Insallah yardimci olurlar.kucak agirlastikca zorlasiyoUyuyor aslında sadece kucajta uyuyor gündüz geceleri daha iyi yatağında yatabiliyor. P.tesi randevu aldık doktordan bakalım ne Dicek burda sanırım uyku kocları var inşallah yardımcı olurlar
34.5 mu?! Ya kızın soğukkanlı ya da üşüyo :)
Offff cok sicak:)evin içi 28 derece ama o hep böyle eller falan buz gibi
Offff cok sicak:)
emiyorsa sagma cnm bnmki az emiyor diye sagıyorum 5.5 kilo eylül düşük kilolu dogdu diye bulastm bu sagma işineBenimki biberona da karsi:)annem verebiyodu ama ben beceremedim.dun dis cektirince sagmistim kasikla verdim.ben de mi sagsam?eylul kac kg?
cnm bence derecen yanlıs 34.5 olamaz kendi atesini ölç bakalm kaç cıkacak aşı da yaptırdın hipotermi olusmus olmasınevin içi 28 derece ama o hep böyle eller falan buz gibi
Bende oyle ypiyorum canim iste o sabaha karsi degistirirken ayiliyo. O zaman da insanin oyle uykusu oluyoki oyy cok zor
Kilo alımı iyiyse sorun yok bence.senin sütün doyurucudur belki ondan az emiyordur.Valla bnm de hep tek meme önce 3-5 dk emiyor sonra sagip verdiğimi de zorla içiyor o da genelde 50-60 gibi bisi oluyor bence bnmki de 120 almiyordur
Derecen yanlış ya da yeteri kadar bekletmemişsindir.vücut ısısı en az 36 civarı olur canım.salonda 50 kiloyum
yatak odasında 52,5
koridora da çıksammı diyorum
kızlar sabahki aşıdan sonra ateşi ölçüyorum 34,5 en yüksek
yani ateş yok çok şükür
9 da oldu aşıyı
çıksaydı şimdiye kadar çıkardı değilmi
Canim sen sudokremi pisik olunca mi suruyosun sadece? Kalin tabaka halinde surmeyi bi denesene gecerse bence her alt acmada o kremden sur cok iyi geliyoYazarımın poposu kıpkırmızı bir geçiremedim şu pişiği. Huggies 3 numarada iş yok. 2 istedim Migros'tan inşallah gelir de bağlarım onu
cnm bence derecen yanlıs 34.5 olamaz kendi atesini ölç bakalm kaç cıkacak aşı da yaptırdın hipotermi olusmus olmasın
Derecen yanlış ya da yeteri kadar bekletmemişsindir.vücut ısısı en az 36 civarı olur canım.
Vucudu sogutmak icin eller sogur bazen. Oyle olabilir tek kat ince giydir cok sicakta insan uyuyamaz ya ben terledim burdan :)valla odaların hepsinde cam açık ev kömür kaloriferi ayarlayamıyorumki sıcaklığı bir yanınca deli gibi yanıyor
oysaki bu sabah yakılmadı geceleri yakılıyor sadece
Anasina bak kizini al....allah allah benimki 33.4 onunki 34.5 çıkıyor ama aşıyla alakası yok dünde böyleydi arada ölçüyorum böyle çıkıyor
derece yanlış olsa ikisidemi yanlış biri temassız ölçer biri dijital ikisindede aynı çıkıyor
Hakkaten nasil derece onlar. ya da siz ana kiz farklisinizallah allah benimki 33.4 onunki 34.5 çıkıyor ama aşıyla alakası yok dünde böyleydi arada ölçüyorum böyle çıkıyor
derece yanlış olsa ikisidemi yanlış biri temassız ölçer biri dijital ikisindede aynı çıkıyor
Bizde aksam 7 gibi cikmisti ates takip etsalonda 50 kiloyum
yatak odasında 52,5
koridora da çıksammı diyorum
kızlar sabahki aşıdan sonra ateşi ölçüyorum 34,5 en yüksek
yani ateş yok çok şükür
9 da oldu aşıyı
çıksaydı şimdiye kadar çıkardı değilmi
10-15 sütünü emip hepsini bitirmiş iştahlı gününde herhalde bebişin.Bu süt meselesi insanı deli eder. Bugün bebe öğlen 2 gibi uyandı. 10-15 dk emdi. Sonra huysuzlanmaya başladı. Sağdım baktım gram süt kalmamış. Bu sırada deli gibi ağlıyodu oğlan 60cc dolaptan süt usıttım lööööp götürdü. Biter bitmez yine çılgın gibi ağladı. Tekrar 60cc ısıttım onu da hüpletti. Sonra yüne ağlamaya devam etti. Artık vermedim çatlıycak bebe haberi yokağlaya ağlaya uyudu atak dı mı bu? Yoksa sütüm hiç mi kalmadı ya insan gerçekten çaresiz kalıyo bu süt meselesinde
Anasina bak kizini al....
Hakkaten nasil derece onlar. ya da siz ana kiz farklisiniz
Kızımı tebrik edin teyzeleri, bezini degistirreyim derken butun kakasini koltuga bıraktı
Bizde aksam 7 gibi cikmisti ates takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?