2015 Şubat Anneleri

Valla biz hastalara sağ diyoruz ama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canim kadın doğumcun emZir dediyse emZir istersen inşallah gerek Kalmaz kanal tedavisine
Inşallah canım akşamları ağrı oluyor sabah yok gibi neredeyse. Gece gündüz takayım bakalım plağı.

Kimin bebeğinin de tiroid hormonu yüksekti ?

Bizimki tsh 17 den 6 ya düşmüş üst sınır 5.5 zaten.
Endokrin doktorunun koyduğu teşhis: normal doğumda kullanılan batikon bebekte iyot fazlalığına neden olmuş o da tsh ı yükseltmiş.
Bebek büyüdükçe de kendini topluyor, mutlu mutlu gidebilirsiniz dedi :)))

Kimin bebeğinin de tiroid hormonu yüksekti ?

Bizimki tsh 17 den 6 ya düşmüş üst sınır 5.5 zaten.
Endokrin doktorunun koyduğu teşhis: normal doğumda kullanılan batikon bebekte iyot fazlalığına neden olmuş o da tsh ı yükseltmiş.
Bebek büyüdükçe de kendini topluyor, mutlu mutlu gidebilirsiniz dedi :)))
Doğarken yutmuş mu ki?

kv ler geldi
tamam babaanne dede gelecekler hakları ama ya ne diye yanında başkasını da getiriyorsunuz
eşimin teyzeside gelmiş söylemiyorlarda geleceğini biz geleceğiz diyor kv bingo teyzede cıktı
kp grip bebeği öpüp kokluyor sinirimden öldüm resmen madem hastasın bekle geçince gel kaçmıyoruz ya
ödüm kopuyor bebeğe de bulaşak diye
kaç gün kalacaklar bilmiyorum şimdiden pert oldum
bir yemeğe koştur bebek ağlasın onu sustur ordan biri çağırır su ister, öteki seslenir bişey ister
yemeği yediler kalktılar oturdular bari tabağınızı kaldırın demi
birde demezlermi sen yede öyle toplansın masa bilmiyorum sanki
güya yardım edecek toplansın derken
daha cay servisi var bebekle tıktım kendimi odaya
onu da koca halletsin

kv ler geldi
tamam babaanne dede gelecekler hakları ama ya ne diye yanında başkasını da getiriyorsunuz
eşimin teyzeside gelmiş söylemiyorlarda geleceğini biz geleceğiz diyor kv bingo teyzede cıktı
kp grip bebeği öpüp kokluyor sinirimden öldüm resmen madem hastasın bekle geçince gel kaçmıyoruz ya
ödüm kopuyor bebeğe de bulaşak diye
kaç gün kalacaklar bilmiyorum şimdiden pert oldum
bir yemeğe koştur bebek ağlasın onu sustur ordan biri çağırır su ister, öteki seslenir bişey ister
yemeği yediler kalktılar oturdular bari tabağınızı kaldırın demi
birde demezlermi sen yede öyle toplansın masa bilmiyorum sanki
güya yardım edecek toplansın derken
daha cay servisi var bebekle tıktım kendimi odaya
onu da koca halletsin
Ay gecmis olsun sana,cok sinir bozucu bir durumdasin.azicik sert ciksan,ayip mi olur?en azindan hasta hasta bebegi kucaklarina almasin adam..benim kp de grip oldugu icin 1hafta gec gelmisti,bize bulasmasin diye..yemegi niye kadinlara halletmiyorlar ki? Sirf,zamaninda ben cektim gelin de ceksin mantigidir allah bilir...

Ay gecmis olsun sana,cok sinir bozucu bir durumdasin.azicik sert ciksan,ayip mi olur?en azindan hasta hasta bebegi kucaklarina almasin adam..benim kp de grip oldugu icin 1hafta gec gelmisti,bize bulasmasin diye..yemegi niye kadinlara halletmiyorlar ki? Sirf,zamaninda ben cektim gelin de ceksin mantigidir allah bilir...
yok canım
onlara göre gelinsin ne halde olursan ol yapmak zorundasın
yemekler pişti n
masa hazırlndı yapılck bişey varmo diye sorouyorlar

Ben kafayı yiycem bu emzirme meselasi yüzünden :( ağladı zırladı mama verdim. Yine yemyeşil kaka ve yine uyumayan bi çocuk. 10 saattir 1 saat ya uyudu ya uyumadı :( deliricem ya...

Benim ki gaz sancisi olmadigi surece sessiz suruyor supurge yaparken.ben de hep uyanir diye isimi erteliyordum baslarda,meger aradigim seymis.kucagimda birlikte supurge yapiyoruz:))
kucagina niye aliyorsun bi yere koysana , belin agrir oyle :)

Herkes uc aydan once duzenini olusturamaz diyor, ya sabir deyip beklicez ama benim mecalim dermanim kalmadi :KK43:
Bu kadar aglamaya gobek fitigi olacak yada gobegi pirtlak olacak diye korkuyorum bende kucukken cok aglarmisim annem balkona koyarmis beni o kadar aglamaya gobek deligim disari pirtlamis

ne zaman ? guzel soru

sana 3gun 3 hafta gibi bi zaman dilimi soylemek isterdim canim ama maallesef oyle bisey yok
sadece zamana ihtiyacin var , acele etme kendine zaman ver

gelmeyenide bosver kimseden medet umma daha rahat olursun inan

iliskiden sonra niye kanama olduki dr yanlislikla kizlik zarinimi dikdi :)
saka sakaa biraz daha ara verin yada bi dr a gorun, dogumdan sonra dr a kontrola hiç gitmismiydin ?
Salı günü gitcem doğumdan 15 gün sonra gitmiştim sadece

eşime benziyor evet
valla bana çok uzun geldi yaa
dediğin gibi 7/24 beraberdik şimdi sanki 2 yıldır anneymişim gibi geliyor bana
bakıyorum yeni hamilelerin sevinçlerine takvimlerine falan
kasımda doğuaracaklar var
ne kadar uzun bir süre
sanki biz 5. aydan başladık hamileliğe :KK70:
Uzun süre ama dışardan bakana hemen geçiyor zaman.

Back
X