Valla ne bileyim ya bak şuanda uyanık mesela 2 den önce uyumaz gözler cin gibi emmek istiyor vermiyorum şuan oyalanıyor dönenceye BAKIYOR yoksa göğsümde süt az şuan hissediyorum uyumaya niyeti yok ayrıca ellerini bağlamasam uyumuyor ellerini yüzüne çarpıyor valla bizim hormon ne zaman salgılanıyor bilmiyorum doktor da elleme normal diyor anlamadım az geliyor banakiz senin bebis toplam 12 saat mi uyyor, oteki mesdaji bulup alintilayaamdimda burdan ayzayim deim :)
az sekerim hemde çok geç yatiyor
buyume hormonu ne zaman salgilaniyor acab sizde maasallh iyide buyyor :))
Allah ne verdiyse :) evle iş arası 200 metre emzirmeye gelcem acil durumlar için sütü sağıp bırakcam eve hiç olmadı Muhallebi yesin beni öle büyütmüş annem öldük MÜ ayol biz :) nane MOLLA Olmasın beşiğe bile uyumadan koyuyom ağlıyordu önceden şimdi alıştı uyuyor kendi kendine nerdeyse çişe tutcamSen ise de baslamicak miydin? Sen yokken ne ile beslicekiler?Çok geç verince de almıyor bazı bebisler biberonu
Nasil zapt ediyosun saatli emzirirken benmkinn duzeni sasti iyice kafasina nasil eserse.emzikte almiyo.besiktede uyumuyo artik.ciglik cigliga illa emip uyuycakAllah ne verdiyse :) evle iş arası 200 metre emzirmeye gelcem acil durumlar için sütü sağıp bırakcam eve hiç olmadı Muhallebi yesin beni öle büyütmüş annem öldük MÜ ayol biz :) nane MOLLA Olmasın beşiğe bile uyumadan koyuyom ağlıyordu önceden şimdi alıştı uyuyor kendi kendine nerdeyse çişe tutcamlime saatli emziriyorum alıştırmak için ki iş yerinden o zamanlarda gelcem Alışsın diye
Bişey soracağım. Rutin uyguluyorsunuz ya. Büyüme ataklarında nsl hareket ediyorsunuz ? Rutine devammı yoksa dışına çıkıp daha fazla mı emziriyorsunuz ?Esim inatla azaltmaz diyor hatta o pompanin da azalttigina inanmıyor :)))
Birde eşin eczacı ya. Sattığı şeylerden en çok saç çıkartan ürün yada ilç hangisi? Saçı çok dökülen erkğe ne iyi gelir ? Biliyormu acaba ?.yok cnm kullanıcı değil satıcı eşim :)) hiç kullanmaz ilaç :))
Yakin arkadaslar bi de ya bisey diyemiyosun. Bi de bunlar ilk gunler geldiler gormeye simdi de sevmeye gelmisler. Guler misin aglar misin. Esim okuyo annemler okuyo surekli. Nazara inanirim cok. Gelen giden cok oldu ya cok bunaldim yeminle gelmeyin demek istiyorum.. daha bu haftasonu mevlid var. offffff
Yakin arkadaslar bi de ya bisey diyemiyosun. Bi de bunlar ilk gunler geldiler gormeye simdi de sevmeye gelmisler. Guler misin aglar misin. Esim okuyo annemler okuyo surekli. Nazara inanirim cok. Gelen giden cok oldu ya cok bunaldim yeminle gelmeyin demek istiyorum.. daha bu haftasonu mevlid var. offffff
Birde eşin eczacı ya. Sattığı şeylerden en çok saç çıkartan ürün yada ilç hangisi? Saçı çok dökülen erkğe ne iyi gelir ? Biliyormu acaba ?.
Ili gündür vermeye başladım inş faydası olur.Biz kullaniyoruz cnm biogaia güzel bişi o ilaç sayılmaz bile prebiyotik..bağırsak Florasıni oluşturan bakteriler içeriyor..bnmki de biberonu gayet güzel alıyor demek ki gazdan değil diyorum..gazdan olsa biberonu da almaması gerekmez mi? Bnm mememle bi derdi var sanki bu kızın
Ben bugün altını değiştirip emzirdim gazınıda aldım koydum arabasına çıktık dışarı. Yollar kilit taşı tıngır mıngır sallanırken uyudu,3 saat gezdim her durduğumda açtı gözünü hemen yürüdüm tekrar uyudu. eve dönüş yolunda son 15 dkkada bastı çığlığı.2 saatle sınırlandırırsam gezmeleri sorun olmayacak sanırım.Bizimki d oyle, bir de disari cikartamiyoruz kizi. Kiyamet kopuyor. Puset, sling kangurı hepsi yalan oldu
Bazen gecede sapıtıyo benim minnoş ama son 3 gündür 3 saat aralıklarla uyanıyo 2şer 2şer uyuyorum iyi geliyo hakkaten. Darısı 5 saat aralıksız uyuduğu günlere inşallahAllaha şükür gece uyuyorlar
Ya gecede dinlenmesek ama insan gündüz beş on dk vakti kalsın istiyor
Hiç deme ya. Kızım bi saat önce uyudu en fazla 2 saat sonra uyanır ben bura girmiş geçmiş okuyom iyi miyim neyimManyak mıyım acaba ya bebe uyudu baba uyudu ben yatakta dönüp duruyorum uykum kaçtı :/ bebelerle senkronize uykular versin Allah hepimize :)
Dogum yaptigim gun ebe oyle anlatti. Ciddidir heralde.Allah Allah alakası varmı cidden ya ?
Ben de bilmiyorum hastanede oyle anlattilarNe alakaymis karinla süt?
:)) bu telefonun bigün böyle birşey yapacağını biliyordum.sarilma tabi bende sarilmicam.inanmiyodum ama TVde duydum bi hormon salgilaniyomus oda sütü engelliyor olabilir bilen yokmu ya tecrubelilerden kocakari masalimi yoksa bilimselmi.tedbiri alalim simdilik biz.ben de diyorum kalın kadın nasıl bisi :)) olsun yine de sarılmıcam :)
Alemsiniz kadın kadına yazcakktim tlfnun azizligine ugradim. banada eve gelen kadınlardan biri söyledi.iyi olmazmis süt gidermiş.bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum. eskilere bir sorun bakalim bilir onlar.:) kiz çok saçma deilmi bu kalinkadin olayi :)
bugun bende sarildim sut yok ama misafi ghelcek diye yoruldum ondan yok :)
sende kaynana gelcek diye yoruludysan ondan olmamistir :)
:)) bu telefonun bigün böyle birşey yapacağını biliyordum.sarilma tabi bende sarilmicam.inanmiyodum ama TVde duydum bi hormon salgilaniyomus oda sütü engelliyor olabilir bilen yokmu ya tecrubelilerden kocakari masalimi yoksa bilimselmi.tedbiri alalim simdilik biz.
Banyodan sonra iyi uyuyorlar.birde yüz üstü yatirip sirtini sivazliyorum rahatliyor.ayaklarının altina elimi koyuyorum kendini itekliyor yoruluncada uyuyorlar.gaz sorunu 2aylik olunca bitti bizim daha gelmez umarim.bende çok ugrasmistim.bu gaz derdine kucakta tasimaktan kolum belim koptu.uykusuzluktan bacaklarim dolasiyo birbirine.korkuyorum oglumu dusurcem diye.kucagimda dik uyuyo 15 dk fln birazda emme pozisyonunda tutuyorum gaz kontrolu icin yatagina koyuyorum hop gaz sar bi daha bastan.cok az uyuyo bide nasil duzene gircek yaaa
Bilmem belki kadindan kadina degisiyodur kiskanc kadina belki.bide kimseye sütüm az deme der annem süt küsermis.bunu duymussunuzdur.çok hassas bu sütler.morale kesin inanıyorum ben.en büyük faktör bu bence.etrafinizda sinir bozucu insanlar olmasin.cumartesi arkadaşım geldi istanbul dan yolcularken onu baya sarıldık ama kesilmedi arttı o günden beri sütüm.
benimkisi moralle ilgili olabilir. Bayaa iyi geldi çünkü onu görüp muhabbet etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?