2015 Şubat Anneleri

bence loğusalık 40gunle sınırlı bı sey deıl. 40 gun psikopat gbıydım yatağın ıcınde beek arıyordum boğuldu yorganın altında bıraktım dıe. sımdı onları yapmıyorum ama kendımı bıraktım bende. uzerımde sureklı bı bol sweat göbeğim solayısıyla ıstedıgını gıyememenın verdıgı keyıfsızlık halı.
kadın olmanın sadece annelık kısmına odaklıyım, hamıle ıken daha bakımlıydım
en ıısı artık kendımıze gelmek ıcın beslenmemize dıkkat etmek olsa gerek.

Bazen bizim yararli sandigimiz seyler zararli olabiliyo hele dogumdan sonra hormonlarimiz sasirdi ter nedir bilmeyen ben dogumdan sonra sag koltukaltim terleyip kokar oldu

ben de soğudum suan ondan
belki durmaz ne demek ya, moralle yasıyor hamıle bı ınsan ki anne olduğuna gore buna vakıf.
bı yönden de acaba kendı bebek kaybettı de sen aynı travmayı yasama nasıl olacaksa \ hazılıklı ol dıe mı soledı.
ay bilmiyorum snucta gıcık

Iste esim anneye duyarli biraz o da oyle bi yerden giriyo ki yani duygunun dibi.ayni evde yasamak istemiyorum hatta simdiden onunu kapatma plani yapiyorum.biz ayni sehirdeyiz zaten bit kadar yer hic gerek yok.onun amaci baska.ama olurda beni kendi evime misafir ederse ben de bugune kdr yasattigim oglunun evi rahhatligini bozarim elindeen geldikce.ps:kotu gelin:)gun ola hayir ola

Parasinda degilim aslinda guven cok onemli kadin iki tane cocuk buyutmus ama ben cok tecrubeliymisim gibi benden iyi bakamazmis gibi geliyo bide benim aile tarafim daha iyimis gibi dusunuyorum neden boyleyim acaba sanirim bi iki olayda sinir oldum ondan herseyi batiyo

ofise gelip kahve içiyorum bi basıma.
Gidecek bi ofisiniz var ben is yerine gitsem bi suru kari kafami sisirecekler bide sirket karisik dedikodu yapacaklar karsi komsumda parti veriyo sanirim kapisi k..... kapisi gibi giren cikmiyo cocuk gurultusu yatak odasina kadar geliyo sinir oldum haaa

Ne içtiysen aynısından istiyorum :/

bence bakici ve bebek birbirine alisana kadar en azindan senn evin olmali.cocuk suruklenmemeli ordan oraya.

para icin degil lafn gelisi soyledm zatten.bi sure bakiciyla baksalar?.referansli birini bulamazsan sonradan basa donme isi var ki o daha fena
İllaki iyi biri bulunurda birkaç bakici değişir belki o siradada eşinden lafida duyarim tabi bekler artik acigimi bulmak için.bakiciyla beraber iyi fikir ama hic sanmak kabul edeceğini alinir çünkü kendi bakmak ister beğenmemiş gibi oluruz gene kitgin üzgün durur benim bakmama bile alindi kiskaniyosun dedi.kendi gece bakmak istedi yenidoğana??

Valla helal ne diyim daha da bişi diyemez heralde :)))
Aksam tv8'de isin karaca vardi babaannesine dedesiyle evligini nasil yuruttugunu sormus kadin "sag kulagimla saygiyla karsiliyorum sol kulagimla sevgiyle yolluyorum, işime geleni icinden aliyorum isime geleni umursamiyorum" demis ibizimkide o hesap yapabilir

ben işe geliyorum eşofmanla .üstümede bol siyah tişörtler aldım. üstüne uzun hırka gıyıyorum. sabah aynaya baktım bır sey örtmüyor kıloyu. yanı çapım genıslemıs. bol siyah gıymek ışe yaramıyor.
sigaraya başlıycam sonunda.

En kötüsü de bu bence zorunlu lohusalık.bir de dr um dedi çikolata hem sen de hem bebekte ailerji ve uykusuzluk huzursuzluk yaparmış Yeme ,şimdi o elindeki çikolatayı yavaşça yere bırak sudokuya yönel :/ Şaka bir yana dikkat et, bırakma kendini..

9 ay bız taşıdık. doğurduk. hala acısı gecmedı.
neden bahsedıyor bu ınsanlar yahu?
ıster kıskanırsın ıster kıskanmazsın hormonel olaylar bunlar, idare etmeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…