Renkleri guzel oluyor aslunda. Ama erkek icin begeniyordum kiza hic bakmadimMarkafonide benetton çocuk var ama beğenmedim.
Hıc sevmiyorum bu muhabbetleri ama aranızda normal doğum yapıp ilişkiye girenler oldu mu bizim 49 gün oldu ama yapabileceğimi sanmıyorum pskolojik sanırım bide dikisler ne oldu doktora kontrol a falanda gitmedim Aylardan sonra çok tuhaf geliyo ordan çocuk çıktı sonuçta eskisi gibimi acaba?
kızlar benim kızın kakası 3 gündür sıvı turuncuya yakın kayısı marmelatı gibi rengi
ishalmi değilmi anlayamıyorum içinde pütürler devam ama eskisi kadar fazla değil
neden acaba
ishalmi değilmi
İshal kakanın şeklinden değil sayısından anlaşılırmış dr dedi.
Bebeginizi yıkarken kuafordeki gibi başı arkaya dogru mu yikiyorsunuz yoksa diğer turlu mu bide masrapayla su dokuyomusunuz
On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kakakızlar benim kızın kakası 3 gündür sıvı turuncuya yakın kayısı marmelatı gibi rengi
ishalmi değilmi anlayamıyorum içinde pütürler devam ama eskisi kadar fazla değil
neden acaba
ishalmi değilmi
Zeytinyağı sürüp kabarinca yıkayıp tarayabilirsin fırça ileherkesin kafasında konak olur benim kızın kaşlarında konak oldu
konağa ne iyi geliyordu yahu
Zeytinyağı sürüp kabarinca yıkayıp tarayabilirsin fırça ile
On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kaka
Ben önden arkaya doğru masrapa ile su dökerek yıkıyorum..Bebeginizi yıkarken kuafordeki gibi başı arkaya dogru mu yikiyorsunuz yoksa diğer turlu mu bide masrapayla su dokuyomusunuz
Kuafor tarzı yıkıyorum hatta yıkamadan sarıyorum havluya oyle yıkıyorum kafasını usumuyorda boyle yapıncaBebeginizi yıkarken kuafordeki gibi başı arkaya dogru mu yikiyorsunuz yoksa diğer turlu mu bide masrapayla su dokuyomusunuz
Ya ben bi mememdeki sutun ne zaman bittigini anlamiyorum ama :/ emmeye basliyo doyunca birakiyor ortalama 15 dk emiyor. Biraktiginda mememi hafif sıkıyorum ucundan sut geliyo ama bilemiyorum yine. Bi sonraki emmesinde yine ayni memeyi mi vereyim? Nasil anliycam ben mememdeki sutun bittigini ya :/ son sutu ziyan mi ediyorum acaba.On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kaka
Canım sana Bisey sorucam,öğütücü dislerimde dolgu var bi tanesinde,uzun zamandır duran bi dolgu ama su an acayip kamasiyor sebebi ne olabilir o tarafimla hiçbirşey yiyemiyorum?On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kaka
o ne ya oyle.ben baya ucuz almisim o zmnBen de 200e aldım tanıdık vasıtasıyla ama 229 da uygun bi fiyat.400 kusure satan yerler bile var aynı malı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?