Ben ilkinde 18 kilo aldim 2100 gram bi bebis olduEvet o doğru bak ben ikinci hamileliğimde çok kilo almadım kızın peşinde koşmaktan şimdi de verdirirler inş sağlıkla süte bişey olmadan ama aynen boğazı kısmak lazım. Ben kendime küçük hedefler koymaya karar verdim mesela akşam ekmek yok gündüz de şu kadar falan gibi. Tek bu konuda kısmak sonra kendimize gelelim bebişler ek gıdaya geçsin ordan burdan kısa kısa veririz. Şu göbek derimiz ne zaman toparlıycak ben onu merak ediyorum asıl
Ben de ilkinde 18 almıştım 3500 doğmuştu ikincide 14 aldım 3700 doğdu. Demek hakikaten alınan kiloyla ilgili değil bi de ard arda hamileliklerde hep düşük kilo riski olur diyorlardı ikimizin de öyle olmamış çok şükürBen ilkinde 18 kilo aldim 2100 gram bi bebis oldubunda 12 kilo aldim 3300gr dogdu. Niye boyle oldu anlamadim. Benimde kaderim boyleymis..
Hastaneye gidiyoruz biz sağlık ocağı hala bizden bihaberBana bir şey demedi sağlık ocağı
Aynı şey oluyor ben de gaz diye düşünüyorum evde kiraz çekirdekli yastık var ısıtıp koysam mı ne aşıymış yawBazı doktrlar sıcak su torbası önermiyorlar cnm derileri çok ince ve hassas diye..torbanin üstünde koruyucu bişi var miydi bepanthene hametan falan da sürebilirsin evde varsa çok geçmiş olsun Kıyamam ya
Kizlar bebeginizin gıdısını kulak arkalarini kat yerlerini kremliyo musunuz yapiyorsaniz hergun mu yapiyorsunuz?
Rota dır o belki bizim bugun oldu.[/QUOTE]3ay ozel bir asi varmis devletin de karsilamadigi.bahsettiler mi.
Sahi sana bebegini kendin mi yikiyosun diye soracaktim?Her gün yıkadıktan sonra yağlıyorum pehlivan gibi
Zeytinyağı mı?Her gün yıkadıktan sonra yağlıyorum pehlivan gibi
Gerizekalılar nedense cok bilir hep öyle2900 doğdu canım. ilk ay 800 g aldı. bu ay 650. bu arada sabah ben kiloya taktım kafayı sonra başıma neler geldiaşıdan geldik uyuyodu sonra uynadı kıyameti koparıyo ağlarken. üst kat komşu duymuş geldi. yok diyo bu çocukta gaz sancısı var. oysaki biliyom ben aşıdan. tutturdu sıcak su torbası koyalım ayaklarına.
bu arada ben çok ağlıyo diye yarım çay kaşığı calpol vermiştim. sonra kadın gaz var bunda çok diyip beni ikna edince bi de metsil verdim 3 damla. kadın bebeği sardı sarmaladı benim kucağımda bebek üstümüzde battaniye benim karnımın üstünde de sıcak su torbası var ince battaniyeye sarılı, bebeğin ayaklarına değiyo.
kadın gitti bebeğin altını bi açtık bi bacağı diz kapağından aşağısı kıpkırmızı hafif şiş. sağlık ocağına götürdük ne olabilir bu diye. dr anlam veremedi. sıcak bişey mi değdi dedi.
büyük ihtimalle yakmışım çocuğu ya ben. aptal kafam ne dinlersin sen herkesi. ben sandım calpol-metsil reaksiyon mu gösterdi?
takip et artarsa acile git dediler. pişik kremi sütdüm üstüne yanık olabilir diye.
ne olduğunu çözemedik tam, acaip moralim bozuk.
140-150tl dedi hemsire dogru mu. 3.ay yapilcak bize[/QUOTE]Rota dır o belki bizim bugun oldu.
140-150tl dedi hemsire dogru mu. 3.ay yapilcak bize[/QUOTE]Rota dır o belki bizim bugun oldu.
Çok gaz oldu kiraz çekirdekli yastığı ısıtıp koydum ben de ayaklarının oraya. Değmiyor ama sıcaklığıyla belki gazını çıkarabilir yawrumGerizekalılar nedense cok bilir hep öyle
Cidden karakter meselesi kıskanıyor yavrum maalesefve aynen deli ediyor bi de bi tavırlar takındı sanırsın ergen çocuk yaptığı yaramazlıkları bile bana meydan okumak için yapıyor gibime geliyor bazen, özellikle gece küçüğü uyutmak büyüğü idare ederken o acayip zor oluyor bazen artık birini beşiğine koyuyorum diğerini de takmıyorum biri bi yanımda biri yanımda bağırıyor yere uzanıp şöyle bi sakinleştiriyorum kendimi, öyle devam ediyorum hakkaten çelik gibi olmak lazım. Ama yine de pişman değilim geleceğe yatırım gibi düşünüyorum büyüdüklerinde ömür boyu arkadaş olurlar birbirlerine inş, benim de benden 14 ay büyük kardeşim var iyiki var asıl şimdi tadı çıkıyor ayrı olsak dahi. Tek mesele bu dönemde sabredip bebişleri üzmemek onlara yansıtmamak başka endişem yok onun için de dua ediyorum allah güç versin diye. Ama bundan sonra da çocuk ister miyim soru işareti
benimde yok instgraram kizz
gecen gun ekledim esim geldi sildi programi ne yapîcan bunu diyee
Instagramda gorduk sadece birbirimizi oyle sohbet fln yok orda. Hamileligin basindan biliyruz onun avukat oldugunu :)
instagramda çoğu kişi ekli ama çok azının buradaki ismini biliyorum çoğunu çıkaramıyorum ama çaktırmıyorum
bende balık hafızası var çok çabuk unutuyorum herşeyi
Saclarimi kestirdim ohh bee! Resmen hafifledim ve kendimi daha iyi hissettim. yok yaa eskisi gibi uzun sacla ugrasilmiyo artik. Yaşasin kisa sac!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?