bitmiyor el kesfi. 3. Ay basliyor yani 2 biterken falan.Ellerini ne zaman farkedecekler? Ben su olayını dr a sorucam
Bgn bnmki de iştahla emiyordu valla beni o kdr iştahlı emmiyor..3 aydan sonra emme reflexi azalırsa o zaman emmezler heraldeElini emiyor emzik veriyorum almıyor. Elini keşfettikten sonra emmeyi bırakır mı ki?
Gecmis olsun. Agir birseyler yemis miydin safra kesesinde tas olunca da boyle olunuyorÇıkmak zorunda kaldım.ama gezmeye değil.
Fenaa hastalandım.göğsüme ağrı girdi.kalp krizi geçiriyorum sandım.
Ablam geldi bizi onlara götürdü.
İçim dışıma çıktı kusmaktan.
Sanırım gazdan oldu. Ya da terlemiştim çok terledikçe balkona çıktım ondan.
Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.Mısır sut mu yapıyormuş?
Okumuştum da süt misirdi galiba.neyse sirada malt içecek var.ilk defa denicem.Yok ben önermedim hatta salatadan atılıyordum sütü engeller diye okumuştum. Ama İnternet'e de güvenilmiyor tabii.
Benim telefon kelimeleri kendi kendine tamamliyor nazil iptal etcem bilmiyorum teknolojiyle fazla aram yok.kadim kadina yazacaktim.Kalın kadın şişman anlamında mi
Ben hergün içiyom hatta nohut fasülye içiyom hiç takılmıyom böle şeylere Hiçte bişey olmadı çok şükürKızlar yaww siz kola fanta filan içiyormusunuz bebeğe gaz yaparmı sizce içsem çok canım istiyor
Canım geçmiş olsun batmadan beri girmiyorum görmedim Allah yardımcın olsunKizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum
Canım şu biberon neydi emdikçe gelen ?Kalın kadın şişman anlamında mi
Kizlar ben hic iki gogsu bir anda emzirmesim.hep tek meme veriyorum.ikinci aklima bile gelmiyor. Ilk kizimdda oyle yapardim. Kilo alimi daha iyi oluyo bana kalirsa.yagli sute ulasabiliyor boylelikle.ben boyle dusunuyorum. Tek memeyi 15 dk emiyor. Sizler nasil yapiyorsunuz? Ikisinidemi emzirsem bilemedim simdi.
ben 3 haftadan beri içmiyorum rezene sütüm gene iyi azaldiği zaman içeçem çünkü içdiğim zaman fazla olunca ve sürekli akiyorduBu humana bizi cokertecek anlasildi :) o zaman humananin sadece rezenesini iceyim ben ya. sutum iyi zaten cok su iciyorum. Komposto falan da. Ya biz bi sene emzirsek atiyorum bi sene de iccek miyiz bunlari oy anam
Kadin kadina yazmistim telefon kendi tamamliyo bazen kelimeleri yanlis yaziyo ama olabilir kadin kalinsa daha cabuk kesilebilir:)Kimseye sarılmamak lazım ama işte aileden olunca zorunda kalıyoruz. Onlar da sarılmayAlım mikrop falan getiririz dışardan demiyorlar. Olumsuz Düşünceler etkiler sanırım. o yüzden olumlu Düşünelim hep.
Karnimizdaki siyah cixzgi sut kanaliymis hastanede oyle demislerdiKızlar bişeyler sorcam size
Bu karnınız daki çizgi gitti mi bide ne zaman gidecek çok çirkin duruyo
Bide bizim kız gece 2 de uyuyo 6 da Kalkıyor yine emip yatıyo 9 da Kalkıyor yine yatıyo 12 de Kalkıyor birdaha 4 te 1 saat ve 8 de 1 saat uyuyo normal mi bu bana az gibi geliyo
Birde şuan 49 günlük 3500 doğmuştu 6200 olmuş sadece anne sütü besleniyor nasıl sizce ?
Kizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum
Çıkmak zorunda kaldım.ama gezmeye değil.
Fenaa hastalandım.göğsüme ağrı girdi.kalp krizi geçiriyorum sandım.
Ablam geldi bizi onlara götürdü.
İçim dışıma çıktı kusmaktan.
Sanırım gazdan oldu. Ya da terlemiştim çok terledikçe balkona çıktım ondan.
Kızlar bişeyler sorcam size
Bide bizim kız gece 2 de uyuyo 6 da Kalkıyor yine emip yatıyo 9 da Kalkıyor yine yatıyo 12 de Kalkıyor birdaha 4 te 1 saat ve 8 de 1 saat uyuyo normal mi bu bana az gibi geliyo
Birde şuan 49 günlük 3500 doğmuştu 6200 olmuş sadece anne sütü besleniyor nasıl sizce ?
Maasallahh.uykusunda kilosunuda baskasina deme nazar deger:)Kızlar bişeyler sorcam size
Yok artık ilk defa duyuyomKarnimizdaki siyah cixzgi sut kanaliymis hastanede oyle demislerdi
Kapkara ya bakmak istemiyom hiç karnımaAllah tez zamanda şifa versin canım...
Çok geçmiş olsun dikkat et..
Ya o çizgi bende de duruyoçok çirkin.. Ne zaman geçer ki :/
Kilosu bayağı iyi. Benimki de hemen hemn o kiloda doğdu ama daha 5i bulmadı
Uykusu az gibi geliyo bana normal mi buMaasallahh.uykusunda kilosunuda baskasina deme nazar deger:)
sayılıyor tabiki ama direk emerse sut çoğalırmış silikon başlık azaltıyor süt hormonunun uyarılması için direk emmesi gerekmiş malisef..sağlık ocağındaki hemşire bu yüzden süt azaldığını söylediSilikon başlıkla emzirmek emzirmeden sayılmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?