2015 Şubat Anneleri

Kızlar bu rota virüsü aşısını yaptırmayı düşünüyormusunuz dr veya sağlık ocağına sordunuzmu bizim aşımızda bugün inş sıkıntısız geçer gidince sorucam bakalım dr kontrolü de var bizim henüz kalça ultrasyonu ve işitme testi olmadı malum mahrumuyet bölgesi aletler bozuktu hastanelerde:KK12:
Biz bugun yaptircaz.dr umuz 3 doz olan ve karma asi ile ayni gunler olani tavsiye etti.bugun hem verem hem rota asisi.Allah yardimcimiz olsun

Eşim artık hep yurtdışına gidecek canım bir ay orda bir ay Türkiye'de. Bende Mayıs'ta işe başlayacam zatende bebeğime kim bakacak daha belli değil. Kv seçeneği dışında 15 yaşında bir yeğenim var ona da pek güvenemiyorum.
Unutman iyi olmuş bence :KK45:
15ligin akli havada olur:)

52 kiloydum sonra Demir çok az diye iki yıl demir hapı kullandım tiroid hormonu da kullanmam gerekti 15 kilo aldım 67 oldum üzerine iki hamilelik geçti. 5 km den fazla koşabilirim de en az beş koşuyorum. Kondisyon ve kalp Atış hızı önemli kalp atış hızını nefesle sağlarsan koşarsın.

Sen de benim gibi zayifmissin demek,simdi yine demir hapı kullanman gerekiyor mu? Yaza doğru zaten ek gıdalara geceriz o zaman spordu diyetti filan yapılabilir sanırım.sen bu azimle gerçekten verirsin kilolari 5kmden fazla da kosarim dedin ya ben veriyorsam sen hayli hayli verirsin :KK48:

Dun kv bebegin bezini baglamak istedi.izin verdim.yan bantlarin altinda kalan yeri iceri kivirmis Tenine degiyo yapiskanlar.bel kismini kivirmamis ve yan bantlari o kadar sikmiski iki dk da karni kizarmis cocuk ciglik cigliga agliyo.yapamiyo olabilur ama bilmiyosan sorabilirsi herseyi hepimiz bilemeyiz.cocuguma o bakcak ve daha kim bilir neler bilmeyipte sormuyo.cok tedirginim

Aynen hem kıyafet hem de her zaman alıştığın halinde olmaktan insan geri dönmek istiyor, benim kızımdan dört kilo fazlayla tekrar hamile kalmıştım ama 4 aylıkken hamile kaldım tekrar şimdi de eski kiloma 9 kilo var bakalım bi 5 versem tamam diyorum :/ yav 34 beden neyy sen şıan 38sindir ben 38 bedene dönmek için diyorum kilo veriyim diye ahahhaha 34 de çok zayıf ayol gerçi hafiflik hep iyi bişey de amaan ne biliyim :confused:

Yaz geliyor canım nasılsa terleyip aticaz.ben çok seviyorum yazı hafif yemekler,türlü meyveler,kış gibi değil yani.şu an 40 ile 38 beden arasindayim 39 beden diyelim :KK22: ya aslında basenlerim var olmasa 38 de giyerim de.. Amanın yeter bu kadar kilo muhabbeti.sabah da tereyağlı tostu mideye indiren ben değildim zaten :oops:

Dün kilo muhabbetinden sonsa bebeği iki saatte bir emzirdim hiç ses çıkarmadan güzelce emdi. Fakat bir sorun var. Benim sağacak sütüm kalmadı. Ben işe gidince ne yiyecek bu yavru.

Sen de benim gibi zayifmissin demek,simdi yine demir hapı kullanman gerekiyor mu? Yaza doğru zaten ek gıdalara geceriz o zaman spordu diyetti filan yapılabilir sanırım.sen bu azimle gerçekten verirsin kilolari 5kmden fazla da kosarim dedin ya ben veriyorsam sen hayli hayli verirsin :KK48:
Tekrar Demir kullanmam gerekmeyebilir de tiroid düşündürüyor o kilo vermeyi engelleyebilir. Sürekli takip edip miktarını iyi ayarlamak lazım.

Dün kilo muhabbetinden sonsa bebeği iki saatte bir emzirdim hiç ses çıkarmadan güzelce emdi. Fakat bir sorun var. Benim sağacak sütüm kalmadı. Ben işe gidince ne yiyecek bu yavru.
Emzirdikten sonra sağılıyormuş öyle denedin mi?

Dün bi şey sormustum cevap gelmemiş.pompa kullandim ilk defa çok aci verdi zaten az geldi bir daha kullanmak istemiyorum bu yüzden bu acı normalmi.bir sorumda dün aşı olduk bir koldan 2 bacaktan.bacaktan olanlar ne hepsi tek aşımı?bir başka konuda da fikir almak istiyorum seneye okullar acilinca bebeğine kimin bakacagina karar vrremiyorum KV ya da bakici.KV başka şehirde bizde yatılı kalicak kp yok zaten.sizce nasil olur.dogumada o gelmişti pek rahat edemedim hep kendi bildiğini uygulamak istedi.esim baskasi nasil bakar bilemeyiz annem baksin diyor sonrada anlasamayacagimizi bildiği için karismam diyor.isin içinde çocuk olunca bende düşündüm yoksa direk bakici derdim.seneye 8 aylik olacak bebek düşünüp duruyorum bana fikir verin pişman olmak istemiyorum.

Tekrar Demir kullanmam gerekmeyebilir de tiroid düşündürüyor o kilo vermeyi engelleyebilir. Sürekli takip edip miktarını iyi ayarlamak lazım.

Hipotiroid var demek sende tam tersi olsaydı yesen de kilo alamazdin öyle bi Komşum vardı benim eski otirdugum yerde 2 tane de hiperaktif oğlu vardı cop gibiydi kızcağız :KK48: Rabbim şifa versin daha önceden yoktu sende sanırım değil mi? Benim de çok arastimislardi hipertiroidi mi var diye ama çok şükür Bisey çıkmadı. Bi de sanırım iyotsuz tuz filan yemen lazim değil mi?

Dün bi şey sormustum cevap gelmemiş.pompa kullandim ilk defa çok aci verdi zaten az geldi bir daha kullanmak istemiyorum bu yüzden bu acı normalmi.bir sorumda dün aşı olduk bir koldan 2 bacaktan.bacaktan olanlar ne hepsi tek aşımı?bir başka konuda da fikir almak istiyorum seneye okullar acilinca bebeğine kimin bakacagina karar vrremiyorum KV ya da bakici.KV başka şehirde bizde yatılı kalicak kp yok zaten.sizce nasil olur.dogumada o gelmişti pek rahat edemedim hep kendi bildiğini uygulamak istedi.esim baskasi nasil bakar bilemeyiz annem baksin diyor sonrada anlasamayacagimizi bildiği için karismam diyor.isin içinde çocuk olunca bende düşündüm yoksa direk bakici derdim.seneye 8 aylik olacak bebek düşünüp duruyorum bana fikir verin pişman olmak istemiyorum.
Memede yara yoksa acımaz bir şey yapmışssındır.ya da bebek ilk zamanlarda çok cekınce meme uçları ağrıyordu öyle olduysa bilmiyorum.
Bakıcı babaanne gibi bakmaz sonuçta kendi canından. Akşam geceksınız zaten eve akşamdan akşamada idare edeceksin. Kendi annenle kaldığını düşün.

Memede yara yoksa acımaz bir şey yapmışssındır.ya da bebek ilk zamanlarda çok cekınce meme uçları ağrıyordu öyle olduysa bilmiyorum.
Bakıcı babaanne gibi bakmaz sonuçta kendi canından. Akşam geceksınız zaten eve akşamdan akşamada idare edeceksin. Kendi annenle kaldığını düşün.
Aksam evet dinlenme saati yemek cay TV hep beraber olacak esinle aramda olan her seye şahit olacak. hicbiseyimi paylaşmak istemiyorum bir kere paylastim pişman oldum.mesafe koyarak bir yol idare edebilirmiyim.çocuk konuşsun bakici tutarim.derdini anlatacak hale gelmiş olur.esimde arada kaliyo.uzun konular ama benim gibi olan vardır illaki.bebeğim önemli kv karsi bi davranış politikası gelistiririm artik.annem gibi olmasini istedim ama...

Son düzenleme:
Dun kv bebegin bezini baglamak istedi.izin verdim.yan bantlarin altinda kalan yeri iceri kivirmis Tenine degiyo yapiskanlar.bel kismini kivirmamis ve yan bantlari o kadar sikmiski iki dk da karni kizarmis cocuk ciglik cigliga agliyo.yapamiyo olabilur ama bilmiyosan sorabilirsi herseyi hepimiz bilemeyiz.cocuguma o bakcak ve daha kim bilir neler bilmeyipte sormuyo.cok tedirginim

Benim kv bendeyken öyle bantlamış ön kısmı içe kıvırmış bir de göbeğin altina kadar kii yaninda bagladım kac kere bilmiyorsan acmadan eskisi nasıl baglanmis Bak ama her şeyin doğrusunu o bilir ya(!)
sevgili eşim de o gittikten sonraki ilk alt değiştirmesinde aynı anası gibi bağlamasın mı gel dedim öğren böyle bağlayacaksın:KK8:

Back
X