Ben de o pamuklardan kullanıyordum bitti canım Migros'ta da yoktu onlardan inşallah hafta sonu eşim dönünce alabilirimlitchi ben ılık suyla bu kare pamuklardan kullanıyorum,sonra peçeteyle kuruluyorum altını,arada da sebamed pişik kremi sürüyorum,ıslak mendil pişik yaptı bizdede başlarda kullanmıştım...
http://www.bebekhouse.com/?urun-3077-ipek-bebek-temizlik-pamugu-60-li
senin kv her eve lazim,klonlatip çogaltmk lazimBugün kv ile mevlüte gittik. Daha bismillah kapıdan girer girmez kızımı kucağına alan abla " aranıyor bu" dedi. Bende " asıl aranan sensin" diyemedim ya la Kv de o hep aranıyor karnı tok dedi aldı çocuğumu:)
Bu gece 1p dan 12vye kadar uyutmaya calistim. Uyutanadim dalip dalip uyandi. En sonunda kucagima aldim 1ckere kustu 5 6 kez alttan cikardi uyudu. Yavrum benim bir de kiziyorum yavruya niye uyumuyon diyebenimki arada yapiyor canim rutini yok çok sukur ama gazi oldugu için boyle yaptigina inaniyorum ben
baska derdi olsa hep yapar
iki yudum sut içip oyle aglamasina çok uzuluyorum ben , tek amaci acikmis karnini doyurmak yavrunun ama oda canini acitiyor , ve benim elimden bisey gelmiyor
bence bu durumda yapabilecegimiz en iyi sey uyutmak uyaninca geçmis oluyor en azindan
Ben de bunu merak ediyordum isyerinde sagacagimiz sut icin ozel bir canta gerekir mi. Avent te termos canta var sut tasima amacli ama gerekir mi bilemedimsen ne yaptın süt için ısıtıcı termos aldınmı
Hadi hadi sen kızından ayrilamadin kocisi bahane ediyonSevgili kocacığıma küstüm (haberi yok daha) geldim kızın odasındaki kanepeye uzandım ama uykum kaçtı.
yatağa girdiğimde horluyordu bizimki dürtekledim dön de sarıl diye, ters cevap verdi küstüm kalktım (ters cevap verirken aşkım demesi bir şeyi değiştirmez)
klasik 2 sayfa sitem mektubumu yazdım ama ilk defa daha önce yapmadığım bir şey yapıp yataktan kalktım.
Bence ben dayanamayıp giderim birazdan
Biliyorum sabah hatırlamayacak çünkü
Bnm eski isyerimdekiler hep toplu 1ay olarak kullaniyor sut iznini. Simdi ki isyerimde ise 4 gun tam gidip cuma hic gitmiyorlar genelde. Ben de oyle yapcam galiba.Süt iznini toplu alma şansımız var mı?
Kac haftalik dogmustu.evet cnm 2700 dogdu ama biz 3 aylık olduk daha dogrusu ptesi 3 aylık olcaz
Benim koltuklarım doğum yaptığım gun geldi.ertesi gün isedi koltuğa.ama ne işemek.bi de kustu.büyük kızda hic kaçırmaz. O günlerde usutmus o da kaçırdı.annem dedi neyinize sizi yeni koltuk batirdiniz.Dur daha yatağa,halıya, koltuklara ve yorgankara isicek kusucaklar.bebeleri büyüttükten sonra evi yenilemek lazim
Bize de pisikle beraber bi damla yazdı.ama daha almadim.Bugün doktora gittik doktor barsaklarda fazla mantar üremesi oluyorsa da pisik çok olur dedi damla yazdı bebise. Mantardan da olabiliyormjs yani
Bahset aklına ne takılırsa.konu konuyu acıyo hem yeni şeyler öğreniyoruz hem gözümüzden kaçan varsa dikkat etmediğimiz biri yazıyor aklımıza geliyor.tüm ihtimaller sayılıp dökülüyor sonunda biz de arasından bebeğimizin sorununu buluyoruz.heralde oyle ama içim rahat etmiyor işte hergun aynı dertten bahsedip şişirdim hepinizin basını
Şekerli şeyler etkilemez herhalde.daha çok asitli eksili şeyler.eğer yedigindense popo cok kizariyo ama bir iki güne sonuyoŞekerli şeyler de etkiler mi sence? Vişne suyundan direk. Şüphelendim ben de
Evet canım ta kendisi..kim dedi ,canim kapi orda diye : ( esinmi
Düzelme değil de kızıyla ilgileniyo,ev işi ve yemek konusunda yardımcı oluyo ama sonrasında başına kakıyo ve burnundan getiriyo sağolsun..cnm bnm ya bi ara duzelmemiş miydi sanki..hakkınızda hayırlısı olur insallah..kızını huzurlu bi ortamda buyutursun insallah
Söyler ağzına ne gelirse,beni düşünen kim..Deli mi ne? Soylenecek laf mi yeni dogum yapmis kadina, odun!
Hadi hadi sen kızından ayrilamadin kocisi bahane ediyon
Benimde KV vardi gitti.bizimki telfda bile devam ediyordu çok ısrarcı bende uyara uyara bıktım. Ama o bıkmadı nasıl ise tutamıyor kendini diğer gelinine böyle yaptıysa o küçük çünkü.30 yasını geçtim evliliği bebeği kendimi hazır hissettigim zamanda sectim.artı egitimciyim ama adamın umrunda değilim.daha ne yapayım bilmemki sogursam tam sogurum eşim iyi aynen arada üzsede kıymet biliyor.onun hatrına zaten.iyiki bir arada yasamıyoruz .bakıcı isinede artık sıcak bakıyorum.Benim annem hep bunu dedi siz bi başbaşa kalın bakışınızla anlaşacaksınız diyordu. Şimdiden öyle olmaya başladı örneğin bakışından suratından acıktığını anlayabiliyorum Ağlamasına gerek yok uyanıksa.
Sırtı isilik olmuş annemi aradım nedendir sıcaklatmıyorum bebeği diye o sırada aklıma geldi önceki gün gezdik 4 saat falan arabada sırt üstü yattı gelince hafif ter vardı üzerini değiştim mesela.
Kv ye cevap verdim susturdum ben karışmaya çalıştı he deyip geçtim. Eşim annesini desteklediğinde (annemle kv farklı fikirdelerken bu arada annem farklı şehirde kv o zaman yanımızdaydı) ben bizi proflarla büyütmüş anneme soruyorum kim daha iyi bilir acaba dedim susturdum. Sonra sadece fikir beyan edebildi kv.
Amann neyse geçti gitti. Şimdu çekirdek ailemle mutluyum kocacım bazen sinir etse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?