Valla ben 42. Günümde taktırdım şükür bi haftadır sprialliyim allahım korusun hayırlısıylaBenim gibi olmayasın sakin sonra. Bir ay sonra spiral taktiricam artik sürpriz olmasın
Evet o doğru bak ben ikinci hamileliğimde çok kilo almadım kızın peşinde koşmaktan şimdi de verdirirler inş sağlıkla süte bişey olmadan ama aynen boğazı kısmak lazım. Ben kendime küçük hedefler koymaya karar verdim mesela akşam ekmek yok gündüz de şu kadar falan gibi. Tek bu konuda kısmak sonra kendimize gelelim bebişler ek gıdaya geçsin ordan burdan kısa kısa veririz. Şu göbek derimiz ne zaman toparlıycak ben onu merak ediyorum asıl
Valla ben 42. Günümde taktırdım şükür bi haftadır sprialliyim allahım korusun hayırlısıyla
Instagramda bende varim.bende karistiriyorum kim kim diye. Ikra bebek cimcimesultanin galiba.isminden biliyorum.esobayi biliyom bide :)))İlginç valla. Başka sürpriz yapmayın bana kimler hangi meslekten yazsın hadi
Sen film izliyodun biz yazarkenİlginç valla. Başka sürpriz yapmayın bana kimler hangi meslekten yazsın hadi
Evet ya ekmeği azaltmak aslında pek küçük bi hedef olmadı galibaBiri ekmek mi dedii bayılırım ekmegee
Omega3 lazım bol bol balık of şimdi izmirde de ne tazedir balıklarBende de var o unutkanlık yaaa.çocuklar dikkatimi çok dağıtıyor ben ondan demiştim ama.bilemedjm simdi.
Benim de kadın 6. Haftamdı tam toplamamış ama çok azcık fark var dedi taktı yine aman dikkat 3. Ayına kadarAmin canım.ben doğumdan bir ay sonra gitmistkm ama rahmim kendini toparlayamamisti daha.o yüzden Dr 3. Ay gel dedi.iple cekiyorum acayip stres oldum
Benimkide oyle gece gec yatar sabah 10, 30 gibi kalkar o zamana kadar ara ara kalkip yiyip yatiyo tabi ama kalktimi bi daha gece olana kadar hic uyumaz hicbi isimi yapamiyorum kendi kwndine durmaz illa kucakra durcak herseyi denedim uyumuyo bugun sabah 6 da kalkti saatlerce uyumadi zar zoruydu o da yarim yamalak benmi beceremiyorum diyorum ama kv de sasirdi yok napsan gunduz uyumuyo onceden banyo yapinca uyurdu o da yok delircem valla daha minicik cok uykuta ihtiyaci var kucafimda uyuyo yerine virakinca uyaniyo gece kusuyo uyaniyo napcam bilmiyorum kv olmasa mahvolurdum arada gelip evi topluyo yemek getiriyo benide dinlendiriyo yoksa napardim bilmem zoruma gidiyo boyle evime yetisememek esimden utaniyorum ama oda goruyo haftasonu cocugun durmadigini cok bunaldim cokkk zaten 2 ay erken dogdu yavrum 3 aylik olunca oyalaniyo cocuklar donence falan benimki 2; 5 aylikdaha o donreme bile 2, 5 ayimiz var erken dogaan cocuk daha bi zormus yabenimki kiyamet koparir mizmizlansa yine iyi
ben hiç o saatde uyyan çocuk gormedim ki garip geldi bana sabaha karsi uyyan çocuk
benimlkiler erken yatar ama tabi dogal olarak erken kalkiyolar :)
Ben sezeryan oldum. 3.cu aydan sonra takiliyormus. Aci sizi oldu mu puffffValla ben 42. Günümde taktırdım şükür bi haftadır sprialliyim allahım korusun hayırlısıyla
kizlar oglum gittikçe kotuye gidiyor
1 saat emmeden duramayan çocuk 3 saatir emmiyor meme ye zorlayincada kustu bi dunyaa
aglayamiyor bile inliyor,nolur dua edin hakanim iyile$sin bi an once
herkes gripmis salgin varmis ama biz çok kuçuguz kaldiramiyor bebegim, ben gribi hastalikdan bile saymazdim oteki çocuklarda ,minik yavruma kiyamiyorum
dr u aradim 6 da goturcem ama onunda bisey diyecegini sanmiyorum burnunu temizle diycek, temizliyorum burnunda bisey yokkii
Bişey olmaz süt korurAmin canım.ben doğumdan bir ay sonra gitmistkm ama rahmim kendini toparlayamamisti daha.o yüzden Dr 3. Ay gel dedi.iple cekiyorum acayip stres oldum
Sen film izliyodun biz yazarken
Doğumlar çoğaldıkça hamile kalma ihtimali daha artıyor bence.tıbbi aciklamasi var midir bilemem ama gözlemim bu.sut korur diye Bisey yok bence bu kızıma hamile kaldigimda ötekini emziriyordum ben.bi de korunuyorduk da güya.ona rağmen geleceği varmış kara kızımınBişey olmaz süt korur
Ne kadar fazlaligin var? Benim 8 kilom kaldıEvet ya ekmeği azaltmak aslında pek küçük bi hedef olmadı galibahele de emzirme döneminde insan ekmeksiz yiyince aç kalmış gibi oluyor ama napıcaz peki bu fazlalıklara sorarım???
Paris'e gitmek isteyenler Dr estriol vajinal krem ve gynno-flor vajinal tablet vermiş. Tableti içeri koyuyorsunuz kremi sürüyorsunuz.
Omega3 lazım bol bol balık of şimdi izmirde de ne tazedir balıklar
Benim de kadın 6. Haftamdı tam toplamamış ama çok azcık fark var dedi taktı yine aman dikkat 3. Ayına kadar
Sacim nerdeyse belime geliyodu canim belimin biraz ustundeydi.Hangi model kestirdin tatlım.bi de ne kadar uzundu.
Günde kaç saat uyuyorsun canım. Nasıl herşeye yetişebiliyorsun?Doğumlar çoğaldıkça hamile kalma ihtimali daha artıyor bence.tıbbi aciklamasi var midir bilemem ama gözlemim bu.sut korur diye Bisey yok bence bu kızıma hamile kaldigimda ötekini emziriyordum ben.bi de korunuyorduk da güya.ona rağmen geleceği varmış kara kızımın
Benim de o kadar uzamıştı her banyoya girişimde kesiyorum kuaföre gitmem lazım artık yamuk yumuk kesiyorumSacim nerdeyse belime geliyodu canim belimin biraz ustundeydi.
Simdi onden omuzlarima dusuyo arkaya dogru kisa model ensemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?