2015 Şubat Anneleri

6 aylık olunca nasıl taşıycaz yaw. O saranlardan alırız.

valla akşam kız hiç durmayınca ağladım elektrikli salıncaklardan alalım çok yoruldum sallamaktan dedim eşime o da al madem yarın dedi şimdi düşünüyorum bu çocuk hep kucak istiyor sallanmak istese 3 tane beşik var evde onlarda dururdu
ve ayrıca salıncakla evde hapsolacağız ama kanguruyla gezebilrizde
en iyisi kanguruyu almak en azından evde iş yaparkende takarım önüme
nette araştır bak çok kullanan var ve hepsi memnun fotoğraflarını falan koymuşlar salıncaktan vazgeçtim kanguru alacağım

ay biz o parise hiç gidemedik 4 aydır
elimiz ermiyor çocuk uyuyunca ben otomatikman uykuya geçiyorum yazık kocamda yatıyor artık ne yapsın

Süper anlatmışsın ben de çıkıcam Kafayı yedim burda

Yagi ben tecrubesiz oldugumdan kimse nasil kullanacigimi soylemedi bin pisman oldum...bizde gorumceme gittik onun evide soguktu kat kat battaniye attim uzerine
Benim de tecrube sifir:)evde vardi bi yerde okudum basladim sobra dr da dedi.ayaklarinin altina ve topuguna basparmakla masaj yapiyosjn

Deviti vermiyor muyuz artık? Neden?
Eczacıya dedim toplatılıyormuş yok dedi.satışı çok olduğundan piyasada bulunmuyormuş

Eczacıya dedim toplatılıyormuş yok dedi.satışı çok olduğundan piyasada bulunmuyormuş

Hmm bu durumda vermeye devam mı? Yurt dışında ne kullanıyorlar acaba. Maral a sorsak. Belki oradan getirtiriz bha sız olanını.

Canım araları 21 ay.kizim 1 yaşındayken hamile.kalmisim..kilo konusunda seni anlıyorum 34 beden pantolonlarim var kaldırdım hepsini.herkes diyor annelik yakismis önceden anne değildim sanki asil yakışan kilo.. Kemiklerim çok çıkıyor dediğin gibi herşeyi uyduramiyor insan kendine çok zayıf olmak da iyi değil.
Hele bi ara 42 kiloydum kilo almak için bitkisel ilaçlar aldım balık yağları içtim vitaminler aldım zaarrr zor iki kilo aldım,sonra da iste 44 kiloyla kızıma hamile kaldim.bakalım simdi Nasil olcak

Hmm bu durumda vermeye devam mı? Yurt dışında ne kullanıyorlar acaba. Maral a sorsak. Belki oradan getirtiriz bha sız olanını.
zymaD verdigim damlanin adi
içerigini kutuusnu atmsim ne var içinde bilmiyorum valla

bnmde sütüm az en fazla 30 cc çıkar..bende senin gibi aynı veriyorum 120 verdiğimde oluyor 2 3 gündür çünkü 2 aylık bebek yaklaşık 150 cc yermiş sütün miktarına göre ayarlıyorum işte

Ben de bakıyorum slinglere falan ama o kadar para verip baglamayi bile beceremezsem diye korkuyorum.okula çocukları götürürken pratik olur.okul yolunda trafik var ışıkları ayarsiz .hem bebek arabasıni sur hem kizin elini tut.bi gözümle de oğlanı takip et.gözümde büyüyor.ama belime sirtimada güvenmiyorum.daha normalde agriyor sırtım.özellikle tek bi nokta.o yüzden kararsizim.

Bende iki kez almadım ama susmadı.sonda dünyam karardı ağlattım diye. Sonra eğitmek için bile olsa ağlatmak istemediğime karar verdim.
Sanırım biz yabancılar gibi rahat anne olamıyoruz.

Yaa eğitmeyi şuan için düşünmeyin onların anneye ihtiyacı var yaşına yaklaşırken başlarız eğitime sarılın kucaklayın öpün koklayın :)

Biz acayip gazli bir bebek olduk... Karni davul gibi. Zinco verdim. Agizdan cikario ama alttan yokk

Depresyonun dibindeyim. Kocam yok, kızım hava değişiminden midir gaz sancısından mıdır gece gündüz uyumuyor, düzenim değişti diğer odalar soğuk diye kayınbabamın yanında utana sıkıla emzirmek zorunda kalıyorum, bide saçma sapan misafirlerine laf anlatmak cabası. Yok çok zayıfmış, kilo almamış, sürme niye çekmiyomuşum vs vs. Bi dahakine fizana gidip orda doğuracam

Kizlar bize hastaneden cikmadan bebek doktoru trio diye bi damla verdi acde vitaminleri iceren hep onu veriyorum saglik ocagindaki hemsireyede sordum devitdense onu verin daha iyi demisti sizde bi doktorunuza sorup o vitamini kullanabilirsiniz

Sol memeyi mimledim. Cesme gibi akiyor az sutlu bile olsa.
Benimki de uyuyor aksmlari gazi olmasi disinda. Uyumak iyidir doymasalar uzun uyumazlar artik.

Evet niyeyse hep sol daha problemli kalpten tarafta diye mi acep. Uyudu dedim nazar ettim smdi de sasrdi napcagini geldi yine ecinniler ememedi uzatip israe etmiim dedjm emzgi verdm salliyorym hic sizcak gibi değil noluyirsa saat besten sonra oluyor yemn ederm saat geldkce cinnet gecrcek gibi oluyorum ya

aynen sol meme doluveriyor ağzına.

Oy sol meme oy

Yere koyuyorum uyanıyor sonra gazdan herhalde acıta acıta emiyor .

Aman emsin de acisin napalim benmki de sonradan yardi gogus uclarni doğru düzgün emmedfnden
Evlat edinenler bile emzirebiliyırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…