2015 Şubat Anneleri

yegeninle kv beraber baksa olmazmi :)))
Kvden fazla doz aldım yan etki yaptı artık :)
Bir ay için ablamı kandırmayı planlıyorum, öğretmen kendisi 2 aylık tatilinin bir ayını çalacam inşallah :)
Diğer ay içinde annem+yeğenimi düşündüm ama ikisinin de aklı 5 karış havada olur mu emin değilim :)
Süt iznim var günde 3 saat. Sabah 8-11 arası çalışıp 11-13 arası eve geleyim diyorum öğleden sonrada 13-15 arası çalışırsam hem süt sağmak zorunda kalmam hemde arada bebeğimi kontrol etmiş olurum,nasıl plan sence?

Kızlar uyku eğitmeni araştırmaya karar verdim çünkü belim kolum bacaklarım koptü basaramiyorum kucaktan başka yerde uyumuyor eşim yarın bakicak size de bilgi verirm

kucaltan başka bi yere koydun mu ne yapıyo yani elleriyle kendini rahatsız ediyor olabilir bizimkide öyleydi Çözümü kollarını kundaklamakta bulduk uyacağı zaman yapıyorum uyuyunca açıyorum bi dene bakalım
Kızlar uyku eğitmeni araştırmaya karar verdim çünkü belim kolum bacaklarım koptü basaramiyorum kucaktan başka yerde uyumuyor eşim yarın bakicak size de bilgi verirm

Normal filede yuzustu durur mu acaba bide ben kuvete oturup bebegide dizlerime yatirip yikamayi dusunuyorum ama suyun sicakligini ayarlayabilir miyim basarabilir miyim diye tirsiyorum

Bilmiyorum canım normal file de var evde ama denemedim hiç. Onu kullanırsam ama kıyafrtlerini falan bırakırım altında direkt yatırmam. küvette kucakta yıkamak ićin erken sanırım daha suyun sıcaklığını ayarlarsın da şaşabilir. e kova maşrapayla yapabilirsin öyle

kucaltan başka bi yere koydun mu ne yapıyo yani elleriyle kendini rahatsız ediyor olabilir bizimkide öyleydi Çözümü kollarını kundaklamakta bulduk uyacağı zaman yapıyorum uyuyunca açıyorum bi dene bakalım
Kundakli her daim ama bence ben bir yerde yanlis yapıyorum sanırım uyku zamanini kaciriyorum. Ben hiç acmiyorum kendi bazen aciyo

Ben de bornozunun içine tülbent koydum tülbent suyu çektikten sonra aldım bornozunda tutacaktım eşim illa başka havluya sar dedi başka havluya sarınca üşüdü yavrum :KK43:

O arada havludan çıkarınca üşüyor ara tülbentin sebebi o üşümeyi engellemek. bebişi üşüten ıslaklık gidiyor havlunun sıcaklığı kalıyor.

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Kızlar bu rota virüsü aşısını yaptırmayı düşünüyormusunuz dr veya sağlık ocağına sordunuzmu bizim aşımızda bugün inş sıkıntısız geçer gidince sorucam bakalım dr kontrolü de var bizim henüz kalça ultrasyonu ve işitme testi olmadı malum mahrumuyet bölgesi aletler bozuktu hastanelerde:KK12:

Ben ikinci gun cikardim eldiveni. Niye acik durmasinmis elleri mantigi ne yani. Sinir oldum burdan

gecmis olsun canim sicaklamistir belki

ben de 4 günlüktü çıkardığımda yazık bebişe. zaten taksam da bir şekilde kurtuluyor artık.
Bizim kakasını 3-4 günde bir yapıyor ya son zamanlar sinirlenip gözüne parmağını sokmaya kalkınca takıyorum ama emerken çıplak hep.

Benim 3.5 yaşındaki kızım 11.700 ya ben napim.az kafayı yemedim zamanında.ama önemli sağlık sorunu olmayınca bıraktım pesini.halasına çekti heralde deyip gećiyorum.
Sağlık önemli olan cidden, ben de yoksa kilo sevmem hele de kız çocuğu şimdiden fit olsun bence :KK49: ama ben de işte baktım doğumdan sonra çocuğu boşladım mı niye kilosu kaldı böyle diye vicdan yapmıştım da rahatladım şimdi :p

Benim de pantolonların olmuyor Nasil olsun 34 beden olanlar bile var aralarında.hamile pantolonlarımi kaldırdım ben teşvik etmesi açısından giyecek kiyafetim olursa salarim kendimi diye.sen de gerçi su an dahi çok kilolu değilsin ama en iyisi insanin normal kilosu iste kıyafet faktörü filan da var bi de insanların gözünün alıştığı kilomuz da var.ama tabii herkes doğumdan sonraki kilolarını verecek diye bisey yok ben diğerlerinde vermiştim o yüzden o yönde bi beklentim var :KK53:
Aynen hem kıyafet hem de her zaman alıştığın halinde olmaktan insan geri dönmek istiyor, benim kızımdan dört kilo fazlayla tekrar hamile kalmıştım ama 4 aylıkken hamile kaldım tekrar şimdi de eski kiloma 9 kilo var bakalım bi 5 versem tamam diyorum :/ yav 34 beden neyy sen şıan 38sindir ben 38 bedene dönmek için diyorum kilo veriyim diye ahahhaha 34 de çok zayıf ayol gerçi hafiflik hep iyi bişey de amaan ne biliyim :confused:

suyun içinde üşümezde sonra üşüyebilir

benimkininde biyolojik yaşı 33 ama gel gör çocuk gibi

çok güzel açıklamışsın canım bende köpük file yok eski modellerden var bende yıkarken küvetin içinde kıyafetlerini ve birde battaniye koyuyorum üzerine yatırıyorum
klimayı açarım bende artık ne yapayım

awent biberondaydı süt
ağzında geveliyor sabahtan beri içmiyor
ağlayıp duruyordu
pompanın biberonuna koydum hepsini içti yavrum
bende ağlıyor diye ha bire sallıyorum meğer açmış çocuk
avent iyi değilmiş yaa yeni biberon almam lazım

bende öyle yapıyorum ama eşim su döküyordu bakalım yalnız nasıl yaparım bir deneyeyim

ısıtıcım yok klimayı açarım salonda yıkarım şu köpük filelerden almak lazım bende yoktu onlardan
Sonra da üşümüyor hop hemen çocuğu havluya sarıyorsun sonra havluya sarılıyken kafayı yıkayıp bi tane de minik havlu koyuyorsun kafaya sıkıntı olmuyor, giydirdiğim yerde de ısıtıcı oluyor bi de masaj yaparken elimizin ısısından üşümez bebitolar ;)

Geceleri uyuyor da gunduzleri ayni durumdayim. Hbr verirsin.

Ya bu cocuk neden her sabah ikina ikina aglayarak uyaniyo yaa anlamiyorum kabiz desem degil gunde bikez de olsa kaka yapiyo o sulu kakayi yaparken bile bu kadar zorlaniyosa ek gidaya gecince ne yapacak acaba cok caresiz kaliyorum onun oyle aglamasina

Günaydın.. Bizde durumlar komboooo:KK47: Dün büyük kızım ateşlendi 39 derece ateşi vardı. Küçükte aşı olduğu için az bi huzursuzluğu vardı. Rabbim beterinden saklasın dedik napalım. Büyüğe şurup verip yanıma yatırdım, küçüğede fitil attım oda zaten bizim odada yatıyo. Babayı salona postaladık:) anlaşmamızda ufaklığa o bakıcaktı ama yan çizdi:KK11: Hesabı sorulacakkkk:KK20: bizde durumlar bu. Büyüğün ateşi düşmüş görünüyor, ufaklıkta mama yiyo şimdi. Bende birazdan Allahın izniyle yatışşşş:KK71:

Günaydın.. Bizde durumlar komboooo:KK47: Dün büyük kızım ateşlendi 39 derece ateşi vardı. Küçükte aşı olduğu için az bi huzursuzluğu vardı. Rabbim beterinden saklasın dedik napalım. Büyüğe şurup verip yanıma yatırdım, küçüğede fitil attım oda zaten bizim odada yatıyo. Babayı salona postaladık:) anlaşmamızda ufaklığa o bakıcaktı ama yan çizdi:KK11: Hesabı sorulacakkkk:KK20: bizde durumlar bu. Büyüğün ateşi düşmüş görünüyor, ufaklıkta mama yiyo şimdi. Bende birazdan Allahın izniyle yatışşşş:KK71:
Canim kucuk kizina hangi fitili kullandin? Ve yarisini mi verdin. Bizimde asimiz var 12 sinde. Calpol degilde fitili daha etkili buluyorum. Evde bar bi fitil paranox mu ne buyuk kiza kullaniyorum arada

Pinar sibirsky diye birini buldum ben.mykundak diye bi sitesi var.ist da yasiyosun daha avantaajli

Back
X