Karına masaj yapıp ardından bacaklarını dizlerden büküp karnına bastırıyordum. Bi de yüzüstü deniyeyim, sağolasınkarnına yumuşak hareketlerle dairesel masaj yap bir süre devam ettir
en son yüz üstü yatırıp bacaklarını içe doğru kıvır
çabuk çıkıyor o zaman
hiç yapamazsan karnına sıcak havlu koy yumuşatsın
İnşallah yoktur bişeyBize 40 i cikinca gelin dedi dr gitmedik daha. Olcumde yanilma olabiliyor birsey yoktur sizin de
gazdan olabilirmi gerçekten
bugün gazımızı yine atamadık son emişten sonra
inşallah ondandır
kakamızıda yapamadık zaten
emdikten sonra kalan sütü sağıp biberonla veriyom içiyor içiyor sonrada püskürtüyor geri
o bile korkutuyordu beni ama bugün yutmadan çıkardığını farkettim
oh valla içimi rahatlattın panik atak yaptı bu kız beni
Benimki bitkisel şurup, Dr bide başka bir şurup verdi bu kimyasal bitkisel işe yaramazsa kullan çok tercihimiz değil dedi. O yüzden onu kullanmaya kıyamıyorum.belki o hemen keserdi bilmiyorum ama Buda biraz hafifletti çok fenaydı yavrumSüt geliyor ama ememiyor yavrular.Emzirmeden önce ayşe öner in gaz masajları var onu yaptır alttan üstten çıkart gazını.Ama sen gaz şurubu veriyordun o hemen kesiyor diyorlar seninkini de kesmesi lazım arkadaşlarım en azından gaz ilacı azaltıyor demişti.Emzirirken sık sık kaldır ağızdan gazı çıksın diyorlar oyy oyy diyen çok .1 ay sürüyormuş sonra normale dönüyormuş.Bir de bu durumlarda elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi çalıştırnca iyi emiyormuş deneyceğim şimdi.
Benimki bitkisel şurup, Dr bide başka bir şurup verdi bu kimyasal bitkisel işe yaramazsa kullan çok tercihimiz değil dedi. O yüzden onu kullanmaya kıyamıyorum.belki o hemen keserdi bilmiyorum ama Buda biraz hafifletti çok fenaydı yavrumAspiratör sesine sakinlemişti benim fıstıkta. Ne acayip şey
Benimki nşye uyumuyor allahim ya sabırIkisi de uyudu. Yoruldum ama kafam rahat. Kosturunca dikisler aciyor hala. Kaderde seseryan olmak da varmis hala inanamiyorum.
Ben de uyuyayim.
Cok aglarsa alin diyo uzmanlar yani daha cok kucukler o yuzden anne kokusuna ihtiyaclari var. Ama oyle bik bik diye yalandan aglamalarina yenilme.Helal olsun ama ışte bazen ağlarken katılıyor dayanamıyorum o zaman
mide ilacını biliyordm da bunu duymamıstım :)kizlar facede burun sprayinin sut yaptigini okudum
bi yasima daha girdim
ayrintilari ogrenmeye àalisiyorum çok merak ettim
biz bebege bakinca beynimize sinyal gidip bi hormon salgilaniyormus, o sprayin içindede bu hormondan varmis
google a yazincada çikiyor diyolar ben once buraya yazayim dedim unutmadan :)
oooo maşallah size bizde biran evvel 3 aylık olalım istiyoruz 41 günlüğüz daha. herkeste aynı sorunlar gaz yüzüne ememiyor doğru düzgün yaaa. böyle böyle sütte azalacak diye korkuyorum.20 gün oldu mu yaw ne çabuk zaman geçiyor.... Biz haftaya 3 aylık olacağız.
canım sizde yarı kırkınızı çıkardınız maşallah. günler çok yorucu geçiyor. dün bir kaçamak yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. valla yüreğim ağzımdaydı eşim birde hadi yemek yiyelim dedi onu bile yaptıkyok anacim zaman geçmiyor
bizde 3 aylik olalim istiyorum :)))
maaasallah size
seninki erken benimki geç gelince aradaki fark baya çok olmus ayni ay annesinde :))
Ayy Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et canım.Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
geçmiş olsun canım ya aman dikkatli olUzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
çok geçmi şolsun. büyük bir kaza atlatmışsın.Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
ben biodermanın atoderm intensive diye bi losyonu var onu kullandım hergun banyo yaptırıp gunde 2 kez sürüyorsun..3 gunde gectiKızlar bebeği egzama olan var mi ne kullanıyorsunuz? Acildeki doktor fito verdi ama pek guvenemedim?
geçmiş olsun Allah beterinden korusunUzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
ben rezene ve ısırgan içiyorum 2si de etkili ben aktardan aldırdım hazır değilIsırgan içen var mı? Sonucu etkili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?