2015 Şubat Anneleri

Ya tatlım. Senin durumunu okudukça öyle üzülüyorum ki anlatamam. Anne suyu bir nimettir,tabii ji yoksa mama da verilir ama senin zaten sütun varken kayinvalidenin çok bilmisligi (!) sonucu tamamen mamaya Gecmen,sütunun azalması çok kotu.yine ayni hataya dusme tatlım olur mu :KK43: bebegin annesi sensin bilinçli de bi annesin kimsenin dediğine bakma Hic umursama... Okudukça acayip sinir oldum o kadına :KK11:
Bebek her ağladığında mama ver diyen zihniyetleri bir dakika tutmamak gerekirmiş evde ah ah kim olursa olsun hepsinin ağzının payını verseydim keşke. Annem kv ve eşim. Ne hikmetmiş şu mama onlar için. Anne sütü varken mamaya saldırıyorlar.

benimkide sürekli memeyle kavga halinde
emerken sinirleniyor kıpkırmızı oluyor kızgın sesler çıkarıyor
sütüm gelmiyor diyeceğim ama sıkınca geliyor zaten sıkmadanda ağzının kenarlarından akıyor hep
neden böyle yapıyor anlamadım
Benim de ilk aklıma gelen acaba süt mü az gelmiyor mu. Ama büyük olasılıkla gazdan yapıyorlar.

Bebek her ağladığında mama ver diyen zihniyetleri bir dakika tutmamak gerekirmiş evde ah ah kim olursa olsun hepsinin ağzının payını verseydim keşke. Annem kv ve eşim. Ne hikmetmiş şu mama onlar için. Anne sütü varken mamaya saldırıyorlar.
Benimde tam tersi ilk zamanlar ememedi mamada vermek istemedi Açlıktan sarılık oldu yavrum

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
uyan - altını al - emzir - gaz çıkar - uyutmaya çalış - fırsat bulursan yemek ye - arada su iç
aynı kısır döngüye topikce girmiş bulunmaktayız vatana millete hayırlı olsun
Aynen :KK54::rolleyes::rolleyes:
Ya tatlım. Senin durumunu okudukça öyle üzülüyorum ki anlatamam. Anne suyu bir nimettir,tabii ji yoksa mama da verilir ama senin zaten sütun varken kayinvalidenin çok bilmisligi (!) sonucu tamamen mamaya Gecmen,sütunun azalması çok kotu.yine ayni hataya dusme tatlım olur mu :KK43: bebegin annesi sensin bilinçli de bi annesin kimsenin dediğine bakma Hic umursama... Okudukça acayip sinir oldum o kadına :KK11:
izin vermicem kesinlikle. :KK66::KK66:

Benim de ilk aklıma gelen acaba süt mü az gelmiyor mu. Ama büyük olasılıkla gazdan yapıyorlar.

her emdiğinde atamıyor gazını
çok uğraşıyoruz ama atamıyor
memede ciyakladı sinirlendi şimdi beşikte şebil şebil bakınıyor
öğleden sonra sağlık ocağına götürsemmi diyorum

valla bugun bunaltti benim çocuklar beni
kuçuk uyudu buyuk cozuttu
sabrini sinamak istiyorsan yap gitsin :))))
Ben büyük kız olsaydı daha mi sakin oynarlardı ki diyodum evcilik falan ama pek fark etmiyor anlaşılan.nerde atraksiyonlu bi oyun var onu buluolar.bi de benim abi cani sıkıldıkça küçüğe sarıyor.küçükte bi çığlık.benim sinirler tavan.evvelden küçük abiyi dinliyordu.gene iyiydi.simdi o da büyüdüm havalarında.laf yetiştiriyor.Dinlemiyor.bi kavga.hem de öyle üfürükten şeylerden ki.Gülsen mi kızsan mı bilemiyorsun.ah bi müstakil bahçeli evimiz olaydı salaydim bahçeye.ohh miss.apartmanda 3 çocuk akil isi değil.

Ilk hmile kaldigimda 26 ydim. Hemen cocuk sahibi olabilseydim ikinciyi yine simdi 32 de isterdim. Tek tek ilgilenmek daha iyi. Ama cocuga kavusasiya yillar gecti. Dedin ya ikinci de hemen olmazsa. Olursa da arasi yakin olsun mecbur cunku yas ilerliyor. Cocuk olmasi acisindan sorunlar yasla artiyor malum.
Kardesimle 10 yas aramiz yari anne gibiyim. Anneme de cok yardimim oldu kucukken. Hele simdi annem yaslandi onu anlamiyor iyu ki ablam var diyor :)
Benim de 3.ile aramda 16 yas var.emzirme dışında asıya götürmeye varana kadar ben baktım.okuldan gelirdim hemen annem arar gel al derdi.annem37 yaşındaydı.pek geç gelmişti millete.simdi ne kadar normal.ama annem iyiki olmuş diyor.sen evlendin.ortanca asker oldu.onla avunduk diyor.ama en ballı da o büyüdü.hele ben kaynana gelin çatışması arasında büyüdüm.

UOTE="esoba, post: 40169909, member: 341682"]Benimde kaşında oldu. İyice kurulamak gerekiyormuş banyodan sonra.
Banyo sırasında sıkıca lifle gidiyor.sıkıca dediyseM biraz bastırarak.
Banyodan sonra iç zıbınla sildim iyice. .@krizantemcik .saygılar[/QUOTE]ahmet tuna da da oldu birden cikti .. Zeytinyagi surdum az elimle ovaladim gitti.. ama yine oluuor.. Kafasindada olmus zeytinyagiyla masaj yaptim taradim yikadim gitmisti ertesi gune bi baktim yine . amannn pis bebeler gibi gorunuyorlar o egreti duruyor..[/QUOTE]
Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.

UOTE="esoba, post: 40169909, member: 341682"]Benimde kaşında oldu. İyice kurulamak gerekiyormuş banyodan sonra.
Banyo sırasında sıkıca lifle gidiyor.sıkıca dediyseM biraz bastırarak.
Banyodan sonra iç zıbınla sildim iyice. .@krizantemcik .saygılar
ahmet tuna da da oldu birden cikti .. Zeytinyagi surdum az elimle ovaladim gitti.. ama yine oluuor.. Kafasindada olmus zeytinyagiyla masaj yaptim taradim yikadim gitmisti ertesi gune bi baktim yine . amannn pis bebeler gibi gorunuyorlar o egreti duruyor..[/QUOTE]
Benimkinin de kasında basladi.bi de yüzü isilik gibi kabardı.cirkincik bi kız oldu.[/QUOTE]emerken yanağı tenine çok yapışık kalırsa oluyormuş yanağında

Huggies ın sadece bel kısmı güzel ve çok kalın.kenarından çiş sızmıştı. Prima da güzel ama sırtından çıkıyor kaka ve lastikleri iz yapıyor bebenin bacağında ama pişik falan yaşamadık. Molfix yenidoğan denemiştik ama çok kaliteli gelmedi.
Canbebe kaldı birde onu mu denesen.
Primadan sonra Huggies i beğenmedim ben. Iki paket de almıştım bitsin başka denerim ya da primaya dönerim artık.

benim kocada çocuk aç deyip duuryor
eline aliyor çocuk agtlayinca al ezmzir diyor, daha 45 dk olmus memeden çekeli aç deil çocuk gazi var cart curt bi sebeb bulup agliyor iste ama aç deil biliyorum, basimin etini yiyor emzir çocuk aranioyor diye
valla 10 kaynanaya bedel benimki,mama yi bilmiyor Allahtan, bilmiyor derken onceki çocuklarda kullanmadigim için o aklina gelmiyor sukur, bide mama ver dese imigini SIKARIm HERHALDE :))))

benimkide sürekli memeyle kavga halinde
emerken sinirleniyor kıpkırmızı oluyor kızgın sesler çıkarıyor
sütüm gelmiyor diyeceğim ama sıkınca geliyor zaten sıkmadanda ağzının kenarlarından akıyor hep
neden böyle yapıyor anlamadım

Bu gaz ne olacak ya ben götürdüm dr a gaz ilacı verdi bebek emmeli beslenmli kilo almalı dedi.Gazdan ememiyor yavrum ya kızarıp bozarıyor ya da uyuyor sinir oluyorum ne gazmış.Bu gaz ilacını kullanasım da hiç yok napıcam bilmiyorum.Ama emerken kuzum deliriyor.Atamadığın gaz değil bu ben hep çıkarırım alttan üstten ama içtiği an karnında oluşuyor gurulduyor karnı.
Bilen beri gelsin yaa üzülüyorum.

Back
X