2015 Şubat Anneleri

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasil

azalmaz cnm insallah sutun sen pes edip mama verme emdikçe çogalir sutun

benim sag gogus sola gore iki kat fazla sut dolu
ve solda tikanmiyor sagda tikaniyor çocuk
bi iki defada oksuruk tuttu emerken içim gitti,yavrum karni doysun diye çekmedigi kalmiyor (

güle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın bende dün kuaföre gitmek istedim (saç kaş bıyık ağda boya çok iş var) ama güneşi görmüşken dışarı çıktık kuzum güneş görsün diye mevlüt için cicimizi de aldık iyi oldu

Ayy Çok geçmiş olsun ya. Dikkat et canım.

geçmiş olsun canım ya aman dikkatli ol

çok geçmi şolsun. büyük bir kaza atlatmışsın.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

geçmis olsun cnm,verilmis sadakan varmis valla yanik çok zor gobegin nasil
Cok sagolun kizlar vallahi buyuk kaza atlatmisim simdi anladim. Ustumdeki kalindi da cok yanmadim. Zaten bu aralar evde surekli bi seyler kiriliyo dokuluyo. Esim de parmagini kesti falan. Noluyo anlamadik okuyoruz surekli ama.. gobegim iyi simdi bitkisel bi sprey var acisini aldi cok sukur..

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
Çok geçmiş olsun.

Verilmiş sadakan varmış canım geçmiş olsun

Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu

Evet canım olabilir diyerek yaptim emdi gaz cikardi kustu devamli böyle aglamasi kıpkırmızı olana kadar sürdü aglamasi olmasa dayanıyorsun da o fena iste

ogrtemenimiz çok memnun kizimdan, kadinin gozleri parliyor ondan bahsederken
basarili oldugunu biliyordum siniftada tahminimden daha fazla galiba benim prensesimin basarisi
bugunler geçecek unutulucak okul hayati basliycak kizlar
benim kiz sanki hep boyleydi kuçuklugu gozumun onune bile gelmiyor buyudu gittti annesinin butun cahilligine tecrubesizligine ragmen :))) acemiligimi onunla atlattim resmen denek oldu elime :))

insalalh bu biciirklarinda okullu olduklarini basarilarini gorecez ilerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…