- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla helal ne diyim daha da bişi diyemez heralde :)))sert mert oldu valla dogumdan sonra toplasan iki kere geldi kazik kadar adami kocasini birakamadi bi cöpu yok torununa simdi babaannelik tasliyo pabucumun babaannesi Allahtan kocam neyin ne oldugunu goruyo da soylenince ses etmiyo
o neymıs yav. bir anlam kuramadım ben. yanı kuyruğunu sallama suresınde mı acıkırmış.bi de atın kuyruğu sallaması misali acıkırmış öğüdü var banaben cok nefret etmısım herkesten ya ii ki siz varsınız bacılar
bence loğusalık 40gunle sınırlı bı sey deıl. 40 gun psikopat gbıydım yatağın ıcınde beek arıyordum boğuldu yorganın altında bıraktım dıe. sımdı onları yapmıyorum ama kendımı bıraktım bende. uzerımde sureklı bı bol sweat göbeğim solayısıyla ıstedıgını gıyememenın verdıgı keyıfsızlık halı.Ben cikarim da kiloyla kafayi boZdum hamile pantolonu da dusup duruyor. Ustune esimin bluzunu giydim dun o derece halim. Dusundukce cikolata yiyorum.
Depresyon sanirim.
Esim de aksine yogunlasti bu ara.
Oglum sikiliyor evde yetemiyorum
Her turlu yetersizlik hissi.
Lohusaliik da bitti bu da lohusalik sonrasi sendromu heralde
hemen acıkır yanı. benm o emzır emzır dıe basımda bekleyen akbabaların laflarından ıncıler.o neymıs yav. bir anlam kuramadım ben. yanı kuyruğunu sallama suresınde mı acıkırmış.)
Bazen bizim yararli sandigimiz seyler zararli olabiliyo hele dogumdan sonra hormonlarimiz sasirdi ter nedir bilmeyen ben dogumdan sonra sag koltukaltim terleyip kokar olduNrredeyse saglikli beslenmekten okdu diycem o kadar ki zararli bisey yemiyorum. Gidicem canim baska dokrora. Kendi doktoruma da yazdim whatsapp tan istanbulda o ne yazikki bakalim ne diyecek.
Aynen oyle canim vucut kendine gelmeye calisiyo sanirim garip garip seyler oluyo.kurdeşen stresten vucudun kasinmasi kabarmasi sonucu olan bi sey. Ama bi kan tahlili yaptiricam ben yine pek inanmadim kurdesen olduguna niyeyse.
Yasemin benimde hamilelikte kasinti kizariklik vardi bilemiyorlar sebebini biseye alerji olabilrCanim yaa gecmis olsun netten arastirsana yada baska bi dr'a gitsen alerji falan olmasin
ben de soğudum suan ondanDedim valla oncedende sesim cikardi ama alttan alttan laf sokardim anlayana ama anne olunca kaplan kesildim oglumun uzerinde emegi olmayanlarin her b... karismasindan hamile kaldigimi ogrendi bi zibin dahi almadi aldiklarimiza onlar cok kucuk bi kere giydirirsin yemek yiyemiceksiniz cay icemiceksiniz sozde cok istiyodu torunu olsun ama hep olumsuz konustu herkese hamile oldugunu soyleme belki durmaz bile dedi o gunden sonra sogudum kadindan
Iste esim anneye duyarli biraz o da oyle bi yerden giriyo ki yani duygunun dibi.ayni evde yasamak istemiyorum hatta simdiden onunu kapatma plani yapiyorum.biz ayni sehirdeyiz zaten bit kadar yer hic gerek yok.onun amaci baska.ama olurda beni kendi evime misafir ederse ben de bugune kdr yasattigim oglunun evi rahhatligini bozarim elindeen geldikce.ps:kotu gelin:)gun ola hayir olabir sekilde o bakiciya ikna etsen esini. Yani her gun evine gidecekse tamam ama en beraber yasayacak olsam bastan beraber ev kurardim. Ccuk dogurdum diye evleri birlestiremem. Ki bizim kp de var
Baska sehirdn gelip ynimizda kalmalari lazim. Oglum bakiciya baslayinca kv arayip esimi agladi alisamamistir biz bakardik diye. Ben de gelsinler burda ev tutalim masrafina bakmam onlara baktiririm ama ayni evde yasayamam dedim. Esim zor kabullendi. Bakicida sorun ciksa annemleri istemedin derdi belki ama sukur sorunumiz olmadi.
Oglumun bakicisi var canim kizima ds o bakacak ins. Buyuk krese gidecek gibi. Baklim bizim isler de karisik.
Parasinda degilim aslinda guven cok onemli kadin iki tane cocuk buyutmus ama ben cok tecrubeliymisim gibi benden iyi bakamazmis gibi geliyo bide benim aile tarafim daha iyimis gibi dusunuyorum neden boyleyim acaba sanirim bi iki olayda sinir oldum ondan herseyi batiyoben verıyorum ablama para. o olmasaydı bakıcı bulacaktım . eşim bakıcıya razı olmadı.
ablam ama yıne de rahat edemem parasız baksaydı. onunda uc cocugu var ve onlarında ıhtıyacları var ve kendı çocukları ıle ılgılenecekken gelıp benım bebegıme neden baksın. teyze bıle olsa .
o da benım caresız kaldığımı bılıyordu bakmadan duramazdı. bır orta yolunu bulduk. cok para değil ama yınede en azından mutfak ıhtıyaclarını karsılar. 11 de geliyor 4 e kadar.
Gidecek bi ofisiniz var ben is yerine gitsem bi suru kari kafami sisirecekler bide sirket karisik dedikodu yapacaklar karsi komsumda parti veriyo sanirim kapisi k..... kapisi gibi giren cikmiyo cocuk gurultusu yatak odasina kadar geliyo sinir oldum haaaofise gelip kahve içiyorum bi basıma.
Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu
Hahaha senin emek hanima kiyamayiz biz yaw gözbebegi olütfen Emek'i karıştırmayın bu işe :)
bence bakici ve bebek birbirine alisana kadar en azindan senn evin olmali.cocuk suruklenmemeli ordan oraya.Me
MeSele para değil ben kazaniyorum sonuçta bakici iyi bakmazsa eşim hakli cikar.bide kv istemeyen kotu gelin olcam eşimin gözünde.esinle aram bu yüzden acilmasin diyorum ama basima geleceklerinde hic bilmiyorum.1 ay kaliyo gelince oradan biliyorum olacaklari
Siz yine iyisiniz benimki doğmadan beşiği benim odama kurun dedi.salona yani neden dedim sen rahat uyu dedi safim ama o konuda asla taviz vermem ne demek annae olmak kolaymi vs tepki verdim sertçe.sonra düşün burada iyi kotu cevrem var herkese bazen dolayli kiskandigimi söyledi.tabi millet içini dişini bilmiyor.o gidince anlattim ama bende.rezillik off.bakici isine gelince kendi evimemi alayim.
bende çay. yanınada aburcubur ve soda bol bol.ofise gelip kahve içiyorum bi basıma.
İllaki iyi biri bulunurda birkaç bakici değişir belki o siradada eşinden lafida duyarim tabi bekler artik acigimi bulmak için.bakiciyla beraber iyi fikir ama hic sanmak kabul edeceğini alinir çünkü kendi bakmak ister beğenmemiş gibi oluruz gene kitgin üzgün durur benim bakmama bile alindi kiskaniyosun dedi.kendi gece bakmak istedi yenidoğana??para icin degil lafn gelisi soyledm zatten.bi sure bakiciyla baksalar?.referansli birini bulamazsan sonradan basa donme isi var ki o daha fena
Aksam tv8'de isin karaca vardi babaannesine dedesiyle evligini nasil yuruttugunu sormus kadin "sag kulagimla saygiyla karsiliyorum sol kulagimla sevgiyle yolluyorum, işime geleni icinden aliyorum isime geleni umursamiyorum" demis ibizimkide o hesap yapabilirValla helal ne diyim daha da bişi diyemez heralde :)))
ben işe geliyorum eşofmanla .üstümede bol siyah tişörtler aldım. üstüne uzun hırka gıyıyorum. sabah aynaya baktım bır sey örtmüyor kıloyu. yanı çapım genıslemıs. bol siyah gıymek ışe yaramıyor.Ben cikarim da kiloyla kafayi boZdum hamile pantolonu da dusup duruyor. Ustune esimin bluzunu giydim dun o derece halim. Dusundukce cikolata yiyorum.
Depresyon sanirim.
150 ml Masallah cok ii degil miemmediğini sağıyorum ama yetmıyor. süt var aslında ama doldurmuyor tek meme bıberonu .bir seferde 150 ml içiyor.
Ben cikarim da kiloyla kafayi boZdum hamile pantolonu da dusup duruyor. Ustune esimin bluzunu giydim dun o derece halim. Dusundukce cikolata yiyorum.
Depresyon sanirim.
9 ay bız taşıdık. doğurduk. hala acısı gecmedı.İllaki iyi biri bulunurda birkaç bakici değişir belki o siradada eşinden lafida duyarim tabi bekler artik acigimi bulmak için.bakiciyla beraber iyi fikir ama hic sanmak kabul edeceğini alinir çünkü kendi bakmak ister beğenmemiş gibi oluruz gene kitgin üzgün durur benim bakmama bile alindi kiskaniyosun dedi.kendi gece bakmak istedi yenidoğana??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?