2015 Şubat Anneleri

benimkinin içinde minderi var o zaman normal o
Evde anakucagi yerine de kullaniyorum evdeyken koyuyorum ince birsey. yolculukta dsarda koymam zaten sargisi oluyor. 9 aya kadar fln oglum oyle yolculuk yapti. Asil o cukur bebege uygun ona gore tasarlaniyor

Tamam şimdi daha iyi oldu :)

Burnunu temizle cnm.banyo ve sicak su buhari iyi gelir.ozellikle rmzirmeden once temizle yoksa kusuyolar.serum fizyolojik damlatican temizlemek icin
fizyolojik serum damlatiyorum peditus verdim 1 cay kaşığı sicak tutmaya çalışıyoruz

Canım bebek emdikce sut olur sağma makinan filan yok mu
makine var canim onceleri sagip veriyordum ama duzenli sagmadigim ve kizimda emmedigi icin azalmaya basladi. Mesela dun gece hic emmedi sabah 6.30 gibi sagdim 85 ml çıktı 7 gibi onu icti 9.30 uyandi yine emmedi sagilmis sut de yoktu cok agladi mama verdim 120 ml hepsini icti. 12 gibi sagdim 75 ml cikti 14.00 gibi uyandi onu verdim doymadi hemen sagdim 30 ml zor çıktı. Durum vahim yani. Simdi her iki saatte bir sagacam bakalim ne olacak

canimmm cok gecmis olsun bir jac gundur takip edemiyorum üzüldüm. Rabbim sifa versin ins bir an evvel

canım bebek kıyafeti satan mağazalarda var
hatta pazarlarda çorapçılarda bile oluyor ondan gaz sancısı vardır patikli altlardan farklı ve kesinlikle batma yapmıyor onlarınki bizimkilerden daha narin içi pamuklu
Bir an önce almalıyım. Bir de bu ACD vitamini de gaz yapıyor
Hemen kusmadiysa bişi olmaz cnm
hemen kustu ama azıcık bişey olur mu ki? Hemşire de bişey demedi

Internetten alıvereyim bari bu aralar ankara yine soğuk hatta sabah kar vardı. Devit3 kullanıyorduk içinde kanserojen anisol var diye Dr ACD vitaminleri verdi o da çok gaz yapıyor birtürlü uyuyamadı gazdan. Eskişehirspor maçı izliyoruz şimdi maçlarda uyuyor diye.

Hemen kusmadiysa bişi olmaz cnm
Eşim yine dün eve bir yardımcı kadın almaktan bahsetti gece boyu dişlerimi sıktım. Nasıl bir travma olduysa artık. Engelliyemiyorum da çünkü yemek yapamıyorum eşim düzen yok diyor kızıyor. Senin yeni yardımcı başladı mı canım?

Yan etkisi neymis ben yaptirdim
Barsak dügumlenmesi olabiliyomus canim bu aksam bi hemsireyle konustum yine ishal kusma olacak ama asiyi yaptirdigin icin agir gecirmicek sen bilirsin ama yaptirmayip hasta olursa pisman olabilirsin o zamanda asi yapilma suresi gecmis olur bebekten sana senden esine bulasabilir dedi pis sulardan ve cocugu erken yasta kreae vermeyi dusunuyosan oralardan bulasiyo bence yaptir dedi yaptiricam ama simdiki korkum yaptirdiktan sonra kusma olabiliyomus ve asiyi tekrar yapmayi kimse goze alamiyomus ikinci dozun zamanini bekliyomussun kusma oldugu icinde asi etkisini gosteriyomu kimse bilemiyomus[/QUOTE]
Valla canim benim kizim cok kusar hemsireye dedim kusarsa nolcak diye merak etme o alacagini alir dedi sukurki kusmadi asinin zamanini gecirmemek gerekiyo ama ben verem karma pnomokok ve rotayi ayni gin yaptirdim butun gun uyudu aksam atesi 38, 5 oldu paranox s fitil verdim dustu hemen baskada sorun yasamadik sukur

Valla canim benim kizim cok kusar hemsireye dedim kusarsa nolcak diye merak etme o alacagini alir dedi sukurki kusmadi asinin zamanini gecirmemek gerekiyo ama ben verem karma pnomokok ve rotayi ayni gin yaptirdim butun gun uyudu aksam atesi 38, 5 oldu paranox s fitil verdim dustu hemen baskada sorun yasamadik sukur[/QUOTE]
Banada hemsire ishal olur ama asiyi olursa fazla su kaybetmez rahat atlatir butcen elveriyosa yaptir dedi yaptirdim

Tatlım sen gitmedn mi doktora
Bi daha gidicem pzt canim. Kendi doktorunla konustum kurdesen dedi o da. Ben doktorun verdigi igneleri yaptirmadim kortizonlu duye yaptir onlari dedi hic bisey olmaz bebegine korkma dedi. Igneleri alcam simdi iste :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…