2015 Şubat Anneleri

Ellerini ne zaman farkedecekler? Ben su olayını dr a sorucam
bitmiyor el kesfi. 3. Ay basliyor yani 2 biterken falan.
Suyu ben vermedim ogluma 6 ay. O eylul dogumluydu kisti cunku. Ama simdi emzirirken terluyor kizim evim yazin cok sicak oluyor susuz kalip memeye yapisacagina az veririm cok terlediginde.

Gecmis olsun. Agir birseyler yemis miydin safra kesesinde tas olunca da boyle olunuyor

Mısır sut mu yapıyormuş?
Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.
Yok ben önermedim hatta salatadan atılıyordum sütü engeller diye okumuştum. Ama İnternet'e de güvenilmiyor tabii.
Okumuştum da süt misirdi galiba.neyse sirada malt içecek var.ilk defa denicem.

Canım geçmiş olsun batmadan beri girmiyorum görmedim Allah yardımcın olsun

Ben de bugün tek meme yapıyım dedim ama bir saat sonra ağlamaya başladı. Doyup doymadığını nasıl anlıyorsun sanki bana yetmiyor gibi geliyor. İkisini de emzirince kakası yeşil oluyor gaz oluyor hazımsızlık çekiyor. Napıyım sizce?

Kızlar bişeyler sorcam size
Bu karnınız daki çizgi gitti mi bide ne zaman gidecek çok çirkin duruyo
Bide bizim kız gece 2 de uyuyo 6 da Kalkıyor yine emip yatıyo 9 da Kalkıyor yine yatıyo 12 de Kalkıyor birdaha 4 te 1 saat ve 8 de 1 saat uyuyo normal mi bu bana az gibi geliyo
Birde şuan 49 günlük 3500 doğmuştu 6200 olmuş sadece anne sütü besleniyor nasıl sizce ?

Arkadaşlar doğum dan sonra hiç siteye girne şansım olmadı. Oğlum 9 şubatta geldi dünyaya ogün bugündür acayip bir yoğunluk kolik bebekmiş miniğim
1- bebeğim sürekli gaz sıkıntısı çekiyor
2- kabızlık problemimiz var
3- sütüm yetmiyor ( en çok üzüldüğüm problem )
Belki de bu konular yazılmıştır ama tek tek sayfaları okuyacak kadar fırsat vermiyor bebişim. Yardımcı olursaniz sevinirim

Bu humana bizi cokertecek anlasildi :) o zaman humananin sadece rezenesini iceyim ben ya. sutum iyi zaten cok su iciyorum. Komposto falan da. Ya biz bi sene emzirsek atiyorum bi sene de iccek miyiz bunlari oy anam
ben 3 haftadan beri içmiyorum rezene sütüm gene iyi azaldiği zaman içeçem çünkü içdiğim zaman fazla olunca ve sürekli akiyordu

Ka
Kadin kadina yazmistim telefon kendi tamamliyo bazen kelimeleri yanlis yaziyo ama olabilir kadin kalinsa daha cabuk kesilebilir:)

Karnimizdaki siyah cixzgi sut kanaliymis hastanede oyle demislerdi

Allah tez zamanda şifa versin canım...

Çok geçmiş olsun dikkat et..

Ya o çizgi bende de duruyo çok çirkin.. Ne zaman geçer ki :/

Kilosu bayağı iyi. Benimki de hemen hemn o kiloda doğdu ama daha 5i bulmadı

Maasallahh.uykusunda kilosunuda baskasina deme nazar deger:)

Kapkara ya bakmak istemiyom hiç karnıma

Maasallahh.uykusunda kilosunuda baskasina deme nazar deger:)
Uykusu az gibi geliyo bana normal mi bu
Bide Maral varya Paris uçağına birdaha binersem...... Hala ağrısı geçmedi ya acaba içerde iyileşmeyen dikişimi vardı ki ya olabilir mi sen tecrübelisin ?

Silikon başlıkla emzirmek emzirmeden sayılmıyor mu
sayılıyor tabiki ama direk emerse sut çoğalırmış silikon başlık azaltıyor süt hormonunun uyarılması için direk emmesi gerekmiş malisef..sağlık ocağındaki hemşire bu yüzden süt azaldığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…