2015 Şubat Anneleri

Bugün 4.gün kaka yapamadı hala dr yapıyor sonuçta günü önemli değil demişti ama.
eşim nöbetçiymiş bu akşam. kızımla geceli gündüzlü yalnızız bugün
Benim kizimda genelde 4 veta 5 gunde yapiyor ayaklarini ve karnini sicak tut birdw masaj yap nette videolari var cok ise tariyor

ay sağol canım ya valla nette epilepsi riskini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm hemn atamıyor gazını kıvranıyor onu öyle görünce içim parçalanıyor
Ayni durumdayiz. Bende netten bakinca bi ton agladim. Ablam kizdi bakma internete diye.ins gececek bugunler bugun o kadar cok gazi var ki hic ememiyor 10 dk zor tutuyprum . kucagima aliyorum gaz ciksin diye kafa ve bacaklar geriye dogru oldugundan rahatlatamiyorum . bide burun tikali. Oy kizima oy oy. Ins gececek bugunler..

Ayyy kizlar uykusuzumm, yorgunum. Beyza hanim 6.30 da bi kalkti zir zir agladi. Az once uyudu daha. 1 haftadir boyle yapio . 6 gibi kalkio 9 a kadar mizmiz sonra uyuyo. 39 gunluguz. Buyume atagi cilan mi yoksa. Duran kizim durmuo artik

Hiçbir şey olmaz merak etme annesi aç olsa zaten uyumaz o kadar daha ne istiyosun.. Uyandığında cin gibiyse hele hiç sorun değil :) uyusa dert uyumasa dert dimi :)

Ayyy kizlar uykusuzumm, yorgunum. Beyza hanim 6.30 da bi kalkti zir zir agladi. Az once uyudu daha. 1 haftadir boyle yapio . 6 gibi kalkio 9 a kadar mizmiz sonra uyuyo. 39 gunluguz. Buyume atagi cilan mi yoksa. Duran kizim durmuo artik
Bizde 35 gunluguz 3 gundur ayni durum bizdr de var . emmiyo uyumuyor . ne atakmis anlamadim . kac gun surecekse ..

Merhaba kızlar benim bebegim emzirirken agliyor karnı cok acikiyor emiyor güzel ama sinirlenip agliyor neden olabilir fikri olan var mı
gazi olunca memeyi birakip agliyolar
kaldir gazini çikar tekrar devam et emzirmeeye

biz uyandik otuuryoruz azcuk buyusede oyna$tirsak
emzirmekden baska bisey yapilmiyorki 20 gunluk bebekle :)

20 gün oldu mu yaw ne çabuk zaman geçiyor.... Biz haftaya 3 aylık olacağız.
yok anacim zaman geçmiyor
bizde 3 aylik olalim istiyorum :)))
maaasallah size
seninki erken benimki geç gelince aradaki fark baya çok olmus ayni ay annesinde :))

yok anacim zaman geçmiyor
bizde 3 aylik olalim istiyorum :)))
maaasallah size
seninki erken benimki geç gelince aradaki fark baya çok olmus ayni ay annesinde :))
Çok Mızmız benimki Maral bende sakinleşmesini bizi tanımasını bizi görünce sevinmesini bekliyorum sabırsızlıkla, şimdi oyuncaklara çok ilgili, onlardan Gözünü alamıyor.

Aynısını benimkide yapıyo. ya gazı vardır ya da uykusu. benimki özellikle uykusu varken emerken 2 dk emiyo sona başlıyo ağlamaya. hadi uyutuyom bu sefer aç diye uyanıyo. kabus gibi bir döngü yani
Aynen gazi var diye gazini çıkarıyorum koyuyorum yine agliyor sanırım uyku ve aclik ayni anda bastırıyor

Benim de öyle canim 5 te kaktik biz de 8 bucukta bi uyudu koydum uyandi tekrar uyuttum koydum uyandi artik emzirip bekleticem az daha napim bu arada biz de 39 günlüğüz

Benim de öyle canim 5 te kaktik biz de 8 bucukta bi uyudu koydum uyandi tekrar uyuttum koydum uyandi artik emzirip bekleticem az daha napim bu arada biz de 39 günlüğüz
Bnde uyudu dedim ya 15 dk sonra gozunu acti.. Bi uykulari duzene girse... Indir kaldir kollarim agirdi...

Dun bizimki de oyle yaptı ne araba ne kanguru rn son kucagimizda da kiyamet koptu eve döndük

Artik yalnizim oh dedim hatta aksam ayaklarimi uzatip otururum dedim cocuklar uyuyunca. Biri uyudu digerinin gazi tuttu. Sabahi buldum karni nasil gurulduyor yavru uyuyor ama uyaniyor aciyla. Oyle guruldasa karnim ben de uyuyamam.
Sabaha karsi biri uyudu sabah erken digeri kalkti. Zombi oldum :/

Hiçbir şey olmaz merak etme annesi aç olsa zaten uyumaz o kadar daha ne istiyosun.. Uyandığında cin gibiyse hele hiç sorun değil :) uyusa dert uyumasa dert dimi :)

uyandığında da beşiğinde kendi kendine mıkırdanıp gülücükler saçıyodu bakalım ay sonunda kontrolde kaç gram almış çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…