeye çıkınca bebişlerin hiç sedi çıkmıyo sevilorlar gezmeyi bunalıyor belli bir zamandan sonra insan
Ah canım, Ben ele muhtacım yani k.valideye... Annem hasta baba desen sadece adı var. Biraz önce Yaşadığım olayı anlatayım yemek var az kalmış oğluna çok kıyacakmışız ona koyarsam bana hiç kalmıyor ben 47 oğlu 85 kilo pesssss dedim, pessssssDeme cnm ya.uzuldum senin adina.ben cok sey bekliyorumherHalde bi erkekden.babam icin hem ana hem baba olma zamani cokdan gecmistir demi.saolsun geldi bakdi cocuklatima ele muhtac olmadim ama iste ne biliyim kacar gibi gitti sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?