2015 Şubat Anneleri

Sezeryanda daha erken bitiyo kanama demişlerdi. Ped kullanmaktan bıktım valla. Emzirirken adet görmeyenlerden olamıycam galiba.
Benim 5.gün kesilmişti,dedim ne çabuk bitti.. Aradan 5 gün geçti tekrar başladı,dr uma sordum normal dedi.. Taze kan geliyo bazen,bazen gelmiyo,uyuz bi durum işte..

Günde kaç kez kaka yapıyor bazı bebekler dört dakika emiyormuş ama doyuyırmuş belki de Öyledir. Bir de laktoz intoleransı olması için yeşil kala yapması lazım. Çıplak üşüyor olabilir mi bebiş? Acı elma yağı alıp topuklarına masaj yapmayı denedin mi gaz için? Son olarak beş dakikada gazını çıkarıyor ama Dr üzerinde kanıtlanmış bir sonuc yok diyince kullanmayı Bıraktığım muskat I önerebilirim. Beş dakikada bebişin gazını çıkartıyor.

Alttan mi cikariyor gazi muskat

Benim 5.gün kesilmişti,dedim ne çabuk bitti.. Aradan 5 gün geçti tekrar başladı,dr uma sordum normal dedi.. Taze kan geliyo bazen,bazen gelmiyo,uyuz bi durum işte..
12.gün kesildi benimkide ama sadece bi gün. Dedğin gbi arada taze kan geliyo. Bide bi ara sanki adet oldum öyle bi yoğunluk vardı 1 hafta sürdü.

Elle nasıl sağılıyormuş? Süt ürünleri yeme bir süre bakalım canım.

Bugün bir dışarı çıkıp dolaşsan ne dersin canım? Ikisini de al madoya gidip biraz hava alın Mersin'de hava da Güzeldir şimdi.

Canimbn rezeneyi cok iciyorum. Gunde 4-5 bardak icerim. Isirgani gunde 1 bardak iciyorum o da aklima gelirse.hepsini ayni gun yapmamak lazim diye biliyorum canim
Rezeneyi ben de artırayım o zaman. Iyice karman çorman yaptım herşeyi. Bugün de incir Havuç kürüne başladım.

Canim benim yaa dualarimiz seninle ins bir an once cozulur bu sorunlar biberon almiyo mu acaba sutunu mu begenmiyo mu ne bilim bazilarinin sutu aci olurmus...

Biberonu da aynı yapıyor onu da yukarıya tattan ziyade yutmakla o an problemi. Biberonu 14 günde 3 kez kabul ettirebilirsiniz 30 402 den fazlası hiç aalmadı. Sütun açıklığı olsa arada emdikten etmezdi diyorum sadece bunda da alerji varsa bişeyler sütle de dokunuyor olabilir çünkü bazı günler bütün gün bu kriz bazen daha aralıklı. Dün için de teşekkür ederim cnm

Ah o gaz nasıl bir gaz anatomik yapısı mi sıkıntılı acaba bu kadar seri ve çabuk gaz olmasi tuhaf dil mi çıkmıyor bi de ne yaparsan yap. Ilan da veriyor masaj da yapıyorum nafile. Malesef büyüktü derdimiz burda anlayan çıkmadı hep istanbula taşınıp sürmüştür hoş uzaktan uzağa o da care olmuyo. Zaten alerjisi onun net bi şablonu yok dolar da biyere kadar götürüyor. Büyüğüme içim gidiyor içim

Yeşil değil kazası sarı. Normalde günde iki yapardı şimdi onu da zor yapıyor her bende lekelere şeklinde az az portal çıkartıyor günde bir normal kaka az miktarda oluyor. Tenten teması iyidir yapıyorum klimalı son ısıda açıp iyice ısıtıyor ortamı. Meme reddine geri döndürme faydası çökmüş bu refleksi kırmak için deniyorum onu üstüne battaniye atıyorum usulca olursa. Müsait biri daha dedi bugün alırsam ama ağızdan çıkarıyorlar fayda eder bize alttan değil sorun yatakta düğümlendi gazdan.

Canım benim çok öncesinde teşekkür ederim amiin ama ben lüzumu kendimi besleyebilmek istiyorum

Allah yardimciniz olsun. Ins en kisa zamanda her sey düzene girer

AllAh razı olsun canim

Allah yardımcın olsun canım,tez zamanda istediğin gibi olur her şey inşallah..

Amin canım inşallah

Elle nasıl sağılıyormuş? Süt ürünleri yeme bir süre bakalım canım.

Bu kahve kısım var ya alttan üstten orayı başarı sıktır zaten içinde bile gibi bişeyler gelcek eline. Alttan üstten vakum yapar gibi çek bırak yap şu bardağın içine sağ. Pompadan iyi çıkıyorum ki benim pompa çok iyi bir marka güya. Meral diyordu damarı buldun mu çok kolay hakkaten öyle

Bugün bir dışarı çıkıp dolaşsan ne dersin canım? Ikisini de al madoya gidip biraz hava alın Mersin'de hava da Güzeldir şimdi.

Öf bu tableti otomatik düzeltme zikkimi sinir ediyor saçma sapan yazıyorum kusura bakmayın. Litchi dışarı çıkmayı çok isterdim tuvalete gidemiyorum ki ağlayan başlayınca. Uyumuyor da o fena. Ilk defa bir saattir uyudu da bi nefes aldım girebilir foruma uyanmak başa sarcak diye korkuyorum valla nerde kalmış Mado ah ah

Bebişi OTematik sallayan bişey almam lazım uygun fiyatlı. Sürekli sallayıp sakinleştirici diye derman kalmadi var mı öneriniz?

Ben bilye de bulmuyorum nerdeymis kiz.ben daha yukrdan bastiriyirdum.bi kere geldimi zaten sut orayi birakmiycsn sag dyur.anliyorum cnm da anne yuregi cocugun ac kalmasina nasil dayanir.allah yardimcin olsun inan hep aklima geliyorsun dua ediyorum sizin icun.keske elimden baska busey gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…