2015 Şubat Anneleri

Karına masaj yapıp ardından bacaklarını dizlerden büküp karnına bastırıyordum. Bi de yüzüstü deniyeyim, sağolasın

Panik atak mi geciriyorsun?

altını değiştirirken farkettim bu üçüncü defa oluyır pipinin ucunda beyaz bişey pamuk gibş ..elimle aldım
ne ki bu

Benimki bitkisel şurup, Dr bide başka bir şurup verdi bu kimyasal bitkisel işe yaramazsa kullan çok tercihimiz değil dedi. O yüzden onu kullanmaya kıyamıyorum.belki o hemen keserdi bilmiyorum ama Buda biraz hafifletti çok fenaydı yavrum Aspiratör sesine sakinlemişti benim fıstıkta. Ne acayip şey

1. piyasadaki şurupların hepsi bitkisel benim bahsettiğim de bitkisel şurup.kimyasal da filan hastanede yatıyor.sap sımplex.biogaia, harweys,zinco,omx,metsil,vb hepsi bitkisel.Tabi ne kadar bitkisel ???? Kimyasal yasak zaten dr veremez.

slm kızlar bende bugün kızımı tek başıma yıkadım kendimi güçlü bir anne gibi görmeye başladim şimdilik sorunumuz yok ama akşamları kızım hep ağlıyor gazdan değil neyden anlamadim gitti

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..

Helal olsun ama ışte bazen ağlarken katılıyor dayanamıyorum o zaman
Cok aglarsa alin diyo uzmanlar yani daha cok kucukler o yuzden anne kokusuna ihtiyaclari var. Ama oyle bik bik diye yalandan aglamalarina yenilme.

Ben emzirip gazini cikariyorum altini degistirip biraz oynuyorum onunla masaj falan yapiyorum. Biraz daha emmek isterse emziriyorum yine. Artik uykusu geliyo tabii koyuyorum besigine emzigi pek sevmiyo ama o kadar ugeasiyorum ki bugun bi saat ugrastim. Emzigi attikca verdim o atti ben verdim o atti ben verdim. Sonunda cork cork cekti alisiyo yavasca. Yatakta kendi uyusun istiyosan biraz sabirli olcan. Mememde biraksam iki dakkada uyurdu ama tam bi saat bekledim uyusun emzikle diye sonunda yenik dustu uykuya :)

mide ilacını biliyordm da bunu duymamıstım :)

Kizlar bu lohusalik durumu daha ne kadar devam edecek?bugun 41.gundeyiz.benim herseye sinir olmam gecmiyor hala...kocama,kendi anneme sinir oluyorum..surekli cocugu aglatma,cocuk ac,cocugun altina bak demesi,esimle az bi tartisinca alenen onun tarafini tutmasi,kendisine dayanamayip bisey soyleyince alinip kusmesi beni cildirtiyor..
Dun pazar gunu harika bir hava vardi.bebegi uyutup dedim ki esime, gezmeye gidelim,birileriyle de gorusebiliriz.gideceksek erken soyle ancak hazirlanirim ben,sacim filan berbat cunku..disarida hava sogukmus,avm ise kalabalik olurmus bizim oglan icin.ben de sinir oldum,ters davranmaya basladim.beni dusunen yok.surekli evdeyim sikildim zaten.bi haftasonu gelse de kocamla gezsem,basbasa kalsam diye beklerken adam bebek odakli olmaya basladi..annem ben bakarim siz cikin diyor ama biberon verrmek istemiyor,esim de istemiyor.ama bebek de zirt birt uyaniyor,emmek istiyor.ne yani kosedeki markete mi gidip gelelim koca istanbulda. Surat astim oturdum bi saat.benim sinirlendigimi gorunce gidelim dedi ama gecmis olsun,ben bi kere inada bindirdim isi gitmicem dedim..bebek uyaninca gaz sancisini gecirmek icin aldi,altini degistirdi,sevdi filan bebek agliyor,gelip de demiyor ki emmesi gerek.ben de bekledim biraz ne zaman bana ihtiyaclari oldugunu anlayacak..anlamadim tabi ama ben anneme gaddar oldum,merhametsiz oldum..ay neyse,biz kavga ediyoruz diye annem kendine donmek icin bilet ayirtmaya basladi,gidecem diye tutturup.neymis boyle ortamda duramazmis,sanki her dakika boyleyiz de..bana affedici ol,terslenme,damadi kotu bisey yapmiyomus vs..bana onu savunuyo.hayir kocama deseki,bu kizi alttan al,hormonlar boyle boyle,lohusalikta normal bunlar ama yok...ustelik her lafi da ters anliyo,anlamadim ben mi o mu lohusa..biberon meselesinde dedim ki sen de beni emzirmemissin,kimse olmuyo sonucta mama yemekle..ona aliniyor...uffff,evden kosarak uzaklasasim,kafami dinleyecegim bir yere gidesim var....aman ya ne dolmusum..

20 gün oldu mu yaw ne çabuk zaman geçiyor.... Biz haftaya 3 aylık olacağız.
oooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.

yok anacim zaman geçmiyor
bizde 3 aylik olalim istiyorum :)))
maaasallah size
seninki erken benimki geç gelince aradaki fark baya çok olmus ayni ay annesinde :))
canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptık
kızımı babanneye bıraktık süt sağmıştım 120 ml hepsini vermiş babannede olsa daha içecekti diyor

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
Ayy Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et canım.

geçmiş olsun canım ya aman dikkatli ol

çok geçmi şolsun. büyük bir kaza atlatmışsın.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…