2015 Şubat Anneleri

Ne zaman adet olucaz?

Ne kadar fazlaligin var? Benim 8 kilom kaldı
Sen şimdi kesin inceciksindir zaten. Ben de elli kilo olayım istiyorum ama zor biraz çünkü süt için uğraşıyorum şimdi. Zaten hamilelikte aldığım kilolar gitti o sorun değil de hamile olayım diye Demir B12 takviyelerinin verdiği kilolar gitmeli. Anca eskisi gibi günde beş km ve fazlasını koşmalıyım ki vereyim.

Alıntılar mı karıştı cimcime senin ilk çocuğundu ??

yok karışmadı ben yazdım
evet ilk çocuğum ama kocam 3 yaşında çocuk gibi davranıyor onunla çocuk yıkamak eziyet resmen
kızım suyu çok seviyor sudan çıkınca ağlamaya başlıyor kocamda ağlıyor diye hemen kucağına alıyor üşümesin diye hemen giydirmeye çalışuyorum onun kucağındayken
kendine doğru çeviriyor tersten çocuk giydirmeye çalışıyorum
birde tersi var kucağına veriyorum bazen almıyor yatır ben yataktan alayım tersim var tutamıyorum diyor
o oturur ben o zaman veririm kucağına
yıkarkende hiç beni dinlemez kendi kafasına göre yapar

Havalar biraz soğuk gitti ya hem küçüldü balıklar hem de pahalı bence o yüzden birkaç haftadır yemiyoriz balık.

Kiz Bisey dicem düşmesin bi de seninki az kaldı 3 haftamjz varr
Ayy allahım korusun bi ay sonra kontrole çağırdılar allahtan o zaman anlaşılır inş şimdi ben de tırstım ben de normalde 54-56 arası giden bi insandım şimdi 65 kiloyum ama fotolarıma baktım çok zayıfmışım bi 59 olayım diyorum da hayırlısı hiç dikkat etmiyorum yememe kıyafetlerim olmuyor ne giyceğimi şaşırıyorum ya eşortman ya da hamile pantolonları

Ne zaman adet olucaz?
Hamile kalmak biraz da adete bağlı gibi sanki maydonoz oldum sohbete de, mesela ben ilk kızımda lohusalık bitti 15 gün sonra adetim başladı ve düzenliydi ta ki 4 ay sonra hamile kalana kadar, şimdi de löşi akıntım kesildi bi iki gün sonra adetim başladı ebeye sordum kontrolde dedim bu kanama gibi değil de adet gibi sanki o da evet öyle dedi sonra spiral takan kadın da evet bu adet dedi ama nasıl olur emziriyorsan dedi, mama hiç mi vermiyorsun hiç dedim şaşırdı kadın ama yapı meselesi benim anne tarafım da baba tarafım da böyle hemen adet görüyormuş

O büyük yazmış benimki bir yaşına bile girmedi hala

nasılda biliyorsun bak :)
benimki yaşını geçmiş olmalı yoksa bu kadar yaramaz olamaz hiçbir çocuk yaşına girmeden :)

Ben de öyle düşündüm de 3 yaşında yazmış ya
ben de eşime derim koca bebeğim diye

baka önceden soruyorlardı çocuk varmı diye
evet 33 yaşında bir oğlum var diyordum

saat 3 de sütümü sağmıştım birazını içti 70 ml duruyor daha 1 saat sonra dökmem gerekecek
onun yerine şimdi dolaba koysam gece kız uyanınca ısıtıp içirsem olurmu yaa

Tek başına bebek yıkamak için baz alınabilecek güzel bir video, ben ilk bebeğimi burdan bakıp yıkamıştım ilk seferden itibaren kimseden yardım almadan, şimdi oğlumda bu kadar hassas ve özenli yıkadığımı söyleyemem atıyorum suya langur lungur hoşur hoşur köpükle durula sonra alıyorum koltukaltıma bebeği bi de kafayı yıka oldu bitti, aslında file kullanmak daha pratikmiş ama bi alamadım gitti unutuyor ve üşeniyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…