2015 Şubat Anneleri

bugun butun gun kosturdum, yemegi aceleyle yedim suyumi içemedim geberdim susuzlukdan ..
daha yeni oturuyorum
oglen masaja goturdum oglani pek biseyi yok çok az bi ses duyyorum varla yok arasi dedi
burnunu temizlyince emiyor, kusmuyor, uyyor, atesi yok vs durumumuz iyi sukur
takmislar ,ventolin ver deyip duruyolar
1 aylik bebegime vermiycem o astim ilacinii ama dr a masajciya veriyorum diyorum
çocuk benim deilmi, tedaviyi reddetme hakkim var demii

Bi daha gidicem pzt canim. Kendi doktorunla konustum kurdesen dedi o da. Ben doktorun verdigi igneleri yaptirmadim kortizonlu duye yaptir onlari dedi hic bisey olmaz bebegine korkma dedi. Igneleri alcam simdi iste :/
kiz tedaviyi uygulamamisin bide dr iyi deil diyorsun sekerim
yaptir ignenide rahatla canim
geçmis olsun

Koca kişisiyle dünden belli konuşmuyoruzBiraz önce ben salata yaptım o yemeği hazırlıyor ama yinede konuşmuyoruz. Kin tutmak hiç bana göre değil, hep en sırnaşırdım ama yetti. Sabah işe giderken kıyafetlerini bile hazırlamadım. Küssek bile hazırlardım Bakalım ne kadr sürecek. Dövesim varrrr

Kiz sakin bosver takilsin kendi basina bebelerine bak sen

Bi daha gidicem pzt canim. Kendi doktorunla konustum kurdesen dedi o da. Ben doktorun verdigi igneleri yaptirmadim kortizonlu duye yaptir onlari dedi hic bisey olmaz bebegine korkma dedi. Igneleri alcam simdi iste :/

Canım geçmiş olsun.daha önceden n kurdeşen çıkarmış miydin.jortizonu ne kadar sure kullanacaksin.

Şimdiki aklın olsa yine ayni şeyi yapar miydin.

Filmin adi white bird in a blizzard canım. Pisik konusuna gelince bizim de değişik dönemlerde aldığımız kremler senin de dediğin gibi 100u geçmiştir.ufacık krem 30 lira.işe de yaramıyor yarasa keşke.insanın içi gidiyor ufacık poposu zaten.1 ay yaa derisi yüzüldü resmen kizarikliktan da öte Bisey oldu

Travocort kullandınız mı? Bize verdi de bilemedim.

Ben yardımcisiz daha rahat olduğumu farkettim cnm o yüzden artık aRamiyorum..yemek ben de yapamıyorum ama eşim öyle şeyleri dert etmez o gelince çocukla o ilgilenirse ben bişiler yapıyorum ya da ben bakıyorum eylule o hazırlıyor..bence sen de tek daha huzurlusun o yüzden eğer istemiyorsan yardimci eşini ikna et gelmesin

Geçmiş olsun cnm ilaçsız atlattiniz valla tebrikler

"reyhan_aksaka, post: 40311105, member: 571758"]Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine[/QUOTE]
Mamayla besliyodun sen dimi hep mamadan oluyo canim o ikindikca insanin canindan can gidiyo benimkide cok gazli ya kivranip duruyo sen hangi mamayi kullaniyosun memnunmusun mamadan ben aptamil kullaniyodum sma yi da ddenedim hala ayni gaz cikarirken agiz dolusu kusuyo kuzum sabahtan aksama kadar yedir gaz cikar kussun bi daha yedir kisir dongu senin mama gaz yaptimi ogluna

kizlar oglum ememuyor
iki uç çekiyor aglamaya basliyor
gazini çikariyorum ayni hiç fark etmiyor
aklima bogazinin tahris olmasindan baska sebep gelmiyor; serum fizyolojik genzini acitmis olabilirmiki
eger oyleyse napicam ben nasil geçicek

Bgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistir

Hadi yaw ondan gaz Sancısı çekiyor herhalde bebişim bu kilotluçorap nerede satılır? Patikli altlara kilotluçorap diyorsunuz sanıyordum.
Lcw dekiler çok güzel kalitesi de iyi 5 tl aldım bi tanede 12 tl ye yıkıyorum bir çok kez bişey olmadı

Genzi yaniyor cok agliyor diye burnuna sut siktim bugun siringayla. Sadece burnunu cekerken agladi.
Ama seninki baska sebepten agliyor olabilir hasta ya

Olabilir. Bende bi kaç kez serum fizyolojik vermiştim. Genzine bişey takılmış gibi ses çıkarıyor atmaya çalışıyordu. Sonuçta tuzlu su.. yazık bu bebeklere yav. .

Bgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistir
bogazi acimiyormu diyorsun benimkinin
iki memeyide alamiyor
onceden nadiren yapardi ama simdi emmiyor çocuk, kar,nini doyurmak aci veriyor sanki : (
bi uyusaydi gece uykusuna ge_er 2--3 saate duzelirdi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…