Neresinde?benim kızda doğum lekesi varmış şimdi farkettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresinde?benim kızda doğum lekesi varmış şimdi farkettim![]()
Inşallah canım akşamları ağrı oluyor sabah yok gibi neredeyse. Gece gündüz takayım bakalım plağı.Valla biz hastalara sağ diyoruz ama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canim kadın doğumcun emZir dediyse emZir istersen inşallah gerek Kalmaz kanal tedavisine
kasığında bezin lastiği denk geliyor üzerineNeresinde?
Allah ben dönenceyi açıyorum açmayayım mı üçüncü ayda mı açayım?Biz 3 aylık oluyoruz artık
Doktordan istedim vermedi. Kullanmak istiyorum ama. Kararsız kaldım
Canımmm öperim o lekeyi. benim de doğum lekem var ama bebişimde olmadı.kasığında bezin lastiği denk geliyor üzerine
önce çürük sandım annemi aradım babamda ablamda yeğenimde hep varmış bi bende yok
Aynen bende öyle düşünmeye başladım aslındabakalım geçti gibi döküldü hepsi ama tekrarlarsa yaparım canım
hee gördüm sonradan
aman ben vazgeçtim yaa almıyorsa zorlamayayım diyorum sonrada bıraktırmak için uğraşacağız
Doğarken yutmuş mu ki?Kimin bebeğinin de tiroid hormonu yüksekti ?
Bizimki tsh 17 den 6 ya düşmüş üst sınır 5.5 zaten.
Endokrin doktorunun koyduğu teşhis: normal doğumda kullanılan batikon bebekte iyot fazlalığına neden olmuş o da tsh ı yükseltmiş.
Bebek büyüdükçe de kendini topluyor, mutlu mutlu gidebilirsiniz dedi :)))
Ay gecmis olsun sana,cok sinir bozucu bir durumdasin.azicik sert ciksan,ayip mi olur?en azindan hasta hasta bebegi kucaklarina almasin adam..benim kp de grip oldugu icin 1hafta gec gelmisti,bize bulasmasin diye..yemegi niye kadinlara halletmiyorlar ki? Sirf,zamaninda ben cektim gelin de ceksin mantigidir allah bilir...kv ler geldi
tamam babaanne dede gelecekler hakları ama ya ne diye yanında başkasını da getiriyorsunuz
eşimin teyzeside gelmiş söylemiyorlarda geleceğini biz geleceğiz diyor kv bingo teyzede cıktı
kp grip bebeği öpüp kokluyor sinirimden öldüm resmen madem hastasın bekle geçince gel kaçmıyoruz ya
ödüm kopuyor bebeğe de bulaşak diye
kaç gün kalacaklar bilmiyorum şimdiden pert oldum
bir yemeğe koştur bebek ağlasın onu sustur ordan biri çağırır su ister, öteki seslenir bişey ister
yemeği yediler kalktılar oturdular bari tabağınızı kaldırın demi
birde demezlermi sen yede öyle toplansın masa bilmiyorum sanki
güya yardım edecek toplansın derken
daha cay servisi var bebekle tıktım kendimi odaya
onu da koca halletsin
Napicaz yaa ne zaman gecer acabaBizde de o dert var, kizi soymayalim da ne yaparsak yapalim krizlere giriyor catlayacak saniyorum aglarken
yok canımAy gecmis olsun sana,cok sinir bozucu bir durumdasin.azicik sert ciksan,ayip mi olur?en azindan hasta hasta bebegi kucaklarina almasin adam..benim kp de grip oldugu icin 1hafta gec gelmisti,bize bulasmasin diye..yemegi niye kadinlara halletmiyorlar ki? Sirf,zamaninda ben cektim gelin de ceksin mantigidir allah bilir...
Minoset içiyorum duramazsam.Beni uyutmuyor ağrı
Herkes uc aydan once duzenini olusturamaz diyor, ya sabir deyip beklicez ama benim mecalim dermanim kalmadiNapicaz yaa ne zaman gecer acaba
kucagina niye aliyorsun bi yere koysana , belin agrir oyle :)Benim ki gaz sancisi olmadigi surece sessiz suruyor supurge yaparken.ben de hep uyanir diye isimi erteliyordum baslarda,meger aradigim seymis.kucagimda birlikte supurge yapiyoruz:))
Bu kadar aglamaya gobek fitigi olacak yada gobegi pirtlak olacak diye korkuyorum bende kucukken cok aglarmisim annem balkona koyarmis beni o kadar aglamaya gobek deligim disari pirtlamisHerkes uc aydan once duzenini olusturamaz diyor, ya sabir deyip beklicez ama benim mecalim dermanim kalmadi![]()
Salı günü gitcem doğumdan 15 gün sonra gitmiştim sadecene zaman ? guzel soru
sana 3gun 3 hafta gibi bi zaman dilimi soylemek isterdim canim ama maallesef oyle bisey yok
sadece zamana ihtiyacin var , acele etme kendine zaman ver
gelmeyenide bosver kimseden medet umma daha rahat olursun inan
iliskiden sonra niye kanama olduki dr yanlislikla kizlik zarinimi dikdi :)
saka sakaa biraz daha ara verin yada bi dr a gorun, dogumdan sonra dr a kontrola hiç gitmismiydin ?
Uzun süre ama dışardan bakana hemen geçiyor zaman.eşime benziyor evet
valla bana çok uzun geldi yaa
dediğin gibi 7/24 beraberdik şimdi sanki 2 yıldır anneymişim gibi geliyor bana
bakıyorum yeni hamilelerin sevinçlerine takvimlerine falan
kasımda doğuaracaklar var
ne kadar uzun bir süre
sanki biz 5. aydan başladık hamileliğe![]()