Ben becerebilsem otutturmayı her işimi yaparım.Benim ki gaz sancisi olmadigi surece sessiz suruyor supurge yaparken.ben de hep uyanir diye isimi erteliyordum baslarda,meger aradigim seymis.kucagimda birlikte supurge yapiyoruz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben becerebilsem otutturmayı her işimi yaparım.Benim ki gaz sancisi olmadigi surece sessiz suruyor supurge yaparken.ben de hep uyanir diye isimi erteliyordum baslarda,meger aradigim seymis.kucagimda birlikte supurge yapiyoruz:))
Bizim.ev hep karanlık ondan mı hızlı büyüyor acep.Büyüme hormonu karanlıkta salgılaniyor diye ben koridoru ışığını yakiyorum o da hafif los oluyor
Üç aylık olsun bakalım korktum cunku bir yerini acıtırım diye.Guzrl bir kanguru almissin. Bacaklarini acip koydugunda mutlaka sever. 3 aydan sonra oyle oturtuyorlar.
kiz siz niye karanlikda duruyorsunuz ben anlamadim :)))Bizim.ev hep karanlık ondan mı hızlı büyüyor acep.
Biraz daha karanlıkta durursa okula başalar.![]()
Allah kolaylık versin cidden çok stres oluyor insankv ler geldi
tamam babaanne dede gelecekler hakları ama ya ne diye yanında başkasını da getiriyorsunuz
eşimin teyzeside gelmiş söylemiyorlarda geleceğini biz geleceğiz diyor kv bingo teyzede cıktı
kp grip bebeği öpüp kokluyor sinirimden öldüm resmen madem hastasın bekle geçince gel kaçmıyoruz ya
ödüm kopuyor bebeğe de bulaşak diye
kaç gün kalacaklar bilmiyorum şimdiden pert oldum
bir yemeğe koştur bebek ağlasın onu sustur ordan biri çağırır su ister, öteki seslenir bişey ister
yemeği yediler kalktılar oturdular bari tabağınızı kaldırın demi
birde demezlermi sen yede öyle toplansın masa bilmiyorum sanki
güya yardım edecek toplansın derken
daha cay servisi var bebekle tıktım kendimi odaya
onu da koca halletsin
Sevmiyoruz bacım. Huzur veriyor loşluk.kiz siz niye karanlikda duruyorsunuz ben anlamadim :)))
gunes isigi paraylamii![]()
Benimki banyodan sonra sızdı. Darısı başınızaBen kafayı yiycem bu emzirme meselasi yüzündenağladı zırladı mama verdim. Yine yemyeşil kaka ve yine uyumayan bi çocuk. 10 saattir 1 saat ya uyudu ya uyumadı
deliricem ya...
valla çok $anslisinnn , ozel siparis versen bu kadar enk gelemzdiSevmiyoruz bacım. Huzur veriyor loşluk.
Herkese garip geliyoruz.
Eşimde ben gibi çıktı şansıma
Şansıma evinde her tarafından güneş giriyor güneşlik varken bile evin içi çok aydınlıkvalla çok $anslisinnn , ozel siparis versen bu kadar enk gelemzdi
gece tamamda gunduz insan gunes ister aydinlik ister :)
hahahahah herkes fazla para verir evim gunes gorsun diye valla alemsin kiz sennnnŞansıma evinde her tarafından güneş giriyor güneşlik varken bile evin içi çok aydınlık
Annemlerde hava boşluğuna bakan bir odam varDı ama kendi evimde her oda aydınlık sinir oluyorum.huzur yok![]()
nesi var canim neden uyumuyor?Saat 11 oldu ve hala uyumadı, uykusuzluk rekoru kıracak resmen!
Banyo da yaptırdım banamısın demediBenimki banyodan sonra sızdı. Darısı başınıza
Senin bagisikligin varsa cikarmaz canim. Oglum 8 aylikken cikarmamisti ayni sizinki gibi olmustuAllahimm sana geliyorum sen sabir verr
gecen hafta komsum gelmisti , oglu dun su çiçegi çikarmis
offff bebekle ayni odada durdular 1.5 saat boyunca
ya ne var da erkenden geliyolar kaçiyorum sa,ki bi yere : (((((((((
napicam simdi ben 3 haftalik bebek su çiçegi çikarirsa![]()
Benimki 2 gündür kırıyo o rekoru... 3. Aya çok umut bağladım. İnşallah düzelirler...Saat 11 oldu ve hala uyumadı, uykusuzluk rekoru kıracak resmen!
oyleymis canimSenin bagisikligin varsa cikarmaz canim. Oglum 8 aylikken cikarmamisti ayni sizinki gibi olmustu
Bizimkinin pirtladi, dr gecer dedi ama bu kadar zırlamayla zor, hala ayaktayızBu kadar aglamaya gobek fitigi olacak yada gobegi pirtlak olacak diye korkuyorum bende kucukken cok aglarmisim annem balkona koyarmis beni o kadar aglamaya gobek deligim disari pirtlamis
Gunduz bir saat uyudu, atesi yok, ac degil. Gozunu kapatiyor 5 dk gecmeden geri kalkiyor delirecem artik!nesi var canim neden uyumuyor?
GUNDUZ mu çok uyuudu