kiz tedaviyi uygulamamisin bide dr iyi deil diyorsun sekerimBi daha gidicem pzt canim. Kendi doktorunla konustum kurdesen dedi o da. Ben doktorun verdigi igneleri yaptirmadim kortizonlu duye yaptir onlari dedi hic bisey olmaz bebegine korkma dedi. Igneleri alcam simdi iste :/
Kiz sakin bosver takilsin kendi basina bebelerine bak senKoca kişisiyle dünden belli konuşmuyoruzBiraz önce ben salata yaptım o yemeği hazırlıyor ama yinede konuşmuyoruz. Kin tutmak hiç bana göre değil, hep en sırnaşırdım ama yetti. Sabah işe giderken kıyafetlerini bile hazırlamadım. Küssek bile hazırlardım Bakalım ne kadr sürecek. Dövesim varrrr
Bi daha gidicem pzt canim. Kendi doktorunla konustum kurdesen dedi o da. Ben doktorun verdigi igneleri yaptirmadim kortizonlu duye yaptir onlari dedi hic bisey olmaz bebegine korkma dedi. Igneleri alcam simdi iste :/
İtalya süper biryer ben güneydeydim orası daha bir iyi siesta falan var. Doktora sonrası araştırma için gitmiştim Nanoteknoloji laboratuarına bir yıllık Avrupa birliği bursu kazanmıştım. Aslında kalabilirdim de eşim evlenmek için bekliyordu Türkiye'de :)
Aynen ben de karışım yapıyor artik.Dr da hep devletin ödemediği pahalı ilaçlar yazıyıyo.insana bi pisik 100 liraya patlar mi.hala da geçmedi.
Ya aklıma yazdım dedim de akil kalmamış tutamadım.sana zahmet filmin adini bi daha yaziver de kenara .yaziyim.
YapardımŞimdiki aklın olsa yine ayni şeyi yapar miydin.
Filmin adi white bird in a blizzard canım. Pisik konusuna gelince bizim de değişik dönemlerde aldığımız kremler senin de dediğin gibi 100u geçmiştir.ufacık krem 30 lira.işe de yaramıyor yarasa keşke.insanın içi gidiyor ufacık poposu zaten.1 ay yaa derisi yüzüldü resmen kizarikliktan da öte Bisey oldu
Ben yardımcisiz daha rahat olduğumu farkettim cnm o yüzden artık aRamiyorum..yemek ben de yapamıyorum ama eşim öyle şeyleri dert etmez o gelince çocukla o ilgilenirse ben bişiler yapıyorum ya da ben bakıyorum eylule o hazırlıyor..bence sen de tek daha huzurlusun o yüzden eğer istemiyorsan yardimci eşini ikna et gelmesinEşim yine dün eve bir yardımcı kadın almaktan bahsetti gece boyu dişlerimi sıktım. Nasıl bir travma olduysa artık. Engelliyemiyorum da çünkü yemek yapamıyorum eşim düzen yok diyor kızıyor. Senin yeni yardımcı başladı mı canım?
Bişey Olmaz cnm endiselenme kalan miktar yeterBir an önce almalıyım. Bir de bu ACD vitamini de gaz yapıyor
hemen kustu ama azıcık bişey olur mu ki? Hemşire de bişey demedi
Geçmiş olsun cnm ilaçsız atlattiniz valla tebriklerbugun butun gun kosturdum, yemegi aceleyle yedim suyumi içemedim geberdim susuzlukdan ..
daha yeni oturuyorum
oglen masaja goturdum oglani pek biseyi yok çok az bi ses duyyorum varla yok arasi dedi
burnunu temizlyince emiyor, kusmuyor, uyyor, atesi yok vs durumumuz iyi sukur
takmislar ,ventolin ver deyip duruyolar
1 aylik bebegime vermiycem o astim ilacinii ama dr a masajciya veriyorum diyorum
çocuk benim deilmi, tedaviyi reddetme hakkim var demii
Bgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistirkizlar oglum ememuyor
iki uç çekiyor aglamaya basliyor
gazini çikariyorum ayni hiç fark etmiyor
aklima bogazinin tahris olmasindan baska sebep gelmiyor; serum fizyolojik genzini acitmis olabilirmiki
eger oyleyse napicam ben nasil geçicek
Lcw dekiler çok güzel kalitesi de iyi 5 tl aldım bi tanede 12 tl ye yıkıyorum bir çok kez bişey olmadıHadi yaw ondan gaz Sancısı çekiyor herhalde bebişimbu kilotluçorap nerede satılır? Patikli altlara kilotluçorap diyorsunuz sanıyordum.
Genzi yaniyor cok agliyor diye burnuna sut siktim bugun siringayla. Sadece burnunu cekerken agladi.kizlar oglum ememuyor
aklima bogazinin tahris olmasindan baska sebep gelmiyor; serum fizyolojik genzini acitmis olabilirmiki
kizlar oglum ememuyor
Tatile nereye gidiyosunuz masallah yaniLcw dekiler çok güzel kalitesi de iyi 5 tl aldım bi tanede 12 tl ye yıkıyorum bir çok kez bişey olmadı
bogazi acimiyormu diyorsun benimkininBgn aynısını bnmki de yaptı sandımki derdi yine memeyle gittim biberonla verdim onu da almıyor delircem sabahtan beri 100 cc icmemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?