Ben kaka yaptikca aciyorum altini. Bazen cisten bez siserse bir de. Kakayi 2 dk bekletsem kizariyor yikiyorum havalandiriyorum. Bekletmezsem pamuk gibi. Ayni gun icinde 2-3 kere kaka bekletirsem pisik olmaya basliyor. Yani takip et 1 dk bile beklemesin kakasi. Pirt dese bakiyorum pirt yaparkeb kaka da kaciyor cunkuBekletmemeye çalışıyorum iki saatin altına nasıl düşüncem bilmiyorum beslenme öncesi sonrası hep altını açıyorum pişiği geçiversin diye. Huggies 3 numarada altını yaptığına dair bir işaret yok illa ki açıyorum.
Bence bez degisikligi pislik yapıyor doktor Seba med verdi ama bize ben vaz elin aldım sordum maşallah hafifledi ben pamuk ve ılık su ile siliyorumYıkıyorum canım ama uykusunu açmasın diye ger açışta yıkamıyorduk artık. Unibaby i kullanıyorum ben de. Sıcak suyla ıslatıp silmeye başlamıştım serin geliyorsa diye. Teni bembeyaz. Dr a gidene kadar sadece tuvaketini yaptığı yerde küçük bir kızarıklık kalmıştı. Zeytinyağı sürüyordum hep. Dr a gittik travacort krem verdi aynı gün bezi değiştirdim huggies 3 numara bağladım. Açtığımda kıpkırmızı olmuştu. Surocrem le bir iki gün geçer gibi oldu dün ve bugün daha çok kızarmış şişmiş. Kesin bezden diye düşünüyırum. Ama acaba altını silerken mi tahriş ediyorum ki. Unibaby Islak mendili direk mi kullanıyorsun. Sıcak suyla ıslatmayayım mı bir süre. Bir de iki gündür Vişne suyu içiyordum benim yedik içtiklerim de etkiler mi ki?
Hiç bekletmiyorum ki altını açarken tam kapatırken yapıyor değiştiriyorum bir de gaz olduğu için gazı çıkarırken kaka da geliyor bu rota aşısı da çok gaz yaptıYedigin içtiğin pişik yapmaz cnm uni baby yi söyle bi elimin içinde yuvarlayip soguklugunu alıyorum öyle siliyorum bence prima 3 no yu dene o sıkıntı yapmadı bende bi de kaka bekletme hiç..emzirme danismani gece gündüz ayrımı için geceleri alt değiştirme ama kaka yaptı an hiç bekletme aç demişti
Evet kakadan oluyor da gaz çıkarırken bile kaka çıkıyor yawrum sürekli Açıkta tutayım bariBen kaka yaptikca aciyorum altini. Bazen cisten bez siserse bir de. Kakayi 2 dk bekletsem kizariyor yikiyorum havalandiriyorum. Bekletmezsem pamuk gibi. Ayni gun icinde 2-3 kere kaka bekletirsem pisik olmaya basliyor. Yani takip et 1 dk bile beklemesin kakasi. Pirt dese bakiyorum pirt yaparkeb kaka da kaciyor cunku
Surekli popsunu kokluyorum duymadiysam diye yakiyor resmen kaka
Varsa bi de lansinoh kullansana cnm göğüs çatlakları için olan kremiHametan daha çok kızarttı biZi
Uyuyor aslında sadece kucajta uyuyor gündüz geceleri daha iyi yatağında yatabiliyor. P.tesi randevu aldık doktordan bakalım ne Dicek burda sanırım uyku kocları var inşallah yardımcı olurlarSenin oglundu sanki uyumayan? Uyku tetapisti sen ariyodun di mi?masallah
Ondan olacağını sanmıyorum. Sürekli kaka yapıyomuş ya ondan oluyo benceHerbişey denedim canım. Yalnız geçen çok gazı oldu diye rahat çıkarabilmesi için kiraz çekirdekli yAstık ısıtıp ayak ucuna koymuştum ondan mı oldu ki
kalınca vazelın surmeyı denedın mı? Bol ca tabaka seklınde 1 ay felaket pişmişti oğlum bı o gecırdıAslında olayı direk kakaya bağladık ama Dr dan dönüp kremi sürdüm iki saate kıpkırmızı olmuştu. Yani krem de alerji yapmış olabilşr. Sonrasında da bez bitmişti huggies 3 kullandım birkaç gündür sudokrem sürüyorum azıcık hafifletmişti dün ve bugün yine kızarıklık artmış.
Ben bugün başladım du bakalım nasıl olacakAynı ben.."ben de ârtık ilk kalktığında diğer göğüsümüzün sağayım diyorum.yoksasütüm azalacak
Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de@maral zannımca mayalı veya kabartma tozlu yıyecekler süt artırıyor .. Benden kronik mıde hastasıyım hıc sıkıntım olmadı ıcıne damla cıkolata da atıyorum ben Yada uzerıne batırıyorum top top yapınca
Belki de kakayla çişi fazla asitlidir, ne bilim aklima bu geldi. Uydurdum mu acaba? Huggies uc numara ile 3. Günümüz dün gece 5 saat degistirmedim çok şükür kızarıklık vb yoktuEvet kakadan oluyor da gaz çıkarırken bile kaka çıkıyor yawrum sürekli Açıkta tutayım bari
kiz o kaç damla ki zaten eminmisin gaz aptiginaHiç bekletmiyorum ki altını açarken tam kapatırken yapıyor değiştiriyorum bir de gaz olduğu için gazı çıkarırken kaka da geliyor bu rota aşısı da çok gaz yaptı
vazmi geçtin kiz diyetden :)Tarifi bi daha yazsana. Diyete baslicam diye almamistim. Puf noktasi var mi bi de
damla çikolotayi sevmem ki:)@maral zannımca mayalı veya kabartma tozlu yıyecekler süt artırıyor .. Benden kronik mıde hastasıyım hıc sıkıntım olmadı ıcıne damla cıkolata da atıyorum ben Yada uzerıne batırıyorum top top yapınca
Bizimki de öyle sesli ve sulubizimkide sulu, bebek kakasi oyle olur kiz
bazen benimki bi ses çikariyor i$iyor sanarsin :)) $aril $aril kaka sesi valla :)))
Benimki biberona da karsi:)annem verebiyodu ama ben beceremedim.dun dis cektirince sagmistim kasikla verdim.ben de mi sagsam?eylul kac kg?Valla bnm de hep tek meme önce 3-5 dk emiyor sonra sagip verdiğimi de zorla içiyor o da genelde 50-60 gibi bisi oluyor bence bnmki de 120 almiyordur
34.5 mu?! Ya kızın soğukkanlı ya da üşüyo :)salonda 50 kiloyum
yatak odasında 52,5
koridora da çıksammı diyorum
kızlar sabahki aşıdan sonra ateşi ölçüyorum 34,5 en yüksek
yani ateş yok çok şükür
9 da oldu aşıyı
çıksaydı şimdiye kadar çıkardı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?