2015 Şubat Anneleri

Bugün kv ile mevlüte gittik. Daha bismillah kapıdan girer girmez kızımı kucağına alan abla " aranıyor bu" dedi. Bende " asıl aranan sensin" diyemedim ya la Kv de o hep aranıyor karnı tok dedi aldı çocuğumu:)

senin kv her eve lazim,klonlatip çogaltmk lazim
nesli tukenmesin boyle guzel seylerin :))

benim kdr pis bogaz birivarmiki
miden hasta iste yemesene tutsana bogazini

biskuvi niye dokunuyor mideme yaaa

Bu gece 1p dan 12vye kadar uyutmaya calistim. Uyutanadim dalip dalip uyandi. En sonunda kucagima aldim 1ckere kustu 5 6 kez alttan cikardi uyudu. Yavrum benim bir de kiziyorum yavruya niye uyumuyon diye

Hadi hadi sen kızından ayrilamadin kocisi bahane ediyon

Dur daha yatağa,halıya, koltuklara ve yorgankara isicek kusucaklar.bebeleri büyüttükten sonra evi yenilemek lazim
Benim koltuklarım doğum yaptığım gun geldi.ertesi gün isedi koltuğa.ama ne işemek.bi de kustu.büyük kızda hic kaçırmaz. O günlerde usutmus o da kaçırdı.annem dedi neyinize sizi yeni koltuk batirdiniz.

heralde oyle ama içim rahat etmiyor işte hergun aynı dertten bahsedip şişirdim hepinizin basını
Bahset aklına ne takılırsa.konu konuyu acıyo hem yeni şeyler öğreniyoruz hem gözümüzden kaçan varsa dikkat etmediğimiz biri yazıyor aklımıza geliyor.tüm ihtimaller sayılıp dökülüyor sonunda biz de arasından bebeğimizin sorununu buluyoruz.

cnm bnm ya bi ara duzelmemiş miydi sanki..hakkınızda hayırlısı olur insallah..kızını huzurlu bi ortamda buyutursun insallah
Düzelme değil de kızıyla ilgileniyo,ev işi ve yemek konusunda yardımcı oluyo ama sonrasında başına kakıyo ve burnundan getiriyo sağolsun..

MaRaL_ canim sen bu bebeni 8de uyutunca kaçta uyanıyo? Bugun bebenin 8de yyuyasi tuttu. Aralarda kslkti emdi ama 4.30dan beri uyanik oyun istiyo tamam erken yatsın da ama o saatte kalkacaksa hiç gerek yok

Hadi hadi sen kızından ayrilamadin kocisi bahane ediyon

Yok ya takıntılıyım ben bu konuda sarılarak uyumazsak (ben bunalıp ayrılmadığım sürece) sinirlerim bozulur triplere girerim.
Neyse gittim yanına zaten yatamadım da ayrı Küstüm ama

Bu arada sıkıntı olmadı ayrı odalar ıh ıhlarını bile duyabildim yine içim rahat artık

Benimde KV vardi gitti.bizimki telfda bile devam ediyordu çok ısrarcı bende uyara uyara bıktım. Ama o bıkmadı nasıl ise tutamıyor kendini diğer gelinine böyle yaptıysa o küçük çünkü.30 yasını geçtim evliliği bebeği kendimi hazır hissettigim zamanda sectim.artı egitimciyim ama adamın umrunda değilim.daha ne yapayım bilmemki sogursam tam sogurum eşim iyi aynen arada üzsede kıymet biliyor.onun hatrına zaten.iyiki bir arada yasamıyoruz .bakıcı isinede artık sıcak bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…