Prolaktin östrojeni baskılıyormuş o da ıslaklığı sağlayamıyormuş.krem kullanacak kadar acıyormuymuş yaa amannn:/
Ne zaman adet olucaz?Doğumlar çoğaldıkça hamile kalma ihtimali daha artıyor bence.tıbbi aciklamasi var midir bilemem ama gözlemim bu.sut korur diye Bisey yok bence bu kızıma hamile kaldigimda ötekini emziriyordum ben.bi de korunuyorduk da güya.ona rağmen geleceği varmış kara kızımın
Kendin mi kesiyosun helal olsun :)) hayatta cesaret edemem mahvederim saciBenim de o kadar uzamıştı her banyoya girişimde kesiyorum kuaföre gitmem lazım artık yamuk yumuk kesiyorum
Sen şimdi kesin inceciksindir zaten. Ben de elli kilo olayım istiyorum ama zor biraz çünkü süt için uğraşıyorum şimdi. Zaten hamilelikte aldığım kilolar gitti o sorun değil de hamile olayım diye Demir B12 takviyelerinin verdiği kilolar gitmeli. Anca eskisi gibi günde beş km ve fazlasını koşmalıyım ki vereyim.Ne kadar fazlaligin var? Benim 8 kilom kaldı
Ben de edemezdim de gidemedim kuaföre. Zaten önleri iyice kısaltmışım.Kendin mi kesiyosun helal olsun :)) hayatta cesaret edemem mahvederim saci
Sahi sana bebegini kendin mi yikiyosun diye soracaktim?
Evet kendim yıkıyorum
Zeytinyağı mı?
nasıl yıkıyorsun kendin
bende artık kendim yıkamaya çalışacağım
kocamla olmuyor
bir bebeğim birde 3 yaşında oğlum var
Oğlu eşiAlıntılar mı karıştı cimcime senin ilk çocuğundu ??
Maalesef oluyor ama Öyle ayy öldüm gibi bi acı değil ama hafif de değilBen sezeryan oldum. 3.cu aydan sonra takiliyormus. Aci sizi oldu mu puffff
Banyodan sonra bebişim yitiriyormuş gibi yapıyor losyon moston süremiyorum yaw. Nasıl sıcak tutuyorsun?Yok sebamedin bebek yağı yüzüne de losyonunu sürüyorum
Alıntılar mı karıştı cimcime senin ilk çocuğundu ??
Oğlu eşi
Ayy allahım korusunHavalar biraz soğuk gitti ya hem küçüldü balıklar hem de pahalı bence o yüzden birkaç haftadır yemiyoriz balık.
Kiz Bisey dicem düşmesin bi de seninkiaz kaldı 3 haftamjz varr
O büyük yazmış benimki bir yaşına bile girmedi halaBen de öyle düşündüm de 3 yaşında yazmış ya
ben de eşime derim koca bebeğim diye
Hamile kalmak biraz da adete bağlı gibi sanki maydonoz oldum sohbete de, mesela ben ilk kızımda lohusalık bitti 15 gün sonra adetim başladı ve düzenliydi ta ki 4 ay sonra hamile kalana kadar, şimdi de löşi akıntım kesildi bi iki gün sonra adetim başladı ebeye sordum kontrolde dedim bu kanama gibi değil de adet gibi sanki o da evet öyle dedi sonra spiral takan kadın da evet bu adet dedi ama nasıl olur emziriyorsan dedi, mama hiç mi vermiyorsun hiç dedim şaşırdı kadın ama yapı meselesi benim anne tarafım da baba tarafım da böyle hemen adet görüyormuşNe zaman adet olucaz?
O büyük yazmış benimki bir yaşına bile girmedi hala
Oğlu eşi
Ben de öyle düşündüm de 3 yaşında yazmış ya
ben de eşime derim koca bebeğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?