- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
6 aylık olunca nasıl taşıycaz yaw. O saranlardan alırız.
Bazen sıkıntidan cikmak istedim bazen mecbur kaldim o yuzden telas melaş yaptim ciktim hava aldimparise gitmek bebek yapma isi diyeyim sen anla... bende 2 saatte bir vermiyorum artik 3' e cikardim hem dedigin gibi kendi uyaniyo zaten gece uyudugu surecede uyandirmiyorum....
Süper anlatmışsın ben de çıkıcam Kafayı yedim burdaBen cikardim arabasiyla, tam oturamadigi bide battaniyeyle destekledigim icin pusete cesaret edemedim simdi arabasina yatar pozisyonda en altina alt acma ince bi yastik koyuyorum bebegi ince bi battaniyeye sonra biraz daha kalin battaniyeye sariyorum en son fermuarli battaniye tarzi seyler varya ona yatiriyorum sonra arabasina koyuyorum arabanin golgeligini cekiyorum ayak kismindaki koruyucuyu takiyorum arabanin uzerine bi battaniye daha atiyorum cok ruzgar varsa yagmurlugunu ortuyorum hava gunesli ama soguk hele hafta sonu firtina vardi resmen bu aksam yine cikicam bu kez astronot tulumunu giydirip denicem bakalim nasil olacak he.bide agzindan hava girmesin diye memeyi tutturuyorum...
Benim de tecrube sifir:)evde vardi bi yerde okudum basladim sobra dr da dedi.ayaklarinin altina ve topuguna basparmakla masaj yapiyosjnYagi ben tecrubesiz oldugumdan kimse nasil kullanacigimi soylemedi bin pisman oldum...bizde gorumceme gittik onun evide soguktu kat kat battaniye attim uzerine
Giydir canim bende bugun giydiricem buyuk gelir ama sicak tutar ozellikle sen durma evde cok bunaldin kar yagiyo diyodun ama hava yumusaktir soguk degildir saniyorum....Astronot mont aldım ya giydiremedim bir türlü onu giydiririm diyorum
En güzelini yapıyorsun duşun altında suyun sesi bile insanı rahatlatıyor. Ben tuvalete bile zor gidiyorum hala. Rutinden beslenme süresi ve aktiviteyle çok zaman geçiyor uykuya azıcık zaman kalıyor uyku zamanını geçirince de bebişin uykuya dalması çok zor oluyor bazen sürekli Ayağımda sallıyorum.
Eczacıya dedim toplatılıyormuş yok dedi.satışı çok olduğundan piyasada bulunmuyormuşDeviti vermiyor muyuz artık? Neden?
Giydir canim bende bugun giydiricem buyuk gelir ama sicak tutar ozellikle sen durma evde cok bunaldin kar yagiyo diyodun ama hava yumusaktir soguk degildir saniyorum....
Eczacıya dedim toplatılıyormuş yok dedi.satışı çok olduğundan piyasada bulunmuyormuş
fransadayim cnmHangi ulkedesin sen canim
...
hey maşallah 1 yaş mı araları
ya sağlık sorunum yok ama zayıfken kendimi iyi hissetmiyorum ne giydiğim yakışıyor ne beğendiğim bir kıyafeti alabiliyorum. hem kilo alınca kendimi daha iyi hissettim kendime güvenim geldi giydiğim kıyafetleri doldurmak hoşuma gitti birde göz altı torbalarım yok oldu :)
..
zymaD verdigim damlanin adiHmm bu durumda vermeye devam mı? Yurt dışında ne kullanıyorlar acaba. Maral a sorsak. Belki oradan getirtiriz bha sız olanını.
12 gitti canım. Sen kaç kilo verdin?Kaç kilo gitti on falan mı?
bnmde sütüm az en fazla 30 cc çıkar..bende senin gibi aynı veriyorum 120 verdiğimde oluyor 2 3 gündür çünkü 2 aylık bebek yaklaşık 150 cc yermiş sütün miktarına göre ayarlıyorum işteAnne sutu ne kadar cikiyo benim en fazla 10-20cc falan cikiyodu mamayida 60'tan basladim 90 ve yeni 110 yapiyorum sut verirken mamayi bitirmiyodu yetiyo diye kalani icin zorlamiyodum gunduz 3 saatte bir veriyorum gece ne zaman uyanirsa 3 saatten fazla olabiliyo dr' a sor ama 60cc gunde 2 kere verilecekse sutunde azsa nasil doyacak bu cocuk gunde kac kere yediriyosun?
Bende iki kez almadım ama susmadı.sonda dünyam karardı ağlattım diye. Sonra eğitmek için bile olsa ağlatmak istemediğime karar verdim.Numaradan aglama dediginiz anneyi istemedir. Guvende hissetmek istiyorlar. Ben aglayinca aliyorum kucagima keyfi aglama da olsa. 2 dk sonra yine koyuyorum yatagina. Hic almadan olur mu ana kuzusu onlar. Doya doya koklasin buyuyuveriyorlar hemen. Oglum bile sarilmiyor cani istemezse
Sol memeyi mimledim. Cesme gibi akiyor az sutlu bile olsa.
Benimki de uyuyor aksmlari gazi olmasi disinda. Uyumak iyidir doymasalar uzun uyumazlar artik.
aynen sol meme doluveriyor ağzına.
Yere koyuyorum uyanıyor sonra gazdan herhalde acıta acıta emiyor .
Evlat edinenler bile emzirebiliyırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?