2015 Şubat Anneleri

12 bucukta emdi. 3 te uyudu. Uyumadan emzireyim dedim simdi uzun uyur emmedi kizdi uyudu. 4:30 da emzirmeye calistim. Gece gibi uyumasin gunduz oldugunu bilsin hem de sut azaliyor diye. Iki yudum emdi zorla yine kizdi yine uyuyor. Iyle seker dusme fln dgil akli basinda istemiyor. Birazdan uyanip emmediklerini emmek isteyecek sagma firsatim olmadigi icin sut azalicak. Aksam doymayacak.
Iki gece yasiyor. Biri gece 2 den sabah 9 a kadar. Biri oglen 12 den aksam 6 ya kadar.
Nasil sut yetircem simdi. Uyuyamadim ki buyuk hasta olmus.
Bu nasil.is yaa

Hıc sevmiyorum bu muhabbetleri ama aranızda normal doğum yapıp ilişkiye girenler oldu mu bizim 49 gün oldu ama yapabileceğimi sanmıyorum pskolojik sanırım bide dikisler ne oldu doktora kontrol a falanda gitmedim Aylardan sonra çok tuhaf geliyo ordan çocuk çıktı sonuçta eskisi gibimi acaba?

Akışına bırak.. Sonuçta sen bir annesin ama diğer taraftan da eşsin,insansin bebekleeimizi büyütürken bunları göz ardı etmemeiz gerekiyor çünkü çocuklar çok cabuk buyuyorlar ve sen kendine koyduğunu duvarlar yuzunden rahat edemiyorsun robota dönüşüyor insan.
Bunları hic düşünme rahat ol ve bol bol kegel egzersizi yap

Bugün benden çok az süt geliyor ağlıycam oğlum uyumuyor gezmek yalan oldu gidemedik bir yere..sut tamamen gidebilir mi neden olmaz onu da anlamış değilim yememe içmeme dikkat ediyorum rezene içiyorum du çok içiyorum et peynir yoğurt hepsinden ne bulduysam yiyorum kilo filan umurumda değil yeter ki süt olsun diyorum yok yok yok..emzirdikçe çoğalır diyorlar tam aksi azaldı napıcam ben..hâlbuki emzirmek en büyük hayalimdi..ben bu çocuğa çok zor ulaştım tüp bebek yöntemiyle çok zor zamanlardan geçtim emzirmeyi hayal ederken hayalde kaldı bugün neredeyse hiç,gelmedi çözüm bulamadım mecburen mama veriyorum

kızlar benim kızın kakası 3 gündür sıvı turuncuya yakın kayısı marmelatı gibi rengi
ishalmi değilmi anlayamıyorum içinde pütürler devam ama eskisi kadar fazla değil
neden acaba
ishalmi değilmi

kızlar benim kızın kakası 3 gündür sıvı turuncuya yakın kayısı marmelatı gibi rengi
ishalmi değilmi anlayamıyorum içinde pütürler devam ama eskisi kadar fazla değil
neden acaba
ishalmi değilmi

İshal kakanın şeklinden değil sayısından anlaşılırmış dr dedi.

Bebeginizi yıkarken kuafordeki gibi başı arkaya dogru mu yikiyorsunuz yoksa diğer turlu mu bide masrapayla su dokuyomusunuz

Bebeginizi yıkarken kuafordeki gibi başı arkaya dogru mu yikiyorsunuz yoksa diğer turlu mu bide masrapayla su dokuyomusunuz

maşrapayla su döküyorum ve arkaya atmıyorum kafasını
bir elimi kolumla birlikte sırtına koyup yatırıyorum sonra aynı işlemi yüzü koyun yatırıp yapıyorum

herkesin kafasında konak olur benim kızın kaşlarında konak oldu

konağa ne iyi geliyordu yahu

neden acaba
ishalmi değilmi
On sütü alıp arka sütü almadığında da sıvı olurmuş kaka

Kuafor tarzı yıkıyorum hatta yıkamadan sarıyorum havluya oyle yıkıyorum kafasını usumuyorda boyle yapınca

Ya ben bi mememdeki sutun ne zaman bittigini anlamiyorum ama :/ emmeye basliyo doyunca birakiyor ortalama 15 dk emiyor. Biraktiginda mememi hafif sıkıyorum ucundan sut geliyo ama bilemiyorum yine. Bi sonraki emmesinde yine ayni memeyi mi vereyim? Nasil anliycam ben mememdeki sutun bittigini ya :/ son sutu ziyan mi ediyorum acaba.

Canım sana Bisey sorucam,öğütücü dislerimde dolgu var bi tanesinde,uzun zamandır duran bi dolgu ama su an acayip kamasiyor sebebi ne olabilir o tarafimla hiçbirşey yiyemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…