2015 Şubat Anneleri

Ben ilkinde 18 kilo aldim 2100 gram bi bebis oldu bunda 12 kilo aldim 3300gr dogdu. Niye boyle oldu anlamadim. Benimde kaderim boyleymis..

Ben ilkinde 18 kilo aldim 2100 gram bi bebis oldu bunda 12 kilo aldim 3300gr dogdu. Niye boyle oldu anlamadim. Benimde kaderim boyleymis..
Ben de ilkinde 18 almıştım 3500 doğmuştu ikincide 14 aldım 3700 doğdu. Demek hakikaten alınan kiloyla ilgili değil bi de ard arda hamileliklerde hep düşük kilo riski olur diyorlardı ikimizin de öyle olmamış çok şükürİkinciler annelerimizin ablalarımızdan fazlası var zaten, bi de biz aldırmayalım kilo demişler demekki

Bazı doktrlar sıcak su torbası önermiyorlar cnm derileri çok ince ve hassas diye..torbanin üstünde koruyucu bişi var miydi bepanthene hametan falan da sürebilirsin evde varsa çok geçmiş olsun Kıyamam ya
Aynı şey oluyor ben de gaz diye düşünüyorum evde kiraz çekirdekli yastık var ısıtıp koysam mı ne aşıymış yaw

Kizlar bebeginizin gıdısını kulak arkalarini kat yerlerini kremliyo musunuz yapiyorsaniz hergun mu yapiyorsunuz?

Gerizekalılar nedense cok bilir hep öyle

Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.

Benim gibi olmayasın sakin sonra. Bir ay sonra spiral taktiricam artik sürpriz olmasın

instagramda çoğu kişi ekli ama çok azının buradaki ismini biliyorum çoğunu çıkaramıyorum ama çaktırmıyorum

bende balık hafızası var çok çabuk unutuyorum herşeyi

Bende de var o unutkanlık yaaa.çocuklar dikkatimi çok dağıtıyor ben ondan demiştim ama.bilemedjm simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…