2015 Şubat Anneleri

canim Allah sifa versin biran once toparlanip yavrularina kavusacaksin ins herseyde vardir bir hayir bebegin emmiyo diye uzuluyodun belki apandistin patladigi icin emmedi ins evine dondugunde cuk cuk emecek sut annesini emdiyse senide emer ne olur uzulme artik Allah herkese seninki gibi dostlar versin

Yaa ben hamile kaldiktan sonra ozellikle telefonun sarjina cok dikkat eder oldum. Sende dikkat et bi daha.ne olur ne olmaz allah korusun.

Ben dikkat ediyorum da eşim en son gece oyun oynamıştı ben baktığımda yarıya doluydu yine. Neyse elimde şu an kendi telefonumdan başka şarji dolu 3 telefon daha var :)) yedeklerin de şarjını doldurdum hemen.
Ne kötü şeymiş ama iletişimin tamamen kesiliyor

Büyük geçmiş olsun inş en kısa zamanda çocuklarına kavuşursun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da neyle beslendikleri sonraki konu.Ne doğum şeklinin ne anne sütünün bir önemi yok önemli olan mutlu anne mutlu bebek..Allah başka dert vermesin mutlu sağlıklı huzurlu bir aile olarak güzel günler görmeniz dileğiyle...

Cok gecmis olsun Allah şifa versin

Çoooookkkk geçmiş olsun canım,Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah,sağlıkla kucaklaş yavrularınla..
Bi aile gibi olduk burda,beraber üzülüp beraber seviniyoruz,keşke bigün hep beraber buluşma imkanımız olsa sanal arkadaşlarım

2 aylik benm oglum da masallah size darisi basimiza.banyo gunluk yaptiriyorum iyo geliyo evet ama bu ara yeterli degil
Teşekkürler. bizim gaz sorunu nasil hallolmus olabilir diye düşündüm de vitamin damlasi güçlendirmiş olabilir kendi kendine yapabiliyor.emme sonrasi hemen gaz cikariyorum omzuna alipb.birde gaz damlamizdanda memnunuz simdi nadir kullanıyorum kabiz gibi oluncagaia.darisi size gazsiz sancisiz günler...

yok daha neler
salon falan olsa neyse de yatak odasinimi izletecek esin
oranin sizin mahremniz , ozeliniz oldugunu hatirlat bence,sadece bebek bakmayacaksiniz herhalde senin yatak odanda ..
Bir iki arkadaşına göstermiş güya kameranın nasıl olsuğunu gösterecek.

Canım Rabbim şifa versin. Biliyosunki biz anneyiz çok şükür ve güçlü olmak zorundayız. Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin gerisi boş.sende biraz kafanı toplamaya bak,çocuklarının sana ihtiyacı var.

Şişlikler kabarikliklar bendede oldu kirkliyken.ben alinan narkoza falan baglamistim.dışa atiyo diye düşündüm.simdi geçti.

Benimde 2 sinde. Bakalım ne yapcaz.bacaktan mı vuruyor yine.ağladı mı minnak.
Cok aglamadi. Sadece vuruldugu an biraz agladi hemen sakinlesti. Asi sonrassi temiz havada turladik uyudu. Yani agri hissetmedi gibi. 2bacak 1koldan asilar.atesini olctum sık sık. Aksama dogru ates hizla artmaya basladi. 37 - 37, 5 ve 38, 2. Hemen ustunu cikarttim sadece govde cok sicakti yani yuz bacak normaldi ayak soguk. Yani yuzunun sicakligina bakip yanilmayin ense sirt karin bolgesini kontrol et. Calpol surup verdim. Bir saate dustu ates 36-37ye. bu 1saat sadece bezli tuttum. simdi takip ediyorum.

canim benim cok gecmis olsun allah tez zamanda sifa versin

Oksuruk icin ne yapiyosun canim benim kizinda burnu tikali oksurmeyw basladi
Burnunu temizluyorum serum fizuolojikkle
Wicks suruyorum gogsune
Yastigini yukseltiyorum,cok sa oksuruk yari oturur pozisuonuna kdr getiryorum yastigi.sicsk buhar yni banyo iyi gelir.balli limon veriyorum bide oksurene

ne kadar üzüldüm anlatamam, onca sıkıntıdan sonra bi de bu... Çok çok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat huzur versin inşallah. Kendini üzüp kahretme artık

Burnunu temizluyorum serum fizuolojikkle
Wicks suruyorum gogsune
Yastigini yukseltiyorum,cok sa oksuruk yari oturur pozisuonuna kdr getiryorum yastigi.sicsk buhar yni banyo iyi gelir.balli limon veriyorum bide oksurene
Tskler canim bende denim

Cok gecmis olsun cnm.simdi nssilsin,temizlediler drmi icriyi.uzulme artik bu saatten sonra nolursun.bebegin anne sutunden once ssna ihyiyaci vat.kokuna sevgine anneye.anasizlik ne acliga benzer ne baska seye lutfen gecmisi unut sunger cek ve sadece onune bak.sen karni doysun istiyordun sadece oda olmus bak her isde bi hayirvarmis...

Benimkinin burnu tikalu.oksuruyo hapsuruyo.illk gribimixbhayirli olsun.ins kusmsi olmsx

Benimkinin burnu tikalu.oksuruyo hapsuruyo.illk gribimixbhayirli olsun.ins kusmsi olmsx
Geçmiş olsun canım. Anneme kimse bebeği öpmesin hastalardır grip falan bulaştırırlar demiştim annem de bebişlerin altı ay koruyuculuğu var demişti. Hani nerde koruyuculuk bebişler hasra oluyır habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…