sorun orada başlıyor zaten emmiyor emmek istemiyor kendini geriye itiyoremzirmeyi asla bırakma
tek damlada olsa çok kıymetli biliyorsun
benımde az 10-20 cc ancak cıkıyor mama öncesi emziriyorum
uyurkende memede uyuyor emerek ne giderse midesine artık
Silikon başlıkla emzirmek emzirmeden sayılmıyor musorun orada başlıyor zaten emmiyor emmek istemiyor kendini geriye itiyor
Mısır sut mu yapıyormuş?Sütün cogalmasi için sürekli yemem gerekiyor benim bunu anladim.kiz obur ben zayif.aynen hamilelikte ki gibi.kiz istahimi acmisti.simdi kiz disarda yeme isi bana kaldi.misir süt yapar diye koca bi kase yedim.sabah 2+2 4 ölçü 120cc mama verdim sadece.emzirdikce cogaliyo inş.kalın kadına sarılınca süt kesiliyor diye bi inanis var ben pek önemsemedim ama dogrumu anneler aceba?
Amerika'dan getirmiş ama burda da satılıyordur kesinNerde satiliyormus, biz de bakalim
Anladım canım.Memeyi kendi bırakıp uykuya dalıyor uyandırmaya çalışıyorum aç olduğunda azıcık ayılıp memeye sarılıyor yine toksa ağzına süt sıksam bile sallamıyor.
Aynı şey uyanıkken için de geçerli.
bir de gazını çıkarınca yine memeye alıyorum açsa emiyor zaten Değilse kitliyor ağzını almıyor.
Bir de sadece açken elini ağzına götürüyor.
Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.Mısır sut mu yapıyormuş?
Canım ne yapıyorsun? En son sütle ilgili bişeyler yazmıştın. Nasıl durum şimdi?Teslimat adresi hep eczaneyi veririz biz eşim daha gelmedi :)))) gelsin hemen soyup tarticam :)))
Yok ben önermedim hatta salatadan atılıyordum sütü engeller diye okumuştum. Ama İnternet'e de güvenilmiyor tabii.Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.
Kalın kadın şişman anlamında miSütün cogalmasi için sürekli yemem gerekiyor benim bunu anladim.kiz obur ben zayif.aynen hamilelikte ki gibi.kiz istahimi acmisti.simdi kiz disarda yeme isi bana kaldi.misir süt yapar diye koca bi kase yedim.sabah 2+2 4 ölçü 120cc mama verdim sadece.emzirdikce cogaliyo inş.kalın kadına sarılınca süt kesiliyor diye bi inanis var ben pek önemsemedim ama dogrumu anneler aceba?
Ellerini ne zaman farkedecekler? Ben su olayını dr a sorucamTokken de elini agzini goturmeye basladi. Hatta bugun elini gormus şaşı olmus bakiyordu :)
Suyu neyle ve ne kadar veriyorsun. Ogluma 6 ay hic vermedim ama o zaman kıştı. Simdi onumuz yaz
Arttı ya çok şükür :)) az önce kalın kadına sarılınca süt kesilir mi yazıldı ya eğer o şişman kadınsa perşembe eşimin annesi gelmişti bRZ kiloludur cuma kesildi süt doğru olma ihtimali var mı kiCanım ne yapıyorsun? En son sütle ilgili bişeyler yazmıştın. Nasıl durum şimdi?
Ilk 6 ay su bile vermeyin diyorlar..ellerini 2.ayda keşfediyorlar cnmEllerini ne zaman farkedecekler? Ben su olayını dr a sorucam
Anladim canim. Ben de su ici bir biberon alayim evim cok sicak oluyorTakip edeceğim elini ağzına götürmesini daha açlık hariç götürmedi yani uyanıp ağlayıp beni bulamazsa ağza gidiyor el :))
Bir de dudaklar yana doğru yamulup aranıyor.
biberonla sıkıyorum ağzına Dilinin altına doğru. Her emzirme sonrası 2-3 çay kaşığı kadar.
Kimseye sarılmamak lazım ama işte aileden olunca zorunda kalıyoruz. Onlar da sarılmayAlım mikrop falan getiririz dışardan demiyorlar. Olumsuz Düşünceler etkiler sanırım. o yüzden olumlu Düşünelim hep.Arttı ya çok şükür :)) az önce kalın kadına sarılınca süt kesilir mi yazıldı ya eğer o şişman kadınsa perşembe eşimin annesi gelmişti bRZ kiloludur cuma kesildi süt doğru olma ihtimali var mı ki
:) kiz çok saçma deilmi bu kalinkadin olayi :)Arttı ya çok şükür :)) az önce kalın kadına sarılınca süt kesilir mi yazıldı ya eğer o şişman kadınsa perşembe eşimin annesi gelmişti bRZ kiloludur cuma kesildi süt doğru olma ihtimali var mı ki
Elini emiyor emzik veriyorum almıyor. Elini keşfettikten sonra emmeyi bırakır mı ki?Ilk 6 ay su bile vermeyin diyorlar..ellerini 2.ayda keşfediyorlar cnm
Çıkmak zorunda kaldım.ama gezmeye değil.dene bence
ya bide durursa ve sende rahatla işini halledersen
Bak 2 de 2 tuttu :))) bundan sonra mümkün değil sarılmam :)))):) kiz çok saçma deilmi bu kalinkadin olayi :)
bugun bende sarildim sut yok ama misafi ghelcek diye yoruldum ondan yok :)
sende kaynana gelcek diye yoruludysan ondan olmamistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?