2015 Şubat Anneleri

Bebek toplamda 2 kg 340 gr almış tombik diyorlar ama normal kilo almış bebek

Yemedi. Ben zaten asla yalan söyleyemem hemen anlaşılır.bir sürü kanıt sundum nuh dedi peygamber demedi. Saf biraz bana da çok inanır aslında

Demek ki bugün şaka yapılmış ona. Ben de yalan söyleyemem ama şaka yaparken ciddi olabiliyorum.

Çok sordum ama yüzüstü direkt bırakıyor musun yoksa elininin kolunun üstünde mi duruy

Kollarının uzerinde kendi dikiyor kafasını köpüklü filede.emek de dik tutuyor kafasını kolay olur senin için. Bu arada bu sefer ben cevap vermiştim iparkatree değil atladim Muhabbetinize :)))

Gitmedim doktora. Pek hasta olmuyorum oluncada yerlerde sürünmeden doktora gitmiyorum. Şükür daha ıyıyım bitki çayları ile ama nefes alınca yine göğsüm batıyor.
Gece terliyken emzirmeye kalktiginda falan yada gunduz siguk gelmis usutmussun yuksek ihtimal.. Usutunce batiyor göğüs oyle genciken banada olurdu çok defa biraz sürüyor o batmanin geçmesi..şifadilerim
oglan emdi uyudu
yataga koyarsam burnu tikanir uyanir
bana bi akil verin napayim, bas ucunun yuksek olmasi lazim az tikanmasi için
dosegin altina yastik koysam yuz ustu oyle yatabilirmiki
Ben yastigi yatagin altına bas kismina koyar öyle yukseltirdim direkt basinin altina koymak ise yaramiyor senin oglanin oksurmeside geniz akintisinin olmasından bence. Uykuda sirt ustu yatinca balgam yukari cikip bogazi gicikliyor ve öksürük geliyor peşine. Gövdeden itibaren yuksek olacak ki yatak bu durum.olmasin :KK66:

Bebek toplamda 2 kg 340 gr almış
tombik diyorlar ama normal kilo almış ..bebek
bencede gayet normal.. Ayda 2 kiloya yakin alanlar oluyor .. Kilolu digunca goze oyle geliuor.. Pipilide boyle 2.5 kilodan fazla aldi 2. Ayi gelmeden

Back
X