vermemeni öneririm.
bebeğin o mikrop ile savaşmalı
eve geldiğn de ateş ciddi ciddi yükseliyor ise 38 gibi
o zaman ilaç vermeyi düşünmelisin.
bebekler için 38 derece ateş inanın ateş değildri bile
Herkes ver ver diyor benimde bir bilgim yok kafam karıştı
Verme cnmHerkes ver ver diyor benimde bir bilgim yok kafam karıştı
Kizlar kizimin dilinde beyazlik var sanirim sutten ama oyle olmasi normal mi? Pamukcuk denen sey nasi oluyo o degildir di mi?
Agiz temizligini nasil yapicam? Bazilari karbonatli su falan dedi de ben guvenemiyorum oyle seylere :/
agri kesicini al o zaman cnm,Canım her tarafım agriyor göz yuvaların dibinden agriyor gözlerimi ceviremiyorum,isin kötüsü Oglanla kiz da durmuyor özellikle oğlan sinir etti beni..
Bizden sonra doğum furyası fazlalasmisti yarin da emek'in iki aylık olması lazim
Gece uykusundan bahsettim canım. Gündüz uykusunun saati pek birbirini tutmuyo. Akşam 7-8 gbi uyuyo 10-11 de kalkıyo ama düzwnli değil. Genelde o saatlerde gazla mücadele halinde oluyoruz.ha sen az uyanmasina maasallh diyorsun :))
ama annesi onun uyumaya buyumeye ihtiuayci var, o saat çok geç bi beebek için uyuma saati oalrak
650 700 gr civarı alıyor o zaman yetrli sutum verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim gerçekten sıkıntılı bir surec ama alisip atlatacagiz inşallah :)Merak etme devam etmez bende 3 ay falan 30 cc ek mama ile büyüttüm sonra kestim.
Vaktin oldukça uyu dinlenmek en güzel süt getirici :)
Aylık kontrolde 300*400 gramda alır ise maşallah ona
650 700 gr civarı alıyor o zaman yetrli sutum verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim gerçekten sıkıntılı bir surec ama alisip atlatacagiz inşallah :)
Neyle sileyim peki steril gazli bezle mi?Karbonatlı su ile yapacaksın yada temiz su ile ağzının içini sileceksin ama mutlaka yap yayılmasın.
gögsüne karbonatlı suyu sürüp emzirsende olabilir
Teşekkürler tavsiyeleriniz icin bazen ihtiyac duyuyor insan :) annelik zor zanaat :)ne kadar az sıkıntı stres çok dinlenme uyku = BOL SÜT
merak etme hepsi geçecek sonra kendinizle eğleneceksiniz
Araba alsam çalışmasa iade etmek. Çok beğendiğim şeyler dışında bedeni uymayanı değiştirmem hayatta hediye ederim. Parayı kolay da kazanmıyorum ama benden ne köy olur ne kasaba.yok uykularını düzene soktum ben onun yarım saate kalmaz yine uyur 2 de uyandı 4 de uyusa 7 ye kadar uyur şimdi
gündüz uykularını 2 saatlik uyanık kalma süresiyle ayarladım her zaman olmasada çoğu zaman bu programa uyuyor
bende tam tersi alacağım bişeyi 40 defa araştırıyorum kiralama işini düşünüyorum şuan
bi deneyeyim 1 hafta kullanabilirsek alırım kullanamazsak en azından durmuyor derim diye düşünüyorum
iade işleri benden sorulur çok iade etmişliğim var aldıklarımı ama kargo eve gelmiyor iade işlemleri için artık bende üşeniyorum uğraşmaya
Verilmesi onerilmiyor calpol verin diyorlar genelde bence verme eger cok ateslenirse 38 i gecerse o zaman verin demisti dr2. aşıya gitmeden ateş düşürücü verdiniz mi kızlar verdinizse ne verdiniz ne kadar verdiniz
Benim akıp boşa giden sütle bir aile doyar.yatak ıslanıyor pedden geçip.yazık süte.sanırım memenin ucundan dolayıdu$ta sicak suda kendiliginden akmazmiki canim, o zaman da gogsun bosalmis olur belki iyi gelir ne biliiym, yada dusunu al çikacagin zaman soguk su tut :)
benim sutum hiç akmaz oyle ama bi keresinde du$tan sonra kendilgiinden akmisti
Benimde 59 günlükBugün tamm 2 aylık olduk teyzeleri
Kanguru aldım.seninkinden alacaktım sonra gezgin kız boba4 g kullanıyormuş ondan aldımzayifalyinca kuçulur ayagin :)
sen ne aldin ben kaçirdim , niye çope atiyorsun :)
Neyle sileyim peki steril gazli bezle mi?
Teşekkürler tavsiyeleriniz icin bazen ihtiyac duyuyor insan :) annelik zor zanaat :)
Yoruldugumda zaten oluyor ama bazen gunde 1 defa gun icinde ya da aksam azalıyor ben de sirayla her iki göğsümü emziriyorum devamli ya da esime verip bebegi biraz oyalatiyorum masaj yapiyorum azar azar geliyor sonra emiyor tekrarUykusuzluk sınırına geldiğinde veya yorulduğunda mı oluyor?
Ben azaldığını hissettiğimde genelde akşam saatleri oluyor bebeği eşime verip iki bardak su içip uyuyorum bir süre uyandığımda dolmuş oluyor.
2 yasindan sonra normal sut iciriyorum canim ama inegin sahibinden aliyorum direkmattika her turlu sutu svemiyor kiz muhabbet bu
benim içinde çocuklarin sut içmesi çok onemlli gelismleri boylari için ...
ayni fikirde deiliz sadece olay bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?