- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Darisi basimiza :)Kız daha ne istiyorsun masallah de kuzuna :)
Gayet normal o kadar uyuması daim olsun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darisi basimiza :)Kız daha ne istiyorsun masallah de kuzuna :)
Gayet normal o kadar uyuması daim olsun inşallah :)
GunaydinSabahin ilk gunaydini benden olsun
Günay din nm nm nm
[QUGundlbayrak33, post: 40176549, member: 606563"]gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.
Bu gece uyuduk cok şükür ama nasil. Dun cocuk zaten durmuyordu malum emme problemimiz var aksam k.v geldi yine basladi emerken doger gogsunden akiyormu acaba doymuyormu. patladim bu sefer yaaa ben sütü sagiyorum nerden geliyor bu sutler. Gozunun pnunde gogsumu sikıyorum fiskiriyor daha neyin sorgulamasini yapiyirsun ki. Zaten sorunumuz ne cocuk emmiyor dogru düzgün ac olması normal birde gaz var zaten hepten kötü. Kustu su cocuga acimasam gelmem yanına. Diyecektim gelme ama soylenmiyor işte. Allahtan esim destek çıkıyor. Cok agladim yaaa bunlar benim cocugumu emzirmemi istemiyorlar kesin. Oglymdada aynisino yaptılar mamaya baslattilar tabi o zaman yeni evliyim sesim cikmiyor. tabi ben dayanamadim yine sut sagdim biberonla verdim 20 ml falanda mama icti zorla. 23.30 da uyudu 4.30 da kalkti. Simdi uzuntuden dogru duzgun sütum yok
Evet canım bende araştırıyorum iki gündür alıcam sanırım bayada ppahalı ya onuda emmezse diyede düşünmüyo değilim ig satılıyor![]()
5 yasinda cnm.kiskanmasibaklima geldide dogru ssyluyodur ama.benmbcocuklar cins diyorum ya ev disinda kaka yapmak istemezler.ins kisksnma deildir
gunaydinnnnn. Biz de ayaktaydik yeni girebildim.
Bu gece uyuduk cok şükür ama nasil. Dun cocuk zaten durmuyordu malum emme problemimiz var aksam k.v geldi yine basladi emerken doger gogsunden akiyormu acaba doymuyormu. patladim bu sefer yaaa ben sütü sagiyorum nerden geliyor bu sutler. Gozunun pnunde gogsumu sikıyorum fiskiriyor daha neyin sorgulamasini yapiyirsun ki. Zaten sorunumuz ne cocuk emmiyor dogru düzgün ac olması normal birde gaz var zaten hepten kötü. Kustu su cocuga acimasam gelmem yanına. Diyecektim gelme ama soylenmiyor işte. Allahtan esim destek çıkıyor. Cok agladim yaaa bunlar benim cocugumu emzirmemi istemiyorlar kesin. Oglymdada aynisino yaptılar mamaya baslattilar tabi o zaman yeni evliyim sesim cikmiyor. tabi ben dayanamadim yine sut sagdim biberonla verdim 20 ml falanda mama icti zorla. 23.30 da uyudu 4.30 da kalkti. Simdi uzuntuden dogru duzgun sütum yok
Dün ağrıya dayanamadım diş hekimine gittim. Dişlerime vurdu iki üç tane derin dolgu olan dişim var onlara vurdu hangisinin ağrıdığında birtürlü karar veremedi. Röntgen çekti sıfır çürük. Dişlerimi sıka sıka kanal tedavisine götürdüm şimdi sorun hangisi ağrıyor hangisi kanal olucak. Ağrı gittikçe şiddetlenir dedi şimdi şiddetlenecek ağrıyı bekliyorum gece Ağrı'dan uyuyamıyorum bebişe kaliteli zaman vermek istiyorum ağrı var. Daha ne kadar şiddetlenecek bu ağrı.
İsilik sadece sucakdannolur canm.gecmesi bi iki hftayi alabikur,sen sicak tutmabebisu bide hrr guHerkese gunaydin. Giremiyorum kac gündür.. Kengunmi cok yetersiz hissediyorum. Bakamiyorum ben kuzima. Simdi de isilik oldu alni vucudu. Kiyafetlerini azalttim hala emerken basi terliyir yeniden ortata cikiyor. Sampuan isilik yapar mi onu mu degissem. Ne kullaansam. Siz hangi sampuani kullaniyosunuz.
Gündüz gece hep sıkıyorum. Diş hekimim evlenmeden önce sıkmazdın dedi. Evlilik mi iş mi bilemiyırum ama stres olduğu kesinGün icindeki stresi demek ki dislerini sıkarak geçirmeye calisiyorsun.hic iyi değil![]()
Bende var da noluyo emziremiyorum ki cocuk bogulduguna reddediyor sagdigimi da içiyor hos saginca az cikiyor anlmadm bu isi cokluk değil hiz diyolar bi garip is. Mama isi sut olmamasi gicik bi pskolji onu da biliyorym ilk kixim da hastalklrdan hic emememsti sut de sagmayla cogalmadi bitti devamli mama pompa Sterilizasyon vb kabustu. Simdi de ayni hos yine pompa temzlgi elle bardaga meme sagmalar emzrme kavgalari. Benm hayattaki en buyuk yaram eksikligimdi bu emzirememek cok sukur bu defa lutfetti dedm rabbim verdii gibi aliyor simdi elimden var benm pskoljimi düşün ikinci defa ayni trajedi budefa sut de var emmek isteyen bebe de ama olmuyo iste olmuyo![]()
Ant damla sart cnm konjuktivutse.cok dikkat et bebege gecmesin.hatta bebege eldiven tak elini gozune sokmasin senin yani ysklastirmssinya kızlar gözümüzde hep konjonktivit oluyor sulanıyor yine olmuş ne iyi gelir buna yaa
Ant damla sart cnm konjuktivutse.cok dikkat et bebege gecmesin.hatta bebege eldiven tak elini gozune sokmasin senin yani ysklastirmssin
sabah sabah nasil okuduysam artik yaziyibende değil zaten kızda var
ya delircem dun sabahtan beri çocuk uyanmiyor
dogru duzgun emmiyorda kafayi yiycemmm
dogum kontrol hapimi yapti nasil ogenicem ben bunuuu![]()