TerbiyesizlerÜzerinde 199$ yazıyordu. Etiketini çıkarmamışlar. Ama amerikadan geldi belki Türkiye'de vergisi çoktur.

Ne güzel arkadaşmış onlar.biride bize alsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TerbiyesizlerÜzerinde 199$ yazıyordu. Etiketini çıkarmamışlar. Ama amerikadan geldi belki Türkiye'de vergisi çoktur.
o zaman bahsettigin buyukluk farki baya bi var olmali
ins duzelir emzirmeyi kesince
ben sira atlamamaya çaliisyorum ama genelde solu emince doymuyor uzerine sagi da veriyorum
ama sagi verince doyyor sola gerek kalmiyor, bu durumda sag solun iki kati emzirilmis oluyor galiba
Brn kalın öğrenciye sarıldım olur mu?ben de diyorum kalın kadın nasıl bisi :)) olsun yine de sarılmıcam :)
Daha dün doğurdun kız geçmiş zaman gibi heyecanlı diyoo.Arkadas aradi dogum sancisi baslamis ne zmn gitsem hastaneyevdiye.hatta biz konusurken de sancisi geldi.cok heyecanli yaa bi yavrukus daha gelicek dunyaya ins
Allah aşkına sen yapma bilim insanıArttı ya çok şükür :)) az önce kalın kadına sarılınca süt kesilir mi yazıldı ya eğer o şişman kadınsa perşembe eşimin annesi gelmişti bRZ kiloludur cuma kesildi süt doğru olma ihtimali var mı ki
4 kilo 300 gramKizlar bu bebek tartisinda yazan ornegin 4.3 kg 4kilo 300 mü demek yoksa 4 kilo 3 grammi? :))
Saçma oldu biraz ama sağlık ocaginda öyle cikti bizim bebis.çok kalabalikti bende salgin var diye detayli birşey sormadim asiyi vurunduk ciktik.eğer 4 kilo 3 gramsa çok az kilo almis kizim 700 gr sadece.
Aklima taklidi Dr a gidene kadar nasil sabretcem
Bizimki keşfetti yeni aklı fikri elletinde.bir de çok tepiniyor üstünde örtü kalmıyor.Elini emiyor emzik veriyorum almıyor. Elini keşfettikten sonra emmeyi bırakır mı ki?
Bir tane var işte o da eşimin Arkadaşı kardeş gibilerTerbiyesizler
Ne güzel arkadaşmış onlar.biride bize alsa
Canımmmm yaa çok tatlılarBizimki keşfetti yeni aklı fikri elletinde.bir de çok tepiniyor üstünde örtü kalmıyor.
Dünya güzelim benim.hele o gece uyanıyor emiyor ayılmadan omzumda uyuyorya yiyip bitiresim geliyor sıpamı.
Canim olmuyo ya her ne kadar dusuncesizlik etseler de geliyolar evine oyle yapamiyosun iste. Bende gurbetteyim zaten gelen giden kocamin tarafi hep ya da arkadaslar. Bi de istanbulda olsam bizim sulale bes ayda bitmezdi oyy. Oraya da mayista gidicem orda da annem mevlid yapcak. Bitmiyo yani :)Çıkmasaydın keşke ilk günler yanlarına an
Mevlidden sonra azalır belki gelmeler. gurbette olmanın iyi yanını burada gördüm sanırım birkaç yakınım var sadece o yüzden çok gelen gidenim olmadı.
eşimin arkadaşlarından da ailecek görüştüklerimizden çok yakınım biri hariç biraz büyümesini bekliyorlarmış bebişin öyle dediler.
Ama cumartesi istanbul'dan arkadaşım can dostum geldi beni kızımı görmeye bana öyle moral oldu ki anlatamam. Annem bile görüntülü konuşuyoruz bakışların değişmiş dedi![]()
kaç aylik canim senin oglan
benimkide ,hep yuz ustu uyyor gaza faydasi yok ama en azindan kustugunda yutma riski yok ..
kiz onlarin hepsiniverince senin sute yer kaliyormu çocugun midesi ne kadarki zaten :)
napiyim kiz bende boyleyimDaha dün doğurdun kız geçmiş zaman gibi heyecanlı diyoo.
yuzustu koyayim dedim yan yatar buldum. gece sut az oluyor zaten dalamiyor offkaç aylik canim senin oglan
benimkide ,hep yuz ustu uyyor gaza faydasi yok ama en azindan kustugunda yutma riski yok ..
kiz onlarin hepsiniverince senin sute yer kaliyormu çocugun midesi ne kadarki zaten :)
Gozleri ne renk senin kizin cok tatli. Kara kiz diyorsun ama beyaz teni falan. Fotoda mi beyaz cikiyorBizimki keşfetti yeni aklı fikri elletinde.bir de çok tepiniyor üstünde örtü kalmıyor.
Dünya güzelim benim.hele o gece uyanıyor emiyor ayılmadan omzumda uyuyorya yiyip bitiresim geliyor sıpamı.
Canım çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl iyidir inşallah kuzun.
Deniz suyu damlatip cektim sabah cikana inanamadim :) bizden grip almis sanirim. Otribebe olmasa ne yapardim bilmemBebeğimin burnunun tıkalı olduğundan şüphelendim görüntüde hiç bişey yok ama hiriltili sesler cikariyodu hapsirip oksuruyordu sanırım geniz akintisindan balgamda oluştu ebemizi aradık oda burnu tikanmistir dedi başını biraz yüksek tut odanizi iyi nemlendi. Ve burnuna anne şutu damlat dedi bakalım çare olacak mi yazarım size
kaç aylik canim senin oglan
Brn kalın öğrenciye sarıldım olur mu?
Tam muhabbeti anlayamadım ama sarılmak isteyince hayır sen kalınsın sarıılamam mı diyeceksiniz?![]()