2015 Şubat Anneleri

Biri ekmek mi dedii bayılırım ekmegee

Valla ben 42. Günümde taktırdım şükür bi haftadır sprialliyim allahım korusun hayırlısıyla

Amin canım.ben doğumdan bir ay sonra gitmistkm ama rahmim kendini toparlayamamisti daha.o yüzden Dr 3. Ay gel dedi.iple cekiyorum acayip stres oldum

Biri ekmek mi dedii bayılırım ekmegee
Evet ya ekmeği azaltmak aslında pek küçük bi hedef olmadı galiba hele de emzirme döneminde insan ekmeksiz yiyince aç kalmış gibi oluyor ama napıcaz peki bu fazlalıklara sorarım???

Amin canım.ben doğumdan bir ay sonra gitmistkm ama rahmim kendini toparlayamamisti daha.o yüzden Dr 3. Ay gel dedi.iple cekiyorum acayip stres oldum
Benim de kadın 6. Haftamdı tam toplamamış ama çok azcık fark var dedi taktı yine aman dikkat 3. Ayına kadar

benimki kiyamet koparir mizmizlansa yine iyi
ben hiç o saatde uyyan çocuk gormedim ki garip geldi bana sabaha karsi uyyan çocuk
benimlkiler erken yatar ama tabi dogal olarak erken kalkiyolar :)
Benimkide oyle gece gec yatar sabah 10, 30 gibi kalkar o zamana kadar ara ara kalkip yiyip yatiyo tabi ama kalktimi bi daha gece olana kadar hic uyumaz hicbi isimi yapamiyorum kendi kwndine durmaz illa kucakra durcak herseyi denedim uyumuyo bugun sabah 6 da kalkti saatlerce uyumadi zar zoruydu o da yarim yamalak benmi beceremiyorum diyorum ama kv de sasirdi yok napsan gunduz uyumuyo onceden banyo yapinca uyurdu o da yok delircem valla daha minicik cok uykuta ihtiyaci var kucafimda uyuyo yerine virakinca uyaniyo gece kusuyo uyaniyo napcam bilmiyorum kv olmasa mahvolurdum arada gelip evi topluyo yemek getiriyo benide dinlendiriyo yoksa napardim bilmem zoruma gidiyo boyle evime yetisememek esimden utaniyorum ama oda goruyo haftasonu cocugun durmadigini cok bunaldim cokkk zaten 2 ay erken dogdu yavrum 3 aylik olunca oyalaniyo cocuklar donence falan benimki 2; 5 aylikdaha o donreme bile 2, 5 ayimiz var erken dogaan cocuk daha bi zormus ya

Ateşi var mi bebegin.çok geçmiş olsun canım benim ufaklık da öyle oldu iste ateş de eklendi üstüne bi de aglamadi bile gece boyu inledi.diğer mesajını okudum diğerleri bu kadar erken hastalanmadi demissin benimkiler de öyle valla,biri nisan doğumlu biri haziran,ne doğru düzgün pisik bildim ne hastalık bildim diğerlerinde,bu kizim Bi pisik oldu ne yaptiysam gecirememistim bir ay sürdü pisigi iyi mi.biliyorsun geçenlerde de ateşlendi işte çok şükür su an şadece gribi var ama o kadar uzmuyor kendinde yani en azından,ateşlendiği gece Uyudu uyandı önleyerek baygın baygın gozlerime öyle bi bakışı vardı ki anlatamam.kurban olurum ben ona bak yine yuregim sizladi.inş hakan da cabuk atlatır Allah YARDIMCINIZ olsun.

Bişey olmaz süt korur
Doğumlar çoğaldıkça hamile kalma ihtimali daha artıyor bence.tıbbi aciklamasi var midir bilemem ama gözlemim bu.sut korur diye Bisey yok bence bu kızıma hamile kaldigimda ötekini emziriyordum ben.bi de korunuyorduk da güya.ona rağmen geleceği varmış kara kızımın

Evet ya ekmeği azaltmak aslında pek küçük bi hedef olmadı galiba hele de emzirme döneminde insan ekmeksiz yiyince aç kalmış gibi oluyor ama napıcaz peki bu fazlalıklara sorarım???
Ne kadar fazlaligin var? Benim 8 kilom kaldı

Omega3 lazım bol bol balık of şimdi izmirde de ne tazedir balıklar

Havalar biraz soğuk gitti ya hem küçüldü balıklar hem de pahalı bence o yüzden birkaç haftadır yemiyoriz balık.
Benim de kadın 6. Haftamdı tam toplamamış ama çok azcık fark var dedi taktı yine aman dikkat 3. Ayına kadar

Kiz Bisey dicem düşmesin bi de seninki az kaldı 3 haftamjz varr

Günde kaç saat uyuyorsun canım. Nasıl herşeye yetişebiliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…