2015 Şubat Anneleri

o zaman bahsettigin buyukluk farki baya bi var olmali
ins duzelir emzirmeyi kesince
ben sira atlamamaya çaliisyorum ama genelde solu emince doymuyor uzerine sagi da veriyorum
ama sagi verince doyyor sola gerek kalmiyor, bu durumda sag solun iki kati emzirilmis oluyor galiba

EVET CANIM birisi 85 ise diğeri 80 falandır
ama mesela emzirmeyim süt biriksin çok komik bir görüntü oluyor :(

Arkadas aradi dogum sancisi baslamis ne zmn gitsem hastaneyevdiye.hatta biz konusurken de sancisi geldi.cok heyecanli yaa bi yavrukus daha gelicek dunyaya ins
Daha dün doğurdun kız geçmiş zaman gibi heyecanlı diyoo.

Arttı ya çok şükür :)) az önce kalın kadına sarılınca süt kesilir mi yazıldı ya eğer o şişman kadınsa perşembe eşimin annesi gelmişti bRZ kiloludur cuma kesildi süt doğru olma ihtimali var mı ki
Allah aşkına sen yapma bilim insanı :-)

Kizlar bu bebek tartisinda yazan ornegin 4.3 kg 4kilo 300 mü demek yoksa 4 kilo 3 grammi? :))
Saçma oldu biraz ama sağlık ocaginda öyle cikti bizim bebis.çok kalabalikti bende salgin var diye detayli birşey sormadim asiyi vurunduk ciktik.eğer 4 kilo 3 gramsa çok az kilo almis kizim 700 gr sadece.
Aklima taklidi Dr a gidene kadar nasil sabretcem
4 kilo 300 gram

Elini emiyor emzik veriyorum almıyor. Elini keşfettikten sonra emmeyi bırakır mı ki?
Bizimki keşfetti yeni aklı fikri elletinde.bir de çok tepiniyor üstünde örtü kalmıyor.
Dünya güzelim benim.hele o gece uyanıyor emiyor ayılmadan omzumda uyuyorya yiyip bitiresim geliyor sıpamı.

Çıkmasaydın keşke ilk günler yanlarına an

Mevlidden sonra azalır belki gelmeler. gurbette olmanın iyi yanını burada gördüm sanırım birkaç yakınım var sadece o yüzden çok gelen gidenim olmadı.
eşimin arkadaşlarından da ailecek görüştüklerimizden çok yakınım biri hariç biraz büyümesini bekliyorlarmış bebişin öyle dediler.

Ama cumartesi istanbul'dan arkadaşım can dostum geldi beni kızımı görmeye bana öyle moral oldu ki anlatamam. Annem bile görüntülü konuşuyoruz bakışların değişmiş dedi :KK66:
Canim olmuyo ya her ne kadar dusuncesizlik etseler de geliyolar evine oyle yapamiyosun iste. Bende gurbetteyim zaten gelen giden kocamin tarafi hep ya da arkadaslar. Bi de istanbulda olsam bizim sulale bes ayda bitmezdi oyy. Oraya da mayista gidicem orda da annem mevlid yapcak. Bitmiyo yani :)

Burdaki mevlidden sonra yine gelen olcak daha kv nin arkadaslari vs. Hepsini mevlide cagiramazmis cok kalabalik olurmus ortalik karisirmis. Sen sanslisin iki taraf da yaninda yok ya tam gurbettesin yani :) insan ama bazen de insan ariyo yalniz kalmak da zor. Benim de keske en yakin arkadasim gelse istanbuldan vallahi bunaldim azcik kendime gelirdim :(

kaç aylik canim senin oglan
benimkide ,hep yuz ustu uyyor gaza faydasi yok ama en azindan kustugunda yutma riski yok ..

kiz onlarin hepsiniverince senin sute yer kaliyormu çocugun midesi ne kadarki zaten :)
yuzustu koyayim dedim yan yatar buldum. gece sut az oluyor zaten dalamiyor off

Bizimki keşfetti yeni aklı fikri elletinde.bir de çok tepiniyor üstünde örtü kalmıyor.
Dünya güzelim benim.hele o gece uyanıyor emiyor ayılmadan omzumda uyuyorya yiyip bitiresim geliyor sıpamı.
Gozleri ne renk senin kizin cok tatli. Kara kiz diyorsun ama beyaz teni falan. Fotoda mi beyaz cikiyor

Bebeğimin burnunun tıkalı olduğundan şüphelendim görüntüde hiç bişey yok ama hiriltili sesler cikariyodu hapsirip oksuruyordu sanırım geniz akintisindan balgamda oluştu ebemizi aradık oda burnu tikanmistir dedi başını biraz yüksek tut odanizi iyi nemlendi. Ve burnuna anne şutu damlat dedi bakalım çare olacak mi yazarım size

Canım çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl iyidir inşallah kuzun.

Sağol Yagmurcum.Burnu filan akıyor ama çok şükür o ilk günkü gibi değil.sen nasılsın oğlun Nasil? Kontroller için hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Ogleden sonra uyuyabilirsem, ikisi ayni anda uyuyacak da pek zor is, ozaman aksam sut yetiyor.
Yoksa aksam 9 dan gece 1 e 2 ye kadar memeye yapisiyor azar azar geldikce doyuyor. hep yagli sutu ictiginden heralde 5-6 saat uyuyor. Sabaha sut birikmis oluyor emip emip geri uyuyor oglene kadar.
Bu durumda uykusuz kaliyorum her gun ayni sey oluyor :(

Bebeğimin burnunun tıkalı olduğundan şüphelendim görüntüde hiç bişey yok ama hiriltili sesler cikariyodu hapsirip oksuruyordu sanırım geniz akintisindan balgamda oluştu ebemizi aradık oda burnu tikanmistir dedi başını biraz yüksek tut odanizi iyi nemlendi. Ve burnuna anne şutu damlat dedi bakalım çare olacak mi yazarım size
Deniz suyu damlatip cektim sabah cikana inanamadim :) bizden grip almis sanirim. Otribebe olmasa ne yapardim bilmem

Son düzenleme:
kaç aylik canim senin oglan
benimkide ,hep yuz ustu uyyor gaza faydasi yok ama en azindan kustugunda yutma riski yok ..

kiz onlarin hepsiniverince senin sute yer kaliyormu çocugun midesi ne kadarki zaten :)

Ya benim telefon kafayı yedi yazamadım iki saattir üf.. benim bebeğim 53 günlük. Bu söylediklerimin hepsini aynı anda vermiyorum ki :) kimini akşam kimini sabah. bitki çayını da bir yemek kaşığı falan işte. İnternette okuduğuma göre yüzüstü yatırmayı önermiyorlar ama doktor boyun kasları açısından daha doğru olduğunu söyledi. Valla yan yatırınca iki dakkaya uyanıyor rahat edemiyor demekki :)

Brn kalın öğrenciye sarıldım olur mu?
Tam muhabbeti anlayamadım ama sarılmak isteyince hayır sen kalınsın sarıılamam mı diyeceksiniz? :-)

Obaaa rüyamda seni gördüm anlatayım hmen yoksa unuturum ben.denize gitmissiniz plajda şemsiye filan vardı.yaninda esin kucağında da Emek vardı.ama yanınızda bi tane daha Emekten büyük bi kiz çocuğu vardı şöyle 2-2,5 yaşlarında filan di.düşünüyorum Allah Allah obanın bi tane çocuğu yok muydu yaa diyorum,onu düşünürken sen birini salliuordun oteki de yanındaydı ,esinle birşeyler konusuyordun :KK48: Allah hayırlara getirsinn

Back
X