Benim son bir kilo kaldi ama gobek duruyo.saclarimi genelde hep topluyorum.guya belimdr.kestircem omzuma kdr.elllerde hamileykn kokusu rahatsiz etmesn diye simdi bebege deget diye oje yok.tayt ustu daima bol bi gomlek sweat.oyyy insanliktan ciktim.bide izin den sonra eski formuma doncem diyodum.bence loğusalık 40gunle sınırlı bı sey deıl. 40 gun psikopat gbıydım yatağın ıcınde beek arıyordum boğuldu yorganın altında bıraktım dıe. sımdı onları yapmıyorum ama kendımı bıraktım bende. uzerımde sureklı bı bol sweat göbeğim solayısıyla ıstedıgını gıyememenın verdıgı keyıfsızlık halı.
kadın olmanın sadece annelık kısmına odaklıyım, hamıle ıken daha bakımlıydım
en ıısı artık kendımıze gelmek ıcın beslenmemize dıkkat etmek olsa gerek.
Benim umudum yok acikcasi.benm is stresli vefat maili olmayan gun olmazAnalarda hep sigortayi soyluyo yaw benim icinde sigorta onemli degil bebegimin buyudugunu goremedikten sonra 58 yasinda emekli olsam ne olur gorebilicem mi acaba o yasi
Kv bakmaya niyetli eşim niyetli benim niyet belli ama sadece bebeği düşünüyorum kendimi bile değil bakici babane kadar iyi bakmaz vs diyorlar hakli cikmalarindan korkuyorum birşey olursa dilinden kurtulamam.yoksa eşim son karari bana birakiyor.burca fikir almaya calisiyorum.8aylik bebek 1 donem baksa sadece 1 yas bakici için iyimi??N nelfn sunu bilir sunu söylerim; kendi huzurunu düşün. Bi problem yaşanmayacağını düşünüyorsan zaten sorun yok.
Sen kendınden emın olmadığın ızlenımını verdiğin için belki de biiz bu yönde yorum yapıyoruz. En ıısını yasayan bilir.
Ben kotu gelın olurum ama annen sole yaptı bole yaptı dııp de esımle aramı bozmam
Yaw he he deseydin:)anne sen yorul istemiyorum de senn gozetiminde olsun ki icin rahat olsn iki gun sonra cocuk hareketlencek seni perisan eder de:)bumlar benim bir iki ay kv baktiktan sonra soylemeyi dusunduklerim de:)İllaki iyi biri bulunurda birkaç bakici değişir belki o siradada eşinden lafida duyarim tabi bekler artik acigimi bulmak için.bakiciyla beraber iyi fikir ama hic sanmak kabul edeceğini alinir çünkü kendi bakmak ister beğenmemiş gibi oluruz gene kitgin üzgün durur benim bakmama bile alindi kiskaniyosun dedi.kendi gece bakmak istedi yenidoğana??
Cok muhtemellAYNEN . kalsiyum mu eksıldı acaba.=?
Yok yok acalim benimkide merakli vücuduma bakmaya.doğumda her firsati değerlendirdi mecbur olmadigi halde.o sinirle saydim ben.ama dediğim gibi sevmiyorum boyle catismalari.o da üzülüyor bende ya tek yapmasi gereken saygı.Ben de konuştukça daha da sinir oluyorum.sen izliyor diyince kilolarıma takılmasi geldi vücudumu süzüp duruyordu rahatsız oluyordum. O geldi aklıma.
neyse kapatalım konuyu daha çok sinir olmadan
Annenin ruh sagligi iyi olcak ki bebegine ii bsksn Nacizane fikrimKv bakmaya niyetli eşim niyetli benim niyet belli ama sadece bebeği düşünüyorum kendimi bile değil bakici babane kadar iyi bakmaz vs diyorlar hakli cikmalarindan korkuyorum birşey olursa dilinden kurtulamam.yoksa eşim son karari bana birakiyor.burca fikir almaya calisiyorum.8aylik bebek 1 donem baksa sadece 1 yas bakici için iyimi??
Olurmu kabul edermi adam yani kadin yenidoğana bakmaya gelmiş bana değil.hevesli dedimya başka isi takintisida yok.kalir.Yaw he he deseydin:)anne sen yorul istemiyorum de senn gozetiminde olsun ki icin rahat olsn iki gun sonra cocuk hareketlencek seni perisan eder de:)bumlar benim bir iki ay kv baktiktan sonra soylemeyi dusunduklerim de:)
ha haaa okumus etmis insanlar koye su getirmiyo diye esi yataga almayan teyzelere doncez o olcak:)Hmm bende öyle haklisin ama gerekçe ne gostereyim.kvvgelsin baksin gezmemede gideyim lafimida söyleyeyim altta kalmayayim ezilmeyeyim yani o zaman istemez kalmak.kendi bakici bulun der mi aceba.hoşuma gitmiyor boyle şeyler.benim isim gucum var savasamam kimseyle başka derdi olmayan lafci kadınlar gibi olmak istemiyorum.3 yasinda alirim sinifimada bu 2 yil ne olacak.esi yok rahat.bibsey daha geldi aklia eşim belki rahatsız olur özel hayat yok sonuçta başbaşa gezme yok.tvvyok:) ben mutsuz.
Aklima birşey daha geldi hastanede bebeğe sarilmami istemedi sana Alisir sicagina Alisir diye ben 9ay bu ani beklemisim öyle canim sıkılmıstıkı hala sıkılır.zaten lohusayim gözümde nasil gözüktü düşün hiçbirine izin vermedim ama sinir oldmBen de konuştukça daha da sinir oluyorum.sen izliyor diyince kilolarıma takılmasi geldi vücudumu süzüp duruyordu rahatsız oluyordum. O geldi aklıma.
neyse kapatalım konuyu daha çok sinir olmadan
Anne sütü alan bebek kabız olmaz ki.. Gazdandır ıkınması,benimki de çok sık ıkınıyo ama kaka olayında ıkınması daha güçlü :)).. Bir de geçen bi prof bebeklere zeytinyağını direkt vermeyin,akciğerlerine kaçarsa ölümcül olur dedi.. Ya mamasına ya da sağdığın süte karıştırıp ver canım..kızımı gece 12 bucukta zor uyuttum sabaha kadar uyuyamadı yavrum hala uyuyamıyor ıkınıp sıkınıyor
sanırım kabız oldu 2 gün oldu yapamıyor
uyuyamıyor süreklii ağlıyor
içim parçalanıyor ama yapabileceğim bişey yok
acaba bir çay kaçığı zeytinyağı versemmi kızlar ne dersiniz
tam adı Hashimato tiroidiymiş fazla iyot alımından oldu sanırım otoimmün hastalıkmış. Şimdi iyiymiş tuz yiyorum evet.Hipotiroid var demek sende tam tersi olsaydı yesen de kilo alamazdin öyle bi Komşum vardı benim eski otirdugum yerde 2 tane de hiperaktif oğlu vardı cop gibiydi kızcağızRabbim şifa versin daha önceden yoktu sende sanırım değil mi? Benim de çok arastimislardi hipertiroidi mi var diye ama çok şükür Bisey çıkmadı. Bi de sanırım iyotsuz tuz filan yemen lazim değil mi?
benım verem vurmadı 16 nisanda vuracakmış ama dün aşırı derecede rahatsızdı dığer aşılardan . akşama kadar ciyak viyak ağladı.
Biz bugun yaptirdik asi 37,5ustu cikarsa ver ilac dediverem mi ateş yaptı acaba benimkine de? dün aynen ağladı sonra ateşi çıkmaya başladı 38.5 i gördüksonra ilaç verdim gece yarısı sızdı kaldı artık çocuk. 38 C ateş ile uyudu. uyumasına izin vermem doğru oldu mu ki? bende yanında sızmışım. sabah 5 gibi baktım hala ateşi var yine calpol verdim. bugün artık 37.2-37.5 arasında gidiyo. ama yavrum inler gibi ses çıkarıyo uyanınca. sürekli uyuyo bugün. 37.5 ateş tehlikeli mi sence ilaç felan vermiyom artık.
Anladım o zama böyle bişey alıp sadece banyo için kullanmak lazımBu alt açma tek kullanımlık olanlardan değil canım hani yastığı da olan yumuşak alt açmalar var ya ondan
Akl
Aklima birşey daha geldi hastanede bebeğe sarilmami istemedi sana Alisir sicagina Alisir diye ben 9ay bu ani beklemisim öyle canim sıkılmıstıkı hala sıkılır.zaten lohusayim gözümde nasil gözüktü düşün hiçbirine izin vermedim ama sinir oldm
Buda çok hassas bir konu onlari yapmadi öpme vs.hatta beslenme sonrasi gaz cikarirken omzuna mendili eşim koydu.ben ikisininde çok önceden uyardim bagisikligi daha zayif olduğundan kotubseyler olabileceğini falan anlattim.en büyük korkum opmesiydi neyseki onu biliyomus.halen ben agzina yakin yerden opmem.Sarılma mı
Benimki de ben uyurken acıkmış kız acıkınca yalanıyor ya suratını yalamasına izin vermiş
benden başka kimse yüzüne yanaşmayacak dedim. kavga bike çıkarırdım da sözümden çıkmayan oğluna dua etsin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?