2015 Şubat Anneleri

Banyodan sonra iyi uyuyorlar.birde yüz üstü yatirip sirtini sivazliyorum rahatliyor.ayaklarının altina elimi koyuyorum kendini itekliyor yoruluncada uyuyorlar.gaz sorunu 2aylik olunca bitti bizim daha gelmez umarim.bende çok ugrasmistim.
2 aylik benm oglum da masallah size darisi basimiza.banyo gunluk yaptiriyorum iyo geliyo evet ama bu ara yeterli degil:(

Bnm başım ağrır gözümden yaş gelir yine de almam ağrı kesici uyumaya falan çalışirim :)) ablam da başı agricak gibi olsun daha agrimadan atar bi majezik ağrımasin diye :)
benm esimde oyle onceden cebine ilaçla dolaniyordu, soylene soylene birakdirdim
adama al bu ilaç diye bonibon versen psikoljik olarak iyilesicek o derece valla :))

Alemsiniz kadın kadına yazcakktim tlfnun azizligine ugradim. banada eve gelen kadınlardan biri söyledi.iyi olmazmis süt gidermiş.bilimsel aciklamasi var mi bilmiyorum. eskilere bir sorun bakalim bilir onlar.
hahha kim çikardi bu kalin kadini yaws :)
kadin kadina daha saçma ama :))
saçma derken bilimsel dusununce ne alaka diyorsun

Bilmem belki kadindan kadina degisiyodur kiskanc kadina belki.bide kimseye sütüm az deme der annem süt küsermis.bunu duymussunuzdur.çok hassas bu sütler.morale kesin inanıyorum ben.en büyük faktör bu bence.etrafinizda sinir bozucu insanlar olmasin.
hoppala sutum çok deyincede nazar olur diyoalr , ne diycez biz yaws

dun komsunun biri her gordugum yiyecegin tadina abkmazsam sutum e$kiyor dedi
oglu 10 aylik dah yenu geçmis ekgidaya 10 aydir emziriyormus sadece çok imrrendim bende oyle yapicalm :)))tek memeyle ne kadar yapabilirsem artik

Kizlar bu bebek tartisinda yazan ornegin 4.3 kg 4kilo 300 mü demek yoksa 4 kilo 3 grammi? :))
Saçma oldu biraz ama sağlık ocaginda öyle cikti bizim bebis.çok kalabalikti bende salgin var diye detayli birşey sormadim asiyi vurunduk ciktik.eğer 4 kilo 3 gramsa çok az kilo almis kizim 700 gr sadece.
Aklima taklidi Dr a gidene kadar nasil sabretcem

Kizlar bu bebek tartisinda yazan ornegin 4.3 kg 4kilo 300 mü demek yoksa 4 kilo 3 grammi? :))
Saçma oldu biraz ama sağlık ocaginda öyle cikti bizim bebis.çok kalabalikti bende salgin var diye detayli birşey sormadim asiyi vurunduk ciktik.eğer 4 kilo 3 gramsa çok az kilo almis kizim 700 gr sadece.
4300 cnm

Birde eşin eczacı ya. Sattığı şeylerden en çok saç çıkartan ürün yada ilç hangisi? Saçı çok dökülen erkğe ne iyi gelir ? Biliyormu acaba ?.
Eşimin saçı gur ama dökülmesin diye bepanthene evigen bemix ampullerle badem yağı zeytinyağı argan yağı karıştırıp sürüyor 1 saat bekliyor :))

2 aylik benm oglum da masallah size darisi basimiza.banyo gunluk yaptiriyorum iyo geliyo evet ama bu ara yeterli degil:KK43:

Ben üç gecedir biogai diye bi ilaç veriyorum. İyi gibi geldi bana. Onun yanında infantum good night bitkisel şurup ve ıhlamur papatya kimyon karışık bitki çayı veriyorum. Bide yüz üstü uyuyor. Hem karnı sıcak kalıyor hemde hareket ettikçe kendi çıkarıyor. gaz sorunu bitmiş değil ama biraz da olsa yardımı oldu bize bunların

sanmiyorum, dengeli vermeye çalisiyorum çok nadir karistiriyorduurm ama sola doymuyyor o kesin
diger çocuklarimdada boyleydi ama bunda ki fark daha fazla sanki

ben hep birinden daha çk geldiğini duymuştum ama o farkı ben anlayamadım çünkü hep tek emdi

ben hep birinden daha çk geldiğini duymuştum ama o farkı ben anlayamadım çünkü hep tek emdi
nasil yani memenin birinde sut yokmuyDU?
o farki bende duydum da bu sefer o fark daha çok fazla sanki
sagdan yutkunurken bogulaacak gibi oluypr, solda sutu zor çkeiyor garibim , bisey yok , arttirmak için napilabilir acaba

3 gr olmaz canim :)
300 dur o :KK45:

Ben üç gecedir biogai diye bi ilaç veriyorum. İyi gibi geldi bana. Onun yanında infantum good night bitkisel şurup ve ıhlamur papatya kimyon karışık bitki çayı veriyorum. Bide yüz üstü uyuyor. Hem karnı sıcak kalıyor hemde hareket ettikçe kendi çıkarıyor. gaz sorunu bitmiş değil ama biraz da olsa yardımı oldu bize bunların
kaç aylik canim senin oglan
benimkide ,hep yuz ustu uyyor gaza faydasi yok ama en azindan kustugunda yutma riski yok ..

kiz onlarin hepsiniverince senin sute yer kaliyormu çocugun midesi ne kadarki zaten :)

nasil yani memenin birinde sut yokmuyDU?
o farki bende duydum da bu sefer o fark daha çok fazla sanki
sagdan yutkunurken bogulaacak gibi oluypr, solda sutu zor çkeiyor garibim , bisey yok , arttirmak için napilabilir acaba

iki gögsümde de vardı süt ama solda hep daha fazlaydı ,
bide kız hep solu daha rahat tuttp emiyordu i bende önemsemedim çoğunlukla solu verdim.
şimdi sağ gögsümden 60 cc ancak çıkar 1 kerede ve 6*7 aydır sağ gögsümü hiç emmiyor 4 aydır işe başladım solu sağıyorum hep , sağı hiç sağmıyorum

Gecmis olsun. Agir birseyler yemis miydin safra kesesinde tas olunca da boyle olunuyor
Gecmis olsun. Agir birseyler yemis miydin safra kesesinde tas olunca da boyle olunuyor
Yemedim kahvaltıyla duruyordum ama bir gün önce söylrmesi ayıp bir kutu ekler yemiştim.güya diyete başlayacaktım.
Bugünde ayın sonu işe gitmem gerekiyor kafam çok ağır.

iki gögsümde de vardı süt ama solda hep daha fazlaydı ,
bide kız hep solu daha rahat tuttp emiyordu i bende önemsemedim çoğunlukla solu verdim.
şimdi sağ gögsümden 60 cc ancak çıkar 1 kerede ve 6*7 aydır sağ gögsümü hiç emmiyor 4 aydır işe başladım solu sağıyorum hep , sağı hiç sağmıyorum
o zaman bahsettigin buyukluk farki baya bi var olmali
ins duzelir emzirmeyi kesince
ben sira atlamamaya çaliisyorum ama genelde solu emince doymuyor uzerine sagi da veriyorum
ama sagi verince doyyor sola gerek kalmiyor, bu durumda sag solun iki kati emzirilmis oluyor galiba

Back
X