2015 Şubat Anneleri

Ben kaka yaptikca aciyorum altini. Bazen cisten bez siserse bir de. Kakayi 2 dk bekletsem kizariyor yikiyorum havalandiriyorum. Bekletmezsem pamuk gibi. Ayni gun icinde 2-3 kere kaka bekletirsem pisik olmaya basliyor. Yani takip et 1 dk bile beklemesin kakasi. Pirt dese bakiyorum pirt yaparkeb kaka da kaciyor cunku
Surekli popsunu kokluyorum duymadiysam diye yakiyor resmen kaka

Bence bez degisikligi pislik yapıyor doktor Seba med verdi ama bize ben vaz elin aldım sordum maşallah hafifledi ben pamuk ve ılık su ile siliyorum

Hiç bekletmiyorum ki altını açarken tam kapatırken yapıyor değiştiriyorum bir de gaz olduğu için gazı çıkarırken kaka da geliyor bu rota aşısı da çok gaz yaptı

Evet kakadan oluyor da gaz çıkarırken bile kaka çıkıyor yawrum sürekli Açıkta tutayım bari

Senin oglundu sanki uyumayan? Uyku tetapisti sen ariyodun di mi?masallah
Uyuyor aslında sadece kucajta uyuyor gündüz geceleri daha iyi yatağında yatabiliyor. P.tesi randevu aldık doktordan bakalım ne Dicek burda sanırım uyku kocları var inşallah yardımcı olurlar

Aslında olayı direk kakaya bağladık ama Dr dan dönüp kremi sürdüm iki saate kıpkırmızı olmuştu. Yani krem de alerji yapmış olabilşr. Sonrasında da bez bitmişti huggies 3 kullandım birkaç gündür sudokrem sürüyorum azıcık hafifletmişti dün ve bugün yine kızarıklık artmış.

@maral zannımca mayalı veya kabartma tozlu yıyecekler süt artırıyor .. Benden kronik mıde hastasıyım hıc sıkıntım olmadı ıcıne damla cıkolata da atıyorum ben Yada uzerıne batırıyorum top top yapınca

Herbişey denedim canım. Yalnız geçen çok gazı oldu diye rahat çıkarabilmesi için kiraz çekirdekli yAstık ısıtıp ayak ucuna koymuştum ondan mı oldu ki
Ondan olacağını sanmıyorum. Sürekli kaka yapıyomuş ya ondan oluyo bence

Kal
kalınca vazelın surmeyı denedın mı? Bol ca tabaka seklınde 1 ay felaket pişmişti oğlum bı o gecırdı

An itibariyle uyurken kakasını yaptı cimcime
Sol göğsümü 5 saattir emmedi şimdi memeyi sağayım mı yoksa altını temizleyip emzireyim mi?

Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de

Evet kakadan oluyor da gaz çıkarırken bile kaka çıkıyor yawrum sürekli Açıkta tutayım bari
Belki de kakayla çişi fazla asitlidir, ne bilim aklima bu geldi. Uydurdum mu acaba? Huggies uc numara ile 3. Günümüz dün gece 5 saat degistirmedim çok şükür kızarıklık vb yoktu

Hiç bekletmiyorum ki altını açarken tam kapatırken yapıyor değiştiriyorum bir de gaz olduğu için gazı çıkarırken kaka da geliyor bu rota aşısı da çok gaz yaptı
kiz o kaç damla ki zaten eminmisin gaz aptigina

Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de
vazmi geçtin kiz diyetden :)

du ben kopyalayim

1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un

hakket puf noktasi ne olakiii, yumusakdir herhalde hamuru demi iremmm

damla çikolotayi sevmem ki:)

kizariyormu un kurabiyesi gibi mi oluyor nrek pisince?

Valla bnm de hep tek meme önce 3-5 dk emiyor sonra sagip verdiğimi de zorla içiyor o da genelde 50-60 gibi bisi oluyor bence bnmki de 120 almiyordur
Benimki biberona da karsi:)annem verebiyodu ama ben beceremedim.dun dis cektirince sagmistim kasikla verdim.ben de mi sagsam?eylul kac kg?

34.5 mu?! Ya kızın soğukkanlı ya da üşüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…